TOPlist

Vsetín - Beta

Pravidla fóra
Nové téma založte až s prvními obrázky z mapy.

Re: Vsetín - Beta

Příspěvekod tramvaj3 » 30 srp 2019 23:57

Zkus dát prázdné číslo linky do alt+menu a dej tam ten cíl, ale to pak vzadu nebude číslo linky. :)
Uživatelský avatar
tramvaj3
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen
 
Příspěvky: 3457
Registrován: 07 kvě 2012 14:53
Bydliště: V Budějovicích, samozřejmě v Českých

Re: Vsetín - Beta

Příspěvekod stefco » 31 srp 2019 07:39

Číslo linky sa nebude zobrazovať, ak dáš do prvého riadku cieľa *N, resp. ak sa nemá zobraziť u žiadneho, stačí to spraviť v cieli s globálnym nastavením s číslom 14990.
Malé písmo má značku *K.
Uživatelský avatar
stefco
Zasloužilý scripter
Zasloužilý scripter
 
Příspěvky: 935
Registrován: 12 srp 2011 22:17

Re: Vsetín - Beta

Příspěvekod Ja som ja » 31 srp 2019 08:42

K+ má aj diakritiku a malé písmená, či budem musieť stiahnuť nejakú modifikáciu?
Ja som ja
Objevující člen
Objevující člen
 
Příspěvky: 45
Registrován: 21 srp 2018 23:06

Re: Vsetín - Beta

Příspěvekod tramvaj3 » 31 srp 2019 10:41

Mě v Kojeticích šly ve směru AN, ale nejsem si jist, zda to nebylo kruger texturou.
Uživatelský avatar
tramvaj3
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen
 
Příspěvky: 3457
Registrován: 07 kvě 2012 14:53
Bydliště: V Budějovicích, samozřejmě v Českých

Re: Vsetín - Beta

Příspěvekod stefco » 31 srp 2019 14:27

K++ má malé písmená a diakritiku je treba "zapnúť" zapísaním *CE do oboch riadkov v cieli s číslom 14990. Nepotrebuješ žiadnu dodatočnú úpravu.
Uživatelský avatar
stefco
Zasloužilý scripter
Zasloužilý scripter
 
Příspěvky: 935
Registrován: 12 srp 2011 22:17

Re: Vsetín - Beta

Příspěvekod tramvaj3 » 31 srp 2019 16:19

Jo aha, díky tomu vlastně jde diaktrika i v Kojeticích. :D
Uživatelský avatar
tramvaj3
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen
 
Příspěvky: 3457
Registrován: 07 kvě 2012 14:53
Bydliště: V Budějovicích, samozřejmě v Českých

Re: Vsetín - Beta

Příspěvekod vonH » 03 říj 2019 18:16

Jelikož konečně vyšel crossway s manuálem, tak jsem po dlouhé době natočil další video. Tentokrát je to dopolední sobotní spoj linky 401 v trase V.Karlovice, Leskové, hot. Razula - Vsetín, aut nádr.
https://www.youtube.com/watch?v=xy38ZfGrryg
vonH
Aktivní člen
Aktivní člen
 
Příspěvky: 475
Registrován: 07 úno 2014 21:49

Re: Vsetín - Beta

Příspěvekod Domin7762 » 03 říj 2019 19:52

Kde se dá prosím sehnat verze s manuálem?
Domin7762
Nový člen
Nový člen
 
Příspěvky: 19
Registrován: 21 pro 2018 22:02

Re: Vsetín - Beta

Příspěvekod BusákCZ » 03 říj 2019 20:02

Snažim se všem pomáhat! Ovšem někdy se zmýlím tak mě prosím omluvte!
BusákCZ
Aktivní člen
Aktivní člen
 
Příspěvky: 464
Registrován: 03 srp 2018 12:40
Bydliště: V MHD BRNO

Re: Vsetín - Beta

Příspěvekod Mošna » 27 říj 2019 16:21

Dobrý den.
Chtěl bych poprosit o radu, jak dostat Vsetín do OMSI 2. Mapu jsem přidal do map, objekty do objektů, HOFy do vehiklů. Při startu mi to mapu nabídne, ale ta se potom nezobrazí. Pouze bílá, nebo černá obrazovka - den a noc. Něco dělám blbě a nevím co. Nebo mi ještě něco chybí? Stáhl jsem vše inzerované zde.
Děkuji předem
Mošna
Mošna
Nový člen
Nový člen
 
Příspěvky: 1
Registrován: 27 říj 2019 16:16

PředchozíDalší

Zpět na Mapy a editor

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Dávidko a 3 návštevníků