TOPlist

Ruhrau 1.0

Re: Ruhrau 1.0

Příspěvekod ALEDOL » 16 lis 2014 21:32

S tou přeinstalací mě to napadlo po týhle větě
M4tess píše:Mám OMSI 2, přeinstalovával (překopírovával) jsem ji už jednou, když jsem měl stejnej problém. Nepomohlo to :?


Pochopil jsem to tak,že to nevyřešilo problém ani tehdy (možná jsem to pochopil blbě).

Každopádně,jak už jsem psal předtím a jak píše dwarf,mrkni do MapToolu. ;)
Uživatelský avatar
ALEDOL
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 2449
Registrován: 29 srp 2013 21:45
Bydliště: Praha - Prague - Praga - Prag

Re: Ruhrau 1.0

Příspěvekod volvotrucker » 25 lis 2014 13:01

prosím vás prečo keď sa mi načíta mapa je tam len obloha :?:
volvotrucker
Objevující člen
Objevující člen
 
Příspěvky: 46
Registrován: 15 srp 2012 13:50

Re: Ruhrau 1.0

Příspěvekod centipede » 25 lis 2014 14:55

Chybějící objekty. Projeď maptoolem.
Uživatelský avatar
centipede
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 1388
Registrován: 09 pro 2013 21:15
Bydliště: Praha

Re: Ruhrau 1.0

Příspěvekod Krepi » 13 pro 2014 18:44

Vyřešils tu oblohu,mám stejný problém,je to už 2.mapa s tímto jevem.
Krepi
Diskutující člen
Diskutující člen
 
Příspěvky: 391
Registrován: 05 srp 2014 20:11

Re: Ruhrau 1.0

Příspěvekod Pejvl » 13 pro 2014 21:44

centipede píše:Chybějící objekty. Projeď maptoolem.

...a chybějící soubory dostahuj, mě to třeba dělala absence jen jedné splajny ;)
Jsem SORkař a nestydím se za to!
Uživatelský avatar
Pejvl
Diskutující člen
Diskutující člen
 
Příspěvky: 343
Registrován: 16 dub 2014 21:59
Bydliště: Praha

Re: Ruhrau 1.0

Příspěvekod Krepi » 13 pro 2014 22:18

Tak s pomocí Petra jsem zprovoznil Ruhrau i další co dělaly bordel,až na jednu.
Krepi
Diskutující člen
Diskutující člen
 
Příspěvky: 391
Registrován: 05 srp 2014 20:11

Re: Ruhrau 1.0

Příspěvekod dusakovacik » 05 úno 2015 16:29

Verze 1.2

1. Ve všech Ai-Přehledy ambulance snížena. (Pokud ne teď tak otravné)
2. Trasa Helper v depu Ruhrau zlepšila.
3. zajištění na Hochfeldstraße od silnice.
4. Plán na mapu v readme přejmenován (tak, aby bylo snazší najít) a přizpůsobit obsah.
5. kolize na zastávce Waldschänke pryč.
6. překreslí pro O530 a o530G subdodavatelem Revidované (disky jsou nyní průhledné)
- Objekty Shrubbery_no_collision odstraněné z mapy.
- Hodiny z addon autobusu O305 odstraněn z mapy.
-. Bys Seeburger Str stahování přidán.
- Static_Vehicles MB O405 download přidán.
- Readme angepast a přidal dvě další doplňky v seznamu.
- Další drobné změny.

1. In allen AI-Lists den Krankenwagen reduziert. (Sollte jetzt nicht mehr so nervig sein)
2. Routehelper am Betriebshof Ruhrau verbessert.
3. Hecke an der Hochfeldstraße von der Straße entfernt.
4. Fahrplan zur Map in Readme umbenannt (damit sie besser gefunden wird) und inhaltlich angepasst.
5. Kollision an der Haltestele Waldschänke enfernt.
6. Repaints für den o530 und o530G des Subunternehmens überarbeitet (Scheiben sind jetzt transparent)
- Die Objekte Shrubbery_no_collision von der Karte entfernt.
- Die Uhr aus dem Addon Stadtbus O305 von der Karte entfernt.
- Haltebuchten Seeburger Str. dem Download hinzugefügt.
- Static_Vehicles MB O405 dem Download hinzugefügt.
- Readme angepast und noch zwei zusätzliche Addons in die Liste aufgenommen.
- Weitere Kleinigkeiten verändert.


https://www.mediafire.com/?l5ib444im15bue0
dusakovacik
Pokročilý člen
Pokročilý člen
 
Příspěvky: 1040
Registrován: 04 bře 2013 19:06
Bydliště: Praha 4-Kamýk

Re: Ruhrau 1.0

Příspěvekod Jaškin » 27 bře 2015 18:36

Ruhrau V2.0 - Work in Progress

Update bude obsahovat 4 nové linky. Můžeme se těšit na zcela kvalitně propracované prostředí městských, ale i příměstských linek nebo na nové objekty. Staré části mapy byly přepracovány a také opraveny menší chyby... :)

Videa:

http://www.youtube.com/watch?v=9QudJiGeAaE PART 1
http://www.youtube.com/watch?v=mIQNrGNTkm4 PART 2

Screeny:

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
"Money can buy many things, even power..."
Jaškin
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen
 
Příspěvky: 4665
Registrován: 08 bře 2013 13:02
Bydliště: In da pub

Re: Ruhrau 1.0

Příspěvekod Orbit09 » 27 bře 2015 20:09

Moc pěkně to vypadá, už se těším :)
Jezdím Omsi 2 a TS 2018
Windows 7 Professional x64; AMD Athlon™ II X4 640 4 CPUs 3 GHz; RAM 16GB DDR3; NVIDIA GeForce GTX460; HDD 1TB; Základní deska Asus M5A88-M EVO
Uživatelský avatar
Orbit09
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 1831
Registrován: 10 srp 2013 13:16
Bydliště: Praha

[WIP][OMSI 2] Ruhrau V2

Příspěvekod TheFloxiCz » 20 pro 2016 16:56

Tak trochu oživíme téma novými fotkami a videi. :)
Autor zároveň píše, že předpokládané datum vydání je 1.čtvrtletí roku 2017. ;)

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

phpBB [video]

phpBB [video]

phpBB [video]

phpBB [video]

phpBB [video]

phpBB [video]
TheFloxiCz
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 1584
Registrován: 25 kvě 2014 22:21

PředchozíDalší

Zpět na Mapy a editor

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků