TOPlist

Innsbruck v1.0

Pravidla fóra
Nové téma založte až s prvními obrázky z mapy.

Innsbruck v1.0

Příspěvekod kalvik » 18 lis 2013 22:57

Určitě jste zaregistrovali v galerii, že vyšla nová mapka Innsbruck. V této mapě se vyzkouší vaše řidičské schopnosti. Více naleznete v odkazu
Odkaz na stažení: http://www.omnibussimulator.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=17709&pageNo=1&highlight=Innsbruck
Uživatelský avatar
kalvik
Zabydlený člen
Zabydlený člen
 
Příspěvky: 127
Registrován: 11 dub 2011 22:19

Re: Innsbruck v1.0

Příspěvekod Orbit09 » 18 lis 2013 23:02

Tak to musím zkusit! Takhle úzké uličky nejsou ani v Ústí v Ryjicích
Jezdím Omsi 2 a TS 2018
Windows 7 Professional x64; AMD Athlon™ II X4 640 4 CPUs 3 GHz; RAM 16GB DDR3; NVIDIA GeForce GTX460; HDD 1TB; Základní deska Asus M5A88-M EVO
Uživatelský avatar
Orbit09
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 1831
Registrován: 10 srp 2013 13:16
Bydliště: Praha

Re: Innsbruck v1.0

Příspěvekod Richard9955 » 18 lis 2013 23:33

tie úzke uličky sú fakt super, pekná mapa ;)
Uživatelský avatar
Richard9955
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 1307
Registrován: 21 pro 2011 08:56
Bydliště: Slovensko, Košice

Re: Innsbruck v1.0

Příspěvekod |RCMP|glen » 18 lis 2013 23:55

Stáhnůl, ozioušel a musím říct... je to pecka. Ale je tam bug že když jedete Citem nějakou linku tak i když přijedete o deset minut později zaznamená to normálně čas jako kdyby jste přijeli v čas
KLÍČOV je Můj druhej domov.
Uživatelský avatar
|RCMP|glen
Aktivní člen
Aktivní člen
 
Příspěvky: 579
Registrován: 13 lis 2013 16:06
Bydliště: SOR NB12 CITY

Re: Innsbruck v1.0

Příspěvekod bouvier » 19 lis 2013 00:40

Skôr by sa to malo premenovať na mapu blikajúcich splinov. Strašné. A celkovo mi to príde strašne odfláknuté. Zle napojené cesty, tá textura tmavého asfaltu je strašná, zle položené objekty ktoré zasahujú na cestu, stromy ktoré vyčnievajú skrz betónové panely atď...
bouvier
Pokročilý člen
Pokročilý člen
 
Příspěvky: 869
Registrován: 29 pro 2011 11:20

Re: Innsbruck v1.0

Příspěvekod Maras5741 » 19 lis 2013 01:28

mám stejný názor. Zde se jedná jen o kvantitu, nikoliv o kvalitu. A celkově mi přijdou linky poměrně nudné. Jednou se jede šnečím tempem do kopce a pak zas jen z kopce. A chování AI mi taky nepřijde jako jedno z nejpovedenějších a dokola opakující se původní objekty tomu už taky nepomůžou. Těšil jsem se na tu mapu, ale velice mě zklamala.
☢DUBSTEP!!! ♥KEEP CALM AND DRIVE ALFA ROMEO♥
†R.I.P. Sony Ericsson J10i2Elm Sony Xperia™ Z Sony Xperia™ Z3Vodafone Smart Ultra 6 ►Vodafone Smart V8
Uživatelský avatar
Maras5741
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 1834
Registrován: 26 črc 2012 17:23
Bydliště: Brno, Hlavní město Moravy!!!

Re: Innsbruck v1.0

Příspěvekod Tomko00 » 19 lis 2013 15:52

Mne sa mapa páči kvôli originálnosti prostredia. Takéto úzke uličky nie sú bežné, takže je to zase niečo nové. A ako som pozeral obrázky, tak budovy do cesty zasahujú aj v skutočnosti.
Tomko00
Veterán
Veterán
 
Příspěvky: 8865
Registrován: 22 dub 2011 19:08
Bydliště: Košice

Re: Innsbruck v1.0

Příspěvekod flash123 » 19 lis 2013 22:26

Při načítání mapy mi vyskočí eror kde je napsáno: ZU WENIG ARBEITSSPEICHER (v překladu "nedostatek paměti"). Nevíte co s tim? Na disku mám přes 80GB volnýho místa, tak mi přijde jako blbost ž bych měl nějak zahlcenej počítač. V logfilu se taky nepíše nic zásadního. A sceneryobjects jsem preventivně postahoval všechny. :?:
Moc děkuju za každou radu.
Uživatelský avatar
flash123
Rozkoukaný člen
Rozkoukaný člen
 
Příspěvky: 99
Registrován: 14 lis 2011 13:25

Re: Innsbruck v1.0

Příspěvekod kikut » 20 lis 2013 00:50

Hi.
The map works fine, any missing objects, splines and so on, but there's one problem. What's wrong with these ground textures (white, wide stripes)?

http://imageshack.us/a/img34/4813/6vj.png
http://imageshack.us/a/img607/851/ltii.png

Any suggestions, please?
Čeština je velmi obtížná.
kikut
Nový člen
Nový člen
 
Příspěvky: 16
Registrován: 05 led 2013 03:55
Bydliště: Kraków, Poland

Re: Innsbruck v1.0

Příspěvekod |RCMP|glen » 20 lis 2013 15:04

CZ: Mám stejný problém ale zkoušel jsem i přeinstalovat ale pořád nic. Ale ne notebooku mi to neďelá.

EN: I have the same problem but I tried to reinstall but it's still there. But on my laptop it does not.

Prosím pomoc.
KLÍČOV je Můj druhej domov.
Uživatelský avatar
|RCMP|glen
Aktivní člen
Aktivní člen
 
Příspěvky: 579
Registrován: 13 lis 2013 16:06
Bydliště: SOR NB12 CITY

Další

Zpět na Mapy a editor

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron