TOPlist

Fiktiv Provence map (WIP) Zrušeno

Prezentace map a výtvorů v editoru
Pravidla fóra
Nové téma založte až s prvními obrázky z mapy.
Obrázky musí ukazovat pokročilý stupeň vývoje mapy.

Seznam chybějících objektů nebo splin uzavírejte do tagu CODE.

Fiktiv Provence map (WIP) Zrušeno

Příspěvekod goldvideo495 » 26 pro 2013 13:04

Během tvorby Pardubice jsem si zároveň začal tvořit fiktivní mapku z prostředí Jižní Francie tzn. když mně tvorba reálu přestane bavit vrhnu se na moji tak trochu dovolenkovou mapku při které se trochu odreaguju :D Mapa bude obsahovat jednu linku dlouhou asi jako Dolní Kounice, takže ne moc velká. Trochu bude problém s objekty, ale naštěstí jsem si již na Sketchupu pár objektů vyhlídnul. Myslím že to bude alespoň trošku zajímavá mapka která tu ještě nebyla. Screeny viz tady: http://forum.omsi.cz/viewtopic.php?f=35 ... 40#p152616 ;) .
Naposledy upravil goldvideo495 dne 18 dub 2014 10:38, celkově upraveno 7
Stokrát opakovaná lež se stává pravdou=Joseph Goebbels=říšský ministr propagandy=dnešní reklamy :-D

Obrázek
goldvideo495
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Bydliště: Praha/Ústí nad Orlicí-Ano tam kde se plasťáky pořád vyrábějí i tam kde pořád jezdí

Re: Fiktiv Provence map (WIP)

Příspěvekod mhdfm » 26 pro 2013 13:15

Dej tam nějaké památky ;).
mhdfm
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod goldvideo495 » 26 pro 2013 13:17

zkusim něco vyštrachat a hodili by se nějaké korkové duby nebo cedry...
Stokrát opakovaná lež se stává pravdou=Joseph Goebbels=říšský ministr propagandy=dnešní reklamy :-D

Obrázek
goldvideo495
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Bydliště: Praha/Ústí nad Orlicí-Ano tam kde se plasťáky pořád vyrábějí i tam kde pořád jezdí

Příspěvekod Rohatej » 26 pro 2013 13:52

goldvideo495 píše:Během tvorby Pardubice

Měl jsem dojem, že se o tom nemluví. :D
Rohatej
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen

Příspěvekod goldvideo495 » 26 pro 2013 13:56

cože ???? :D

Obrázek
goldvideo495
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod Staník » 26 pro 2013 16:10

Vzpomněl jsem si, že když už děláš Provence, tak by jsi se mohl pokus i o Saint-Tropez. :)
http://cs.wikipedia.org/wiki/Saint-Tropez
Pozn. Taktéž městečko na jihu Francie. ;)
Obrázek
Batman je nejlepší hrdina všech dob!!!
Snažím se pomoci, když vím, a to slušným způsobem.
Nesnáším Prahu.
Staník
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod goldvideo495 » 26 pro 2013 20:04

jj vím kde je Saint Tropez a navíc jsem tam byl. Ale chci radši udělat fiktivní mapku, ale neboj moře tam taky bude a není špatnej nápad se trošku Saint Tropez inspirovat. Linka povede asi následovně: Vesnice, zemědělská oblast, kopec s vinicema na hrad a od něj po skalnatých útesech dolu k moři do rybářského městěčka a na točnu, podobnou tu v Saint Tropez, která stojí před parkovištěm do Maríny (přístavu). Zní to jako dlouhá linka, ale moc dlouhá opravdu nebude jak jsem již psal asi jako v Dolních Kounicích možná trošku delší.

Obrázek
goldvideo495
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod Staník » 26 pro 2013 20:41

Však to věřím, kde Saint Tropez je (závidím ti, že jsi tam byl :x ), ještě by jsi se mohl inspirovat tím luxusním přístavem, který je častokrát zobrazen i v Četnících (legendárních filmech s Louis de Funè). ;)
Obrázek
Batman je nejlepší hrdina všech dob!!!
Snažím se pomoci, když vím, a to slušným způsobem.
Nesnáším Prahu.
Staník
Stálý člen
Stálý člen

Příspěvekod goldvideo495 » 26 pro 2013 21:02

Největší problém je s domama, zatím nejblíž podobající se domy těm v Provence jsou od Freemana. Pokud by někdo znal nějaké další domy které by se alespoň trochu podobali těm v Jižní Francii, nechť mi dá vědět. :)

Obrázek
goldvideo495
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Příspěvekod goldvideo495 » 27 pro 2013 13:47

Chci se zeptat, jakou logiku má vlastně to, když chci mapu otevřít v omsi? Vím že mám v editoru (ted´zrovna nevím v jaký záložce) napsat název mapy atd., ale chci vědět jak je možný že se mi v omsi mapa objeví třeba až za čtyři dny? Docela by mně to zajímalo a ptám se, jestli se to stává jenom mně nebo i ostaním a pokud jenom mně co dělám špatně. Možná to tady už bylo, ale nic jsem nenašel.

Obrázek
goldvideo495
Pokročilý člen
Pokročilý člen

Další

Zpět na Mapy a editor