TOPlist

Vsetín - Beta

Re: Vsetín - Beta

Příspěvekod SORkař CZ » 10 črc 2018 13:22

Tak jako errorů tam máš fakt dost, ale s těmi sloupy to nemá nic společného, jinak, nemáš náhodou v nastavení v grafice nastaveno toto (načítat některé objekty): https://ctrlv.cz/1Nu5
Nejradši mám Autobusy SOR typu NB.
Karosa B941E DPP Ev. č. 6285
SOR NBG 12 DPMB Ev. č. 7004 - nice bus
Uživatelský avatar
SORkař CZ
Aktivní člen
Aktivní člen
 
Příspěvky: 571
Registrován: 27 zář 2017 21:14
Bydliště: Tam někde v ČR...

Re: Vsetín - Beta

Příspěvekod Bus22 » 10 črc 2018 13:28

ano mám to takhle
Bus22
Objevující člen
Objevující člen
 
Příspěvky: 35
Registrován: 04 lis 2017 23:06

Re: Vsetín - Beta

Příspěvekod SORkař CZ » 10 črc 2018 14:27

Tak si to nastav na 3. ;)
Nejradši mám Autobusy SOR typu NB.
Karosa B941E DPP Ev. č. 6285
SOR NBG 12 DPMB Ev. č. 7004 - nice bus
Uživatelský avatar
SORkař CZ
Aktivní člen
Aktivní člen
 
Příspěvky: 571
Registrován: 27 zář 2017 21:14
Bydliště: Tam někde v ČR...

Re: Vsetín - Beta

Příspěvekod Bus22 » 10 črc 2018 14:30

dik moc funguje
Bus22
Objevující člen
Objevující člen
 
Příspěvky: 35
Registrován: 04 lis 2017 23:06

Re: Vsetín - Beta

Příspěvekod GamerX002 » 12 črc 2018 18:40

Ahoj, mám problém a to že keď zapnem mapu tak sa mi ukáže len nádraží v zlínu a nič viac, v maptools som nascanoval mapu a žiadné errori mi nevyhodilo

Sem prikladám log: https://textuploader.com/dzpsf
GamerX002
Nový člen
Nový člen
 
Příspěvky: 6
Registrován: 18 úno 2016 22:41

Re: Vsetín - Beta

Příspěvekod jirkovCZ » 12 črc 2018 19:22

Ono v okolí zlínského aut. nádraží nic není ;)
Kurňa lidi, čtěte a MYSLETE, než něco napíšete.
jirkovCZ
Pokročilý člen
Pokročilý člen
 
Příspěvky: 757
Registrován: 19 led 2014 09:39
Bydliště: Tam, kde jsou přemnoženy SORky

Re: Vsetín - Beta

Příspěvekod Dawa » 12 črc 2018 19:23

To, že se ti nezobrazí žádné budovy kolem nádraží není chyba, prostě to tam ještě není dodělané.
Dawa
Rozkoukaný člen
Rozkoukaný člen
 
Příspěvky: 79
Registrován: 26 led 2014 16:45

Re: Vsetín - Beta

Příspěvekod dejvk » 20 črc 2018 08:05

Uživatelský avatar
dejvk
Pokročilý člen
Pokročilý člen
 
Příspěvky: 1054
Registrován: 10 pro 2011 20:51

Re: Vsetín - Beta

Příspěvekod dusakovacik » 23 črc 2018 12:41

dusakovacik
Pokročilý člen
Pokročilý člen
 
Příspěvky: 1040
Registrován: 04 bře 2013 19:06
Bydliště: Praha 4-Kamýk

Re: Vsetín - Beta

Příspěvekod Ja som ja » 21 srp 2018 23:12

Mám jednu otázočku. Mapku som si včera stiahol a zatiaľ funguje všetko ako má, okrem AI dopravy. Na celej mapke nemám žiadne autá. Tak sa chcem spýtať že čo s tým je? A ako sa to dá napraviť. Vopred ďakujem
Ja som ja
Nový člen
Nový člen
 
Příspěvky: 1
Registrován: 21 srp 2018 23:06

PředchozíDalší

Zpět na Mapy a editor

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: henko151 a 7 návštevníků