TOPlist

Vsetín - Beta

Re: Vsetín - Beta

Příspěvekod Domčo69 » 01 zář 2018 09:50

Ja som ja píše:Mám jednu otázočku. Mapku som si včera stiahol a zatiaľ funguje všetko ako má, okrem AI dopravy.


Mal som podobný problém vyriešil som ho stiahnutím mapy Prahy :)
Domčo69
Zabydlený člen
Zabydlený člen
 
Příspěvky: 162
Registrován: 28 črc 2016 09:16

Re: Vsetín - Beta

Příspěvekod amerikas » 21 říj 2018 12:15

Ahoj všem stáhl jsaem si mapu,ale mám problém,když má mapa načítat ai dopravu tak mi to nic nenačte,prostě mě to přes Loading enveriomental traffic nepustí dál.Nevíte co s tím? Vpříloze posílám logfile
Přílohy
logfile.txt
(140.53 KiB) 12 krát
amerikas
Diskutující člen
Diskutující člen
 
Příspěvky: 206
Registrován: 02 kvě 2011 15:59

Re: Vsetín - Beta

Příspěvekod SORkař CZ » 21 říj 2018 12:22

Chybí ti jeden člověk:
humans\other\model\woman02.o3d – o3d reading failed
Nejradši mám Autobusy SOR typu NB.
Karosa B941E DPP Ev. č. 6285
SOR NBG 12 DPMB Ev. č. 7004 - nice bus
Uživatelský avatar
SORkař CZ
Aktivní člen
Aktivní člen
 
Příspěvky: 591
Registrován: 27 zář 2017 21:14
Bydliště: Tam někde v ČR...

Re: Vsetín - Beta

Příspěvekod amerikas » 21 říj 2018 12:31

a kde ho seženu
amerikas
Diskutující člen
Diskutující člen
 
Příspěvky: 206
Registrován: 02 kvě 2011 15:59

Re: Vsetín - Beta

Příspěvekod SORkař CZ » 21 říj 2018 12:42

Nejradši mám Autobusy SOR typu NB.
Karosa B941E DPP Ev. č. 6285
SOR NBG 12 DPMB Ev. č. 7004 - nice bus
Uživatelský avatar
SORkař CZ
Aktivní člen
Aktivní člen
 
Příspěvky: 591
Registrován: 27 zář 2017 21:14
Bydliště: Tam někde v ČR...

Re: Vsetín - Beta

Příspěvekod TheFloxiCz » 21 říj 2018 12:43

Možná, že kdyby sis prostudoval to zmíněné readme z prvního příspěvku, tak bys zjistil, že máš mít vyplou fci "Load whole map at start". OMSI nestačí pamět pro načítání.
Jinak ta osoba ti nechybí, SORkař si jenom nepřečetl celou chybu.
TheFloxiCz
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 1610
Registrován: 25 kvě 2014 22:21

Re: Vsetín - Beta

Příspěvekod amerikas » 21 říj 2018 13:29

Děkuju moc všem,mapa funguje :)
amerikas
Diskutující člen
Diskutující člen
 
Příspěvky: 206
Registrován: 02 kvě 2011 15:59

Re: Vsetín - Beta

Příspěvekod Pán sofér » 21 říj 2018 13:42

Ahojda. Preco mi nechcú íst AI autobusy? V hre mám vsetky, ale neidú. Niekto mi pomoze, prosím?
Pán sofér
Nový člen
Nový člen
 
Příspěvky: 3
Registrován: 24 úno 2018 12:00

Re: Vsetín - Beta

Příspěvekod TheFloxiCz » 21 říj 2018 13:48

Načti mapu ve hře a poté nám sem pošli soubor logfile.txt (ve spoileru nebo ve fci Code) ;)
TheFloxiCz
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 1610
Registrován: 25 kvě 2014 22:21

Re: Vsetín - Beta

Příspěvekod amerikas » 23 říj 2018 08:08

Zdravím,nevím proč,také mi nechtějí jezdit ai autobusy,ani po úpravě ai listu. Přikádám logfile
Přílohy
logfile.txt
(13.9 KiB) 19 krát
amerikas
Diskutující člen
Diskutující člen
 
Příspěvky: 206
Registrován: 02 kvě 2011 15:59

PředchozíDalší

Zpět na Mapy a editor

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: motorak28 a 7 návštevníků