TOPlist

Vsetín - Beta

Pravidla fóra
Nové téma založte až s prvními obrázky z mapy.

Re: (WIP) Vsetín

Příspěvekod radis22 » 15 črc 2015 08:02

Ta mapa celkově je dobrá držím palce
radis22
Zabydlený člen
Zabydlený člen
 
Příspěvky: 109
Registrován: 14 lis 2014 21:58
Bydliště: troubky prdélka česka

Re: (WIP) Vsetín

Příspěvekod luksykcz » 15 črc 2015 10:02

Držím palce, nádhera :o :)
Uživatelský avatar
luksykcz
Pokročilý člen
Pokročilý člen
 
Příspěvky: 716
Registrován: 03 črc 2014 09:51

Re: (WIP) Vsetín

Příspěvekod igisek » 15 črc 2015 12:55

Dobrá jednoduchá mapa, v jednoduchosti je síla a tvá mapa to jen potvrzuje. ;)
Je nejlepší slavit narozky na pátek 13.,v roce 2013 :D
Stránka mého města https://www.facebook.com/dpmoravec?ref=hl
Uživatelský avatar
igisek
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 1499
Registrován: 12 dub 2011 14:53
Bydliště: Brno-Řečkovice

Re: (WIP) Vsetín

Příspěvekod vonH » 29 črc 2015 12:45

Protože původní příspěvek kvůli pádu fóra zmizel, tak ve zkratce znova:
Silnice, včetně křižovatek jsou položené až do Vizovic na náměstí
Vizovice-1.jpg
Vizovice, na konci světa

Ricanska-1.jpg
Vizovice, Říčanská

Práce se taky trochu pohnuly i ve Vsetíně
Vsetin-2.jpg
u Růžičků

Vsetin-3.jpg
pohled ze Sychrova


Vzhledem k tomu, že silnice mám položené, začal sem taky tvořit jízdní řády. Vycházím z realného jízdního řádu z roku 2013 (stejně se léta skoro nemění) i když sem musel udělat pár úprav. Co se týče turnusů, tak to vychází na pět vozů v pracovní dny, dva v sobotu a tři neděli. V omsi 2, tam budou jezdit 1xSor c 10,5, 1xSor Cn 12, 2xC 954 a 1x3G - bus je na videu co sem tu dával. Pro ty co addon three generation nemají tam dám tohle http://ofpmafia.eu/files/file/759-solar ... os-bus-as/ Mimochodem, jak to teda je s tím panelem u toho addonu 3G? Někdo tu psal, že se model upravovat nedá, ale já bych řekl, že udělat z toho BUSE, je spíš otázka skriptů a ty se snad editovat dají.

V omsi 1 tam budou jezdit stejné busy jako ve dvojce, samozřejmně s výjimkou toho 3G. Mimochodem, věděl by někdo o nějakém vhodném busu, aspoň trochu podobném tomu 3G, nebo solarisu, pokud možno v barvách ČSAD?

V mapě bude taky několik AI linek (linky směrem na Horní Lideč a dvě linky směrem na Karlovice - Hovězí (940027) a Zděchov (940004) aby nádraží a garáže nebyly takové prázdné. :D :D


Ještě mám dva dotazy ohledně jízdenek
1, Jsou v Omsi 1 kaštani schopní koupit si víc jak tři druhy lístků? V tickepacks mám těch druhů pět.
2, Dá se nějak pořešit aby si kaštani nekupovali ty nejdražší lístky, určené na delší vzdálenosti, třeba dvě zastávky před konečnou?
vonH
Aktivní člen
Aktivní člen
 
Příspěvky: 481
Registrován: 07 úno 2014 21:49

Re: (WIP) Vsetín

Příspěvekod mhdfm » 29 črc 2015 14:13

Není problém udělat repaint na jakýkoli autobus.
Image
Uživatelský avatar
mhdfm
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen
 
Příspěvky: 5709
Registrován: 09 pro 2012 08:09
Bydliště: 77-78

Re: (WIP) Vsetín

Příspěvekod MokrýPapuč » 29 črc 2015 18:14

Co bys řekl na Citaro ?
I crashed my car into a bridge, I don't care.
Intel Core i3-6100, MSI B150M Pro-VDH, MSI N750Ti, Crucial DDR4 8GB 2133, 1 TB Seagate Desktop + 120 GB Kingston HyperX Fury
Uživatelský avatar
MokrýPapuč
Aktivní člen
Aktivní člen
 
Příspěvky: 535
Registrován: 21 bře 2015 19:40
Bydliště: Ráj Seter 315

Re: (WIP) Vsetín

Příspěvekod vonH » 29 črc 2015 18:36

Pošli odkaz. :)
vonH
Aktivní člen
Aktivní člen
 
Příspěvky: 481
Registrován: 07 úno 2014 21:49

Re: (WIP) Vsetín

Příspěvekod MokrýPapuč » 29 črc 2015 18:52

I crashed my car into a bridge, I don't care.
Intel Core i3-6100, MSI B150M Pro-VDH, MSI N750Ti, Crucial DDR4 8GB 2133, 1 TB Seagate Desktop + 120 GB Kingston HyperX Fury
Uživatelský avatar
MokrýPapuč
Aktivní člen
Aktivní člen
 
Příspěvky: 535
Registrován: 21 bře 2015 19:40
Bydliště: Ráj Seter 315

Re: (WIP) Vsetín

Příspěvekod vonH » 29 črc 2015 19:03

Jo, to může být. Mám pocit, že někdo tu psal, že pracuje na crosswayovi, tak do té doby bude to bude stačit. :D
vonH
Aktivní člen
Aktivní člen
 
Příspěvky: 481
Registrován: 07 úno 2014 21:49

Re: (WIP) Vsetín

Příspěvekod Jaškin » 29 črc 2015 19:09

Ten Sychrov by šel ještě opravit, chybí tam hokejbalák, a průmyslovka je vlastně hned zatím. Kdyby jsi chtěl, můžu ti s tím pomoci. ;)
"Money can buy many things, even power..."
Jaškin
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen
 
Příspěvky: 4736
Registrován: 08 bře 2013 13:02
Bydliště: In da pub

PředchozíDalší

Zpět na Mapy a editor

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron