TOPlist

Vsetín - Beta

Re: Vsetín - Beta

Příspěvekod rpopo » 27 pro 2017 14:02

vonH píše: Snad rpopo čase vydá ten crossway a já to budu moc vyměnit. :D Do té doby, tady maximálně tak můžu hodit upravený passengercabin.


Dovtedy budeš mať postavenú mapu aspoň po Prahu. :mrgreen:
Obrázek
Uživatelský avatar
rpopo
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 2595
Registrován: 23 říj 2011 20:36
Bydliště: Košice

Re: Vsetín - Beta

Příspěvekod vonH » 27 pro 2017 14:17

14tr3218 píše:Teď jsem si dal 20.9 a furt nic

Zkus 2.11.2011.
vonH
Diskutující člen
Diskutující člen
 
Příspěvky: 390
Registrován: 07 úno 2014 21:49

Re: Vsetín - Beta

Příspěvekod vonH » 27 pro 2017 14:18

rpopo píše:
Dovtedy budeš mať postavenú mapu aspoň po Prahu. :mrgreen:

Já už dál na západ nestavím. Spíš na východ.
vonH
Diskutující člen
Diskutující člen
 
Příspěvky: 390
Registrován: 07 úno 2014 21:49

Re: Vsetín - Beta

Příspěvekod 14tr3218 » 27 pro 2017 14:35

Jede, díky moc :)
14tr3218
Rozkoukaný člen
Rozkoukaný člen
 
Příspěvky: 88
Registrován: 21 črc 2016 15:35

Re: Vsetín - Beta

Příspěvekod Mates2468 » 27 pro 2017 16:43

ahoj.mam dobrej pc.ale nejak se me ten vsetin seka ve tme ve vsetine.jake ma bejt nastaveni na omsi na ten vsetin
Mates2468
Nový člen
Nový člen
 
Příspěvky: 11
Registrován: 27 pro 2017 16:36

Re: Vsetín - Beta

Příspěvekod Dawa » 27 pro 2017 17:28

vonH píše:Který spoj si nenašel v nabídce?

ve 14.40 ze Vsetína.
Dawa
Rozkoukaný člen
Rozkoukaný člen
 
Příspěvky: 79
Registrován: 26 led 2014 16:45

Re: Vsetín - Beta

Příspěvekod rpopo » 27 pro 2017 18:02

vonH: To je jedno, kým ten crossway bude v zverejniteľnom stave tak už budeš s mapou u mňa v Košiciach, to je východný ekvivalent diaľky do Prahy. :mrgreen:
Obrázek
Uživatelský avatar
rpopo
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 2595
Registrován: 23 říj 2011 20:36
Bydliště: Košice

Re: Vsetín - Beta

Příspěvekod martasknol4 » 27 pro 2017 20:43

Mates2468 píše:ale nejak se me ten vsetin seka ve tme ve vsetine.jake ma bejt nastaveni na omsi na ten vsetin

Kdybys četl ReadMe soubor, tak víš, že trasu, kterou chceš jet, musíš nejprve "projet" přes pohled F4, aby jela plynule a nesekala se.
Jinak, návody na nastavení pro co největší počet FPS jsou zde na foru dvě. Od Jaškina a od TAMBUSe 3700
martasknol4
Pokročilý člen
Pokročilý člen
 
Příspěvky: 748
Registrován: 17 srp 2016 11:37

Re: Vsetín - Beta

Příspěvekod XiZy132 » 27 pro 2017 23:14

Mapka pěkná, po dlouhý době nějaký pěkný meziměsto, mapka běží na krásných 60 FPS se zapnutým load whole map at start (moc nechápu autorův zákaz), místy FPS klesnou na 30 ve větších městech, ale to je furt luxusní počet. Uvidíme co bude dál.
i5-6500 3.20GHz, 16GB RAM, Geforce GTX 1060 6GB
XiZy132
Pokročilý člen
Pokročilý člen
 
Příspěvky: 923
Registrován: 31 črc 2013 15:08
Bydliště: Praha

Re: Vsetín - Beta

Příspěvekod Jaškin » 28 pro 2017 13:23

"Money can buy many things, even power..."
Jaškin
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen
 
Příspěvky: 4632
Registrován: 08 bře 2013 13:02
Bydliště: In da pub

PředchozíDalší

Zpět na Mapy a editor

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: drunk_driver a 6 návštevníků