TOPlist

[WiP] [OMSI 2] [Early Access] Etapa 1.5/Praha linka 139

Re: [WiP] [OMSI 2] [Early Access] Etapa 1.5/Praha linka 139

Příspěvekod dusakovacik » 21 črc 2018 15:47

Stejně to nejde ani po změně data.
dusakovacik
Pokročilý člen
Pokročilý člen
 
Příspěvky: 1040
Registrován: 04 bře 2013 19:06
Bydliště: Praha 4-Kamýk

Re: [WiP] [OMSI 2] [Early Access] Etapa 1.5/Praha linka 139

Příspěvekod TheFloxiCz » 21 črc 2018 16:02

Vrať původní AI list. Pokud jsi ho upravoval, tak při upravě měníme pouze cestu k autobusu. AI skupina musí zůstat stejná, protože ji zase OMSI využívá, tudíž pokud ji změníš, tak nebude mít co vypravit na linku ;)
TheFloxiCz
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 1572
Registrován: 25 kvě 2014 22:21

Re: [WiP] [OMSI 2] [Early Access] Etapa 1.5/Praha linka 139

Příspěvekod dusakovacik » 21 črc 2018 16:10

Už jsem to dal dohromady...moje chyba...nevšim jsem si že je fix na TTData, nicméně težce v JKZ nesedí hlášení, když mam na Mypolu Nádr. Modřany teprve to hlásí Cukrovar....

EDIT: Vse vyreseno pres SZ.
dusakovacik
Pokročilý člen
Pokročilý člen
 
Příspěvky: 1040
Registrován: 04 bře 2013 19:06
Bydliště: Praha 4-Kamýk

Re: [WiP] [OMSI 2] [Early Access] Etapa 1.5/Praha linka 139

Příspěvekod BusákCZ » 04 srp 2018 21:46

Ahoj, mám problém :( Když načtu mapu Modřany tak se mi zde objeví jen obloha. MapToolem jsem mapu projel ale nic mi nevypsal...
Poradíte mi prosím?

(Kdyžtak omluvte to že to píšu do špatné sekce. Nevím kde to napsat...) :oops:
BusákCZ
Nový člen
Nový člen
 
Příspěvky: 18
Registrován: 03 srp 2018 12:40
Bydliště: V MHD BRNO

Re: [WiP] [OMSI 2] [Early Access] Etapa 1.5/Praha linka 139

Příspěvekod MicKys » 05 srp 2018 13:31

Vytvor si téma v "Poradna" a prilož logifle (Ak nevieš čo je logfile, pozri to v "FAQ").
Uživatelský avatar
MicKys
Aktivní člen
Aktivní člen
 
Příspěvky: 679
Registrován: 07 říj 2015 17:00
Bydliště: Dubnica nad Váhom (áno, mesto)

Re: [WiP] [OMSI 2] [Early Access] Etapa 1.5/Praha linka 139

Příspěvekod BusákCZ » 05 srp 2018 13:36

Díky za odpověď, provedu ;)
BusákCZ
Nový člen
Nový člen
 
Příspěvky: 18
Registrován: 03 srp 2018 12:40
Bydliště: V MHD BRNO

Re: [WiP] [OMSI 2] [Early Access] Etapa 1.5/Praha linka 139

Příspěvekod pepdol_cz » 07 srp 2018 23:26

Čusky
Je tu někdo kdo stahoval kompletní balíček 3 GB?
Uživatelský avatar
pepdol_cz
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen
 
Příspěvky: 4444
Registrován: 20 pro 2011 12:23
Bydliště: Most

Re: [WiP] [OMSI 2] [Early Access] Etapa 1.5/Praha linka 139

Příspěvekod soptik30 » 08 srp 2018 12:07

Ahoj pepdole, já jsem stahoval kompletní balík objektů. Ne že bych musel, ale abych to otestoval. Vše funguje bez problémů.
soptik30
Objevující člen
Objevující člen
 
Příspěvky: 46
Registrován: 29 zář 2013 10:19
Bydliště: Praha

Re: [WiP] [OMSI 2] [Early Access] Etapa 1.5/Praha linka 139

Příspěvekod Jubordo » 09 srp 2018 22:38

pepdol_cz píše:Čusky
Je tu někdo kdo stahoval kompletní balíček 3 GB?


Ja, nejde mi načitať mapa lebo niektorý objekt je príliš nový
Jubordo
Nový člen
Nový člen
 
Příspěvky: 5
Registrován: 02 bře 2018 01:10

Re: [WiP] [OMSI 2] [Early Access] Etapa 1.5/Praha linka 139

Příspěvekod Trolejbusák » 09 srp 2018 22:40

Nemáš mít Warez OMSI :)
Trolejbusák
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen
 
Příspěvky: 5034
Registrován: 23 dub 2011 15:42
Bydliště: Ústí nad Labem

PředchozíDalší

Zpět na Mapy a editor

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků