TOPlist

Projekt Szczecin (Stettin)

Re: Projekt Szczecin (Stettin)

Příspěvekod pepdol_cz » 14 úno 2017 21:41

JJ tu jsem taky zkoušel a nevypadá vůbec špatně.
Uživatelský avatar
pepdol_cz
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen
 
Příspěvky: 4444
Registrován: 20 pro 2011 12:23
Bydliště: Most

Re: Projekt Szczecin (Stettin)

Příspěvekod SOR CN 10,5 » 14 úno 2017 21:57

Najlepšia mapa ;) hlavne keď si na ňu dáš AŽD 71 + české semafory :)
Moja stránka :)
http://omsi-vdplm.webnode.sk

Pracujem pre : Image
Uživatelský avatar
SOR CN 10,5
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 1420
Registrován: 19 kvě 2015 20:24

Re: Projekt Szczecin (Stettin)

Příspěvekod M4tess » 14 úno 2017 22:00

Štětín je nesmrtelnej, jak psal Pepdol, baví mě pořád dokola a dokola, ale díky úpravě od Floxiho je to ještě záživnější :)
ObrázekKarosa B732 DPMB repainty ke stažení v mém topicu. :)
Jelcz M081MB DPMB repaint ke stažení v mém topicu. :)
Pack DPMB repaintů na B961E můžete stahovat v mém topicu. :)
Uživatelský avatar
M4tess
Diskutující člen
Diskutující člen
 
Příspěvky: 358
Registrován: 07 říj 2014 20:00

Re: Projekt Szczecin (Stettin)

Příspěvekod Radostat22 » 11 čer 2017 16:38

ahojky mam mapu nekolik dni a nejezdi mi tam tramvaje a vlaky prosim o pomoc.predem dekuji
Radostat22
Objevující člen
Objevující člen
 
Příspěvky: 46
Registrován: 23 srp 2016 18:36

Re: Projekt Szczecin (Stettin)

Příspěvekod TheFloxiCz » 11 čer 2017 16:44

TheFloxiCz píše:Ve složce s mapou je v TTDatech .rar soubor _Tram, nebo nějak podobně by se měl jmenovat. Stačí ty věci z archivu přesunout do TTData, a tramvaje začnou jezdit ;)


5 vteřin hledání na Googlu ;)
TheFloxiCz
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 1572
Registrován: 25 kvě 2014 22:21

Re: Projekt Szczecin (Stettin)

Příspěvekod Radostat22 » 11 čer 2017 17:30

to uz sem udelal a stale nejezdi :D
Radostat22
Objevující člen
Objevující člen
 
Příspěvky: 46
Registrován: 23 srp 2016 18:36

Re: Projekt Szczecin (Stettin)

Příspěvekod Jaškin » 11 čer 2017 17:57

V nastavení si v kolonce Schedule Priority nastav na hodnotu 4. ;)
"Money can buy many things, even power..."
Jaškin
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen
 
Příspěvky: 4652
Registrován: 08 bře 2013 13:02
Bydliště: In da pub

Re: Projekt Szczecin (Stettin)

Příspěvekod Jarda.f » 02 zář 2017 13:38

Ahoj, neměl by někdo ailist kde jezdí solarisy od Solaris Urbino PL - Mega Pack?
Uživatelský avatar
Jarda.f
Zabydlený člen
Zabydlený člen
 
Příspěvky: 149
Registrován: 25 pro 2015 15:47
Bydliště: Karlovarský kraj

Re: Projekt Szczecin (Stettin)

Příspěvekod pepdol_cz » 13 bře 2018 20:03

odkazy na první straně nefunguji, Protože poslední dobou když upravujete příspěvky kde jsou url odkazy tak se ti odkazy přeruší a pak nefungují :D

https://mega.nz/#!xglXWZhA!u7VDFptq-DpK1rMaJEerQK1zdtrfd8MHyzSfJztJiMI
Uživatelský avatar
pepdol_cz
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen
 
Příspěvky: 4444
Registrován: 20 pro 2011 12:23
Bydliště: Most

Re: Projekt Szczecin (Stettin)

Příspěvekod martasknol4 » 09 dub 2018 17:35

Zdravím,
šlo by nějak upravit hofko mapy tak, abych nehlásil jen příští stanici ale i tu aktuální stanici? (Tzn. na jednu stanici by byly 2 soubory hlášení.) Podobně to má vyřešené třeba Floxi a jeho úprava "Fiktivní Štětín". Pokud by se našel někdo, kdo by mi napsal alespoň stručný návod na úpravu samotného hof souboru, byl bych mu moc vděčný. Dál předpokládám, že je třeba i "oříznout" soubory ve Vehicles\Announcements a vytvořit jejich zkrácené kopie (beze slov "Następny przystanek") jen na jména zastávek a nějak to zapsat do hofka. A jak, to se ptám právě vás. Předem díky za odpovědi.
martasknol4
Pokročilý člen
Pokročilý člen
 
Příspěvky: 757
Registrován: 17 srp 2016 11:37

PředchozíDalší

Zpět na Mapy a editor

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků