TOPlist

Vsetín - Beta

Pravidla fóra
Nové téma založte až s prvními obrázky z mapy.

Re: Vsetín - Beta

Příspěvekod Paprika » 08 črc 2019 19:06

Ahojte nevím proč ale na autobusových nádražích ve Vsetíně a Zlíně mám nějaký bug - když najedu na ty kostky tak to se mnou strašně moc háže, občas se tam nemohu rozjet a cestující mi nadávají že po autobusácích jezdím jak Schumacher. Nevíte v čem je chyba? :) :|
jsem šotouš a to není nadávka ale nejlepší činnost kterou znám ;)

https://www.instagram.com/dopravak_tomiik/
Uživatelský avatar
Paprika
Nový člen
Nový člen
 
Příspěvky: 10
Registrován: 17 srp 2018 17:16
Bydliště: Zlín

Re: Vsetín - Beta

Příspěvekod Menticek887 » 23 črc 2019 20:01

No... Bug to je, nebo máš malý fps :) (vsetín je docela plnej bugů, takže se nediv, taky se mi stávalo)
https://www.g2a.com/r/myselections Kupte si OMSI 2 za 21€
https://www.g2a.com/r/gr-5c1245a815ea9 podpořte mě na novou výbavu
https://www.edisk.cz/partner/ygck4k za 499,- dostanu 239,- (zaregistrujte se do partnerství taky!)
Menticek887
Spammer
Spammer
 
Příspěvky: 85
Registrován: 25 črc 2018 18:27

Re: Vsetín - Beta

Příspěvekod vonH » 05 srp 2019 18:16

Dají se ty vodorovné čáry udělat nějak jednoduše, nebo to budu muset osazovat, čáru po čáře?
Nepojmenovaný 1.jpg
Nepojmenovaný 1.jpg (46.25 KiB) Zobrazeno 512 krát
vonH
Aktivní člen
Aktivní člen
 
Příspěvky: 474
Registrován: 07 úno 2014 21:49

Re: Vsetín - Beta

Příspěvekod BusákCZ » 05 srp 2019 20:30

Jak moc je mapa náročná?
Snažim se všem pomáhat! Ovšem někdy se zmýlím tak mě prosím omluvte!
BusákCZ
Aktivní člen
Aktivní člen
 
Příspěvky: 453
Registrován: 03 srp 2018 12:40
Bydliště: V MHD BRNO

Re: Vsetín - Beta

Příspěvekod vonH » 05 srp 2019 20:52

Když máš vypnuté "load whole map at start" tak moc ne.
vonH
Aktivní člen
Aktivní člen
 
Příspěvky: 474
Registrován: 07 úno 2014 21:49

Re: Vsetín - Beta

Příspěvekod BusákCZ » 05 srp 2019 21:06

Děkuji za odpověď. ;)
Snažim se všem pomáhat! Ovšem někdy se zmýlím tak mě prosím omluvte!
BusákCZ
Aktivní člen
Aktivní člen
 
Příspěvky: 453
Registrován: 03 srp 2018 12:40
Bydliště: V MHD BRNO

Re: Vsetín - Beta

Příspěvekod Bus-Honza » 06 srp 2019 10:33

vonH píše:Dají se ty vodorovné čáry udělat nějak jednoduše, nebo to budu muset osazovat, čáru po čáře?


Spíše bych to vymodeloval jako objekt.
Bus-Honza
Diskutující člen
Diskutující člen
 
Příspěvky: 209
Registrován: 28 kvě 2016 21:48

Re: Vsetín - Beta

Příspěvekod wooderCZ » 06 srp 2019 15:32

vonH píše:Dají se ty vodorovné čáry udělat nějak jednoduše, nebo to budu muset osazovat, čáru po čáře?

To je po nějaký úsek vodorovné? Pokud ano, tak normálně texturou na spline

Nebo mě ještě napadlo, aby se to mohlo rozšiřovat, jednotlivé pruhy udělat jako samostatné spliny a mezi ně položit širokou splinu o něco sníženou s texturou těch čar.
Obrázek
Uživatelský avatar
wooderCZ
Zasloužilý tvůrce addonů
Zasloužilý tvůrce addonů
 
Příspěvky: 3960
Registrován: 17 zář 2011 22:02
Bydliště: Opava

Re: Vsetín - Beta

Příspěvekod vonH » 13 srp 2019 14:00

Neví někdo o něčem, co by se aspoň trochu podobalo vsetínskému vlakovému nádraží? Ta budova kterou mám v mapě teď, je fakt hnus. :D
vonH
Aktivní člen
Aktivní člen
 
Příspěvky: 474
Registrován: 07 úno 2014 21:49

Re: Vsetín - Beta

Příspěvekod SorEuro3 » 13 srp 2019 14:34

Skus projekt sczecin tam niečo som videl ale neviem či to bude podobne alebo dolni kounice
SorEuro3
Objevující člen
Objevující člen
 
Příspěvky: 50
Registrován: 06 pro 2016 15:55

PředchozíDalší

Zpět na Mapy a editor

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků