TOPlist

Lemmental V3

Re: Lemmental V3

Příspěvekod MAREK87 » 15 srp 2016 21:42

Děkuji, nicméně ani to vypnutí kolizí s terénem nepomáhá a navíc to bez nich prostě není ono. Neuměl by někdo jiný poradit?
Uživatelský avatar
MAREK87
Objevující člen
Objevující člen
 
Příspěvky: 43
Registrován: 02 srp 2016 12:50
Bydliště: PRAHA

Re: Lemmental V3

Příspěvekod TheFloxiCz » 15 srp 2016 23:52

Musíš vypnout všechny kolize ;). Pokud je vypínat nechceš, tak si jedině najdi objekt v editoru, zapamatuj si jméno, a do .sco souboru zapiš potom třeba nakonec [nocollision].
TheFloxiCz
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 1604
Registrován: 25 kvě 2014 22:21

Re: Lemmental V3

Příspěvekod Trolejbusák » 16 srp 2016 08:30

Nebyly ty kolize s objekty vyřešeny v patchi 3.0.8? :?
Trolejbusák
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen
 
Příspěvky: 5046
Registrován: 23 dub 2011 15:42
Bydliště: Ústí nad Labem

Re: Lemmental V3

Příspěvekod ROBOTOX » 08 pro 2016 17:23

Pánové, chtěl bych se zeptat,´jestli už se někomu podařilo vyřešit problém s těmi záseky. Docela bych si tuto kvalitní mapu chtěl opět projet.
Obrázek
Uživatelský avatar
ROBOTOX
Diskutující člen
Diskutující člen
 
Příspěvky: 299
Registrován: 25 led 2014 01:41

Re: Lemmental V3 Updated

Příspěvekod TheFloxiCz » 23 pro 2016 01:41

Vyšla nová modifikace na mapu, která Vám upraví kompletně celé linkové vedení, a zároveň opraví pár chyb z původní mapy, přidá chrona, atp.

Schéma linkového vedení:
Obrázek

:arrow: DOWNLOAD
Je potřeba dostahovat AI busy a lidi (pokud nemáte).
TheFloxiCz
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 1604
Registrován: 25 kvě 2014 22:21

Re: Lemmental V3

Příspěvekod Erik709 » 31 pro 2016 19:03

Vie niekto uploadnuť mapu V3 na niečo iné ? Odkaz v úvode nejaví známky funkčnosti...Vďaka ;)
ObrázekObrázek
I LOVE THESE TROLEYBUSES !
Uživatelský avatar
Erik709
Aktivní člen
Aktivní člen
 
Příspěvky: 501
Registrován: 24 říj 2013 21:18

Re: Lemmental V3

Příspěvekod TheFloxiCz » 31 pro 2016 19:06

Mně fungují normálně všechny odkazy na stažení. Chyba bude asi někde jinde :?
TheFloxiCz
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 1604
Registrován: 25 kvě 2014 22:21

Re: Lemmental V3

Příspěvekod Mari » 01 led 2017 12:09

Na mapu jsem se velice těšil,až ji zapnu. Přijel jsem z Leibnitz platzu na Lemmental bhf. a moji radost vyměnilo hořké naštvání.Rázem jsem se ocitl na trávě a silnice se jako by vypařila.Přejedu na Bresner platz a už je vše v pořádku.Jenže z kabiny si přepnu F3 na celý autobus a Omsi se zastavilo a začíná se sekat,vždy po 5 vteřinách se teprve něco stane.Takže jsem jej vypnul.

Dneska jsem jel kolem Schatenburgu a začalo se dít to samé.Na ostatních mapách se neděje.Nechápu.
Mari
Aktivní člen
Aktivní člen
 
Příspěvky: 677
Registrován: 23 zář 2012 13:30

Re: Lemmental V3

Příspěvekod Franky CZ » 02 led 2017 08:45

Mari píše:Na mapu jsem se velice těšil,až ji zapnu. Přijel jsem z Leibnitz platzu na Lemmental bhf. a moji radost vyměnilo hořké naštvání.Rázem jsem se ocitl na trávě a silnice se jako by vypařila.Přejedu na Bresner platz a už je vše v pořádku.Jenže z kabiny si přepnu F3 na celý autobus a Omsi se zastavilo a začíná se sekat,vždy po 5 vteřinách se teprve něco stane.Takže jsem jej vypnul.

Dneska jsem jel kolem Schatenburgu a začalo se dít to samé.Na ostatních mapách se neděje.Nechápu.

Hele tohle bývá tím, že ti chybí objekty potřebné pro správný chod mapy. 8-) Prostuduj readme soubory k Lemmentalu, najdi si co máš dostahovat, dostahuj a mělo by to být. Jestli budeš mít problémy i na dále, tak to hoď do sekce problémy tady na fóru, všimne si toho více lidí, kteří ti dokáží lépe pomoci ;)
SORky mají také své kouzlo :)
Obrázek Image
Uživatelský avatar
Franky CZ
Rozkoukaný člen
Rozkoukaný člen
 
Příspěvky: 66
Registrován: 06 bře 2014 21:25
Bydliště: Příbram

Re: Lemmental V3

Příspěvekod ROBOTOX » 13 čer 2017 14:55

Potřeboval bych poradit z drobným ale pro mě nepříjemným problémem. Na pár linkách mají AI autobusy problém korektně zobrazovat na panelech. Týká se to navíc třeba pouze určitých cílů - tam to ukazuje tyhle blbosti ale na zpátečním směru už to ukazuje správně. Týká se to pouze AI vozů a pouze Hamburských Mercedesů které tam jako AI mám. Když si ty linky které AI zobrazuje špatně nastavím já tak mě to ukazuje správně.

Obrázek
Obrázek
Uživatelský avatar
ROBOTOX
Diskutující člen
Diskutující člen
 
Příspěvky: 299
Registrován: 25 led 2014 01:41

PředchozíDalší

Zpět na Mapy a editor

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků