TOPlist

Vsetín - Beta

Re: Vsetín - Beta

Příspěvekod Polkost » 28 led 2018 12:33

Dobrý den děkuji už funguje ale nic mi to nehlásí i přestože se mi neobjeví vsetín jen obloha prosím poraďte :oops:
Polkost
Zabydlený člen
Zabydlený člen
 
Příspěvky: 129
Registrován: 06 led 2018 14:29
Bydliště: Praha-východ

Re: Vsetín - Beta

Příspěvekod martasknol4 » 28 led 2018 13:23

Tak pošli výpis ze souboru logfile.txt pomocí funkce code.
martasknol4
Pokročilý člen
Pokročilý člen
 
Příspěvky: 757
Registrován: 17 srp 2016 11:37

Re: Vsetín - Beta

Příspěvekod Polkost » 28 led 2018 14:12

Mě nic nechybí
Polkost
Zabydlený člen
Zabydlený člen
 
Příspěvky: 129
Registrován: 06 led 2018 14:29
Bydliště: Praha-východ

Re: Vsetín - Beta

Příspěvekod Jaškin » 28 led 2018 14:17

Ale musí, pokud se Ti mapa při spuštění nezobrazí vůbec, je to způsobeno chybějícími objekty/splinami. Často chybí i kus mapy kvůli AI vozidlům nebo chybou, kteoru nejčastěji způsobuje addon gcW. ;)
"Money can buy many things, even power..."
Jaškin
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen
 
Příspěvky: 4667
Registrován: 08 bře 2013 13:02
Bydliště: In da pub

Re: Vsetín - Beta

Příspěvekod Polkost » 28 led 2018 14:44

Aha a nevis kde stahnu volvo fh 12?
Polkost
Zabydlený člen
Zabydlený člen
 
Příspěvky: 129
Registrován: 06 led 2018 14:29
Bydliště: Praha-východ

Re: Vsetín - Beta

Příspěvekod Jaškin » 28 led 2018 14:46

Nemusíš jej stahovat, stačí, když jej vymažeš z ailistu mapy. ;)
"Money can buy many things, even power..."
Jaškin
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen
 
Příspěvky: 4667
Registrován: 08 bře 2013 13:02
Bydliště: In da pub

Re: Vsetín - Beta

Příspěvekod Danistro » 29 led 2018 22:50

hosi me to pise ze nemam dostatek pameti... :shock: kdyz nacitam mapu
CPU: intel i5 6400
GPU: ASUS gtx 1060 OC
MB: ASUS H170M-PLUS
HDD: WD blue 1TB
HDD2: WD green 500gb
RAM: 2x 4gb kingston hyperX fury
Danistro
Zabydlený člen
Zabydlený člen
 
Příspěvky: 187
Registrován: 24 pro 2015 19:57

Re: Vsetín - Beta

Příspěvekod vonH » 29 led 2018 23:00

Máš vyplé load whole map?
vonH
Aktivní člen
Aktivní člen
 
Příspěvky: 402
Registrován: 07 úno 2014 21:49

Re: Vsetín - Beta

Příspěvekod Danistro » 29 led 2018 23:28

Ne :lol: dík za radu :)
CPU: intel i5 6400
GPU: ASUS gtx 1060 OC
MB: ASUS H170M-PLUS
HDD: WD blue 1TB
HDD2: WD green 500gb
RAM: 2x 4gb kingston hyperX fury
Danistro
Zabydlený člen
Zabydlený člen
 
Příspěvky: 187
Registrován: 24 pro 2015 19:57

Re: Vsetín - Beta

Příspěvekod stovik » 02 úno 2018 15:33

Ahoj, mám problém s mapou. Cestující mi nic nezaplatí a chtějí jízdenku. Nevíte co s tím?
stovik
Nový člen
Nový člen
 
Příspěvky: 1
Registrován: 02 úno 2018 15:17

PředchozíDalší

Zpět na Mapy a editor

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník