TOPlist

[O2] Ahlheim&Laurenzbach Updated (V2)

Re: [OMSI 2] Ahlheim&Laurenzbach

Příspěvekod 11Boby11 » 24 úno 2016 01:25

Projel sem zatím 3 linky - o rozšíření se skutečně nejedná tohle je nový projekt. Původní Ahleim je něco jiného.
Update z 19.2.2016 by měl kromě jiného problémy s texturami odstranit. Během jízdy sem na žádnou chybu nenarazil. První dojmy více než kladné. Víc shrnu až mapu projedu celou.
11Boby11
Zabydlený člen
Zabydlený člen
 
Příspěvky: 131
Registrován: 15 lis 2015 12:35

Re: [OMSI 2] Ahlheim&Laurenzbach

Příspěvekod bosko1984 » 07 bře 2016 17:17

Tak mám problém v tom že se mi vypne volant při načtení mapy :| Neví někdo čím to ? ostatní mapy v pohodě

Obrázek
AMD FX-4300 black edition GIGABYTE 970A-DS3P Ram 8 gb ASUS STRIX GTX950 DC2OC 2GD5 Gaming 2G Western Digital 1TB Logitech G25 Windows 8 64bit
Obrázek
Obrázek
:D Omsi-der Omnibug simulator :D
Uživatelský avatar
bosko1984
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen
 
Příspěvky: 4708
Registrován: 11 dub 2011 23:13
Bydliště: Český Brod

Re: [OMSI 2] Ahlheim&Laurenzbach

Příspěvekod bosko1984 » 08 bře 2016 18:53

Problém vyřešen stačilo od škrtnout Load whole map at start ;) Jinak mapa pěkná mohu doporučit ;)
AMD FX-4300 black edition GIGABYTE 970A-DS3P Ram 8 gb ASUS STRIX GTX950 DC2OC 2GD5 Gaming 2G Western Digital 1TB Logitech G25 Windows 8 64bit
Obrázek
Obrázek
:D Omsi-der Omnibug simulator :D
Uživatelský avatar
bosko1984
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen
 
Příspěvky: 4708
Registrován: 11 dub 2011 23:13
Bydliště: Český Brod

Re: [OMSI 2] Ahlheim&Laurenzbach

Příspěvekod 68324 » 24 bře 2016 23:51

Som velmi nespokojny z touto mapou na linkach 811 818 a 836 mam niekolko nevyditelnych stien uz ma to celkom stve :x
Pouzil som update z 19.2
Obrázek
Uživatelský avatar
68324
Diskutující člen
Diskutující člen
 
Příspěvky: 230
Registrován: 01 kvě 2014 20:03
Bydliště: Bs As

Re: [OMSI 2] Ahlheim&Laurenzbach

Příspěvekod TheFloxiCz » 25 bře 2016 11:01

Tyto linky jezdím každý den a bez problémů. Nenarazil jsem ani na jednu neviditelnou stěnu. Zkoušel jsi mapu znovu stáhnout a přepsat objekty? Možná ti nějaká jiná mapa při instalaci přepsala objekty a dodala k nějakým objektům kolize.
TheFloxiCz
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 1610
Registrován: 25 kvě 2014 22:21

Re: [OMSI 2] Ahlheim&Laurenzbach

Příspěvekod Tomashek_18 » 25 bře 2016 21:20

Ad 68324: Já jsem na linkách 811 a 818 také na žádné neviditelné stěny nenarazil. Jediné místo, kde jsem měl potíže, je tenhle nízký podjezd. To ale není neviditelná stěna, jen je třeba podjet ho na správném místě, aby se o něj neodřela střechu busu.
Jinak ta mapa je zpracovaná opravdu moc pěkně, ale je hodně náročná. Když nechci skákat :) , tak musím zredukovat detaily i AI provoz na minimum.
Přílohy
20160325192447_1.jpg
Tomashek_18
Zabydlený člen
Zabydlený člen
 
Příspěvky: 191
Registrován: 01 úno 2014 15:50
Bydliště: Pletený Újezd

Re: [OMSI 2] Ahlheim&Laurenzbach

Příspěvekod 68324 » 27 bře 2016 13:36

TheFloxiCz: Tak som skusil co si mi radil ale stale mam tam neviditelne steny :(
Obrázek
Uživatelský avatar
68324
Diskutující člen
Diskutující člen
 
Příspěvky: 230
Registrován: 01 kvě 2014 20:03
Bydliště: Bs As

Re: [OMSI 2] Ahlheim&Laurenzbach

Příspěvekod TeoCZ » 27 bře 2016 13:51

tak vypni kolize nebo se v editoru koukni kterej objekt to dělá
TeoCZ
Zabanovaný člen
Zabanovaný člen
 
Příspěvky: 1014
Registrován: 18 lis 2013 21:54

Re: [OMSI 2] Ahlheim&Laurenzbach

Příspěvekod TheFloxiCz » 27 bře 2016 17:25

Tak v tom případě už mě napadá jediná věc. V nastavení u "V mapě načítat" Máš nastavené jako věci? Ono totiž pokud máš ty nejdůležitější, tak třeba patníky nebo sloupky to kolikrát nenačte, a pak ti to dělá neviditelné zdi (Pokud má objekt kolize)
TheFloxiCz
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 1610
Registrován: 25 kvě 2014 22:21

Re: [OMSI 2] Ahlheim&Laurenzbach

Příspěvekod 68324 » 27 bře 2016 17:32

TheFloxiCz píše:Tak v tom případě už mě napadá jediná věc. V nastavení u "V mapě načítat" Máš nastavené jako věci? Ono totiž pokud máš ty nejdůležitější, tak třeba patníky nebo sloupky to kolikrát nenačte, a pak ti to dělá neviditelné zdi (Pokud má objekt kolize)
Nastavene mam "V mapě načítat" uplne vsetko uz neviem kde by moho byt problem .
Obrázek
Uživatelský avatar
68324
Diskutující člen
Diskutující člen
 
Příspěvky: 230
Registrován: 01 kvě 2014 20:03
Bydliště: Bs As

PředchozíDalší

Zpět na Mapy a editor

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků