Přeji hezký večer, co jsem si četl jiné témata (každopádně jsem to četl od různých uživatelů), tak jsem se dočetl, že ta moje tvorba označníků trvá moc dlouho. S tímhle souhlasím s wooderem, že ten označník sice jde stihnout za půl hodiny (základní model + text), ale co se týče mě, tak já k tomu dělám i různý dodatky a více verzí, aby se to dalo využít všude, kde bude potřeba. Pokud to někomu až tak vadí, tak se moc omlouvám, ale pokud chcete kvalitně odvedenou práci, tak si hold musíte počkat. Tímto se moc omlouvám všem, kterým ta délka vadí, ale já si stojím za svým.

Pokud chcete víc verzí, dodatky atd., tak musíte čekat, nic jiného Vám nedoporučím. A jestli Vám ta délka tvorby vadí tolik, že už to prostě nejde vydržet, tak nebudu dělat vůbec dodatky, které by to dílo zkrášlily a nebudu tím pádem dělat ani víc verzí. Je to pouze Vaše rozhodnutí. Pokud se k tomuto chcete nějak vyjadřovat, učiňte tak formou soukromých zpráv, prosím. Děkuji za pochopení.
A aby tento příspěvek nebyl jen o textu, tak sem přihodím i fotku z aktuálního dění.