TOPlist

Vsetín - Beta

Re: Vsetín - Beta

Příspěvekod vonH » 24 úno 2018 16:52

Protože je na konci světa. :D :D
vonH
Diskutující člen
Diskutující člen
 
Příspěvky: 392
Registrován: 07 úno 2014 21:49

Re: Vsetín - Beta

Příspěvekod Pán sofér » 24 úno 2018 17:17

Áhhh dakujem chlapi :D
Pán sofér
Nový člen
Nový člen
 
Příspěvky: 2
Registrován: 24 úno 2018 12:00

Re: Vsetín - Beta

Příspěvekod radecek73 » 24 úno 2018 18:30

Dobrý den Mapa Vsetín je nádherná a super. Jízdní řády, délka linek AI doprava. Až bude dokončena dále bude super ježdění. Přeji mnoho zdaru v další stavbě mapy.
radecek73
Nový člen
Nový člen
 
Příspěvky: 6
Registrován: 08 úno 2018 00:12
Bydliště: Praha

Re: Vsetín - Beta

Příspěvekod mirax03 » 02 bře 2018 21:06

Zdravím Chtěl bych poradit proč mi tam nefungují auta ???
mirax03
Nový člen
Nový člen
 
Příspěvky: 2
Registrován: 19 úno 2018 20:53

Re: Vsetín - Beta

Příspěvekod Martin_S » 02 bře 2018 21:18

Protože se jim v tom mrazu nechce startovat...
CITELIS = Cype I Tu Elektriku Lempl Italský Smontoval
MAN = Motor Ani Neškytne
Uživatelský avatar
Martin_S
Diskutující člen
Diskutující člen
 
Příspěvky: 397
Registrován: 18 dub 2016 13:58

Re: Vsetín - Beta

Příspěvekod vonH » 14 bře 2018 15:41

Nebyl by tu nějaký odborník na chovaní AI autobusů? Už mě docela začalo štvát, že autobusy, které mají mezi spoji čekat v garážích, nebo na nadráží, tam spíš nejsou, než jsou. Zkoušel sem to řešit, tak že by autobus, měl mezi spoji jeden dlouhý spoj, ve kterém by je z nádraží do garáží a pak zpět, s tím že by v garážích měl zastávku, kde by čekal třeba dvě hodiny. Bohužel, to vypadalo tak, že po načtení uložené hry, autobus přijel do garáží, (i když tam měl už hodinu čekat.) a potom, co sem posunul čas, tak zmizel, i když měl v garážích ještě asi půl hodiny čekat.
vonH
Diskutující člen
Diskutující člen
 
Příspěvky: 392
Registrován: 07 úno 2014 21:49

Re: Vsetín - Beta

Příspěvekod vonH » 22 bře 2018 12:03

Může mi někdo vysvětlit, jak OMSI načítá ai autobusy? Když hru zapnu, objeví se všech osm, kterých se má objevit. Vyberu si autobus, hru uložím, znova načtu a objeví se jenom čtyři... :x
vonH
Diskutující člen
Diskutující člen
 
Příspěvky: 392
Registrován: 07 úno 2014 21:49

Re: Vsetín - Beta

Příspěvekod stefco » 25 bře 2018 21:53

No, ono od počiatku OMSI 2 sa spravila jedna vec a to, že sa do blízkosti hráča nespawnujú nové busy a potom sa deje to čo tu opisuješ. Príkladom za všetky je Kollataja v Szczecine. Prídem s busom na Kollataju, uložím hru, keď na ostatných nástupištiach čaká ďalších 5 AI busov a po načítaní situácie tam nezostane ani jeden a spawnú sa iba tie, ktoré prichádzajú z väčšej vzdialenosti.
Uživatelský avatar
stefco
Zasloužilý scripter
Zasloužilý scripter
 
Příspěvky: 907
Registrován: 12 srp 2011 22:17

Re: Vsetín - Beta

Příspěvekod vonH » 26 bře 2018 14:32

Já to zkoušel pořešit tak, že načtu hru, zruším jízdní řád a autobus si přesunu na konečnou, kam pojedu další spoj, tam hru uložím, znova načtu a přes F4 se proklikám na počáteční zastávku. Celkem dobře to funguje v případě Zlína a Vsetínského nádraží, ale z nějakého důvodu to v případě garáží moc nefunguje.
vonH
Diskutující člen
Diskutující člen
 
Příspěvky: 392
Registrován: 07 úno 2014 21:49

Re: Vsetín - Beta

Příspěvekod Dawa » 26 bře 2018 19:15

Plánuješ do mapy zapracovat i nově postavený obchvat kolem Lhotska?
Dawa
Rozkoukaný člen
Rozkoukaný člen
 
Příspěvky: 79
Registrován: 26 led 2014 16:45

PředchozíDalší

Zpět na Mapy a editor

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků