TOPlist

Lemmental V3

Pravidla fóra
Nové téma založte až s prvními obrázky z mapy.

Re: Lemmental V3

Příspěvekod Gagri55 » 03 črc 2016 14:55

Dadorius píše:Vedel by niekto poradiť ?

Je to problém s mapovaním. Skús si v editore načítať príslušný tile a v záložke Tile stlačiť Create Lightmap of this Tile.
Podobný problém je aj s úsekom linky 454.
Gagri55
Rozkoukaný člen
Rozkoukaný člen
 
Příspěvky: 73
Registrován: 23 pro 2011 10:38

Re: Lemmental V3

Příspěvekod Alegro97 » 08 črc 2016 21:53

Ahoj. Můžu se zeptat kde je problém, když jedu se Sorkou a pod mosty se vždycky jakoby zaseknu. Vypadá to jako kdyby byl autobus moc vysoký, ale z vnějšího pohledu je tam místa dost. Díky
Alegro97
Rozkoukaný člen
Rozkoukaný člen
 
Příspěvky: 67
Registrován: 06 čer 2014 18:18

Re: Lemmental V3

Příspěvekod Ikarus_435 » 08 črc 2016 21:53

skús vypnúť kolízie
Môj Setup|Procesor: Intel Core i7 4790S 3,2GHz|Grafika: Nvidia Geforce GTX 745 4GB|RAM: 16GB|HDD: 2,5TB|Monitor: 18,5" ASUS VS197DE
Obrázek
Uživatelský avatar
Ikarus_435
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 1342
Registrován: 03 dub 2013 18:29
Bydliště: Bratislava - Slovakia

Re: Lemmental V3

Příspěvekod Alegro97 » 09 črc 2016 08:23

Vypnul jsme kolize s terénem i lidmi, ale dělá to pořád. Přestane to jenom když vypnu kolizi s auty, ale to je pak o ničem.
Alegro97
Rozkoukaný člen
Rozkoukaný člen
 
Příspěvky: 67
Registrován: 06 čer 2014 18:18

Re: Lemmental V3

Příspěvekod ROBOTOX » 07 srp 2016 12:09

Potřebuji urgentní pomoc. Na některých Tilech dochází pravidelně po 2 sekundách k zásekům. Nejedná se o FPS dropy (běží mi to plynule) ale o pravidelné záseky. Logfile neobsahuje žádný error.
Obrázek
Uživatelský avatar
ROBOTOX
Diskutující člen
Diskutující člen
 
Příspěvky: 308
Registrován: 25 led 2014 01:41

Re: Lemmental V3

Příspěvekod Ikarus_435 » 07 srp 2016 12:14

máš zapnutý Multi... alebo ako sa to volá
Môj Setup|Procesor: Intel Core i7 4790S 3,2GHz|Grafika: Nvidia Geforce GTX 745 4GB|RAM: 16GB|HDD: 2,5TB|Monitor: 18,5" ASUS VS197DE
Obrázek
Uživatelský avatar
Ikarus_435
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 1342
Registrován: 03 dub 2013 18:29
Bydliště: Bratislava - Slovakia

Re: Lemmental V3

Příspěvekod Opavan99 » 07 srp 2016 12:17

Ikarus.... :roll: Multithreading znamená, že mu to využívá 2 jádra. Nemáš zapnutý Autosave? :)
Návod na podpis.: Potřebujete velké obrázky tak, aby se musely dlouho načítat. K tomu nějaký popis, třeba : Miluju tohle, tamto forever, přijďte se projet, prostě kravinu, která nikoho nezajímá. A ideálně tou nejsvětlejší barvou, ať to každý vidí. Hotovo.
Uživatelský avatar
Opavan99
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 2105
Registrován: 07 srp 2013 14:02
Bydliště: Slezikistán + Praha

Re: Lemmental V3

Příspěvekod TheFloxiCz » 07 srp 2016 12:36

Mám úplně stejný problém. Pochybuji, že by to dělali FPSka, jelikož v těch částech, kde to dělá, mám okolo tak 40-45FPS.
Zapnutí/vypnutí Autosavu nepomáhá, znovu instalovat mapu jsem taky zkoušel, bez úspěchu. :?
TheFloxiCz
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 1850
Registrován: 25 kvě 2014 22:21

Re: Lemmental V3

Příspěvekod MAREK87 » 09 srp 2016 16:49

Uměl by někdo poradit?
Jak jsou dva železniční mosty u HBF, tak pod nimi nelze projet SETROU a SORkou CN/BN12 (tedy jde, ale autobus se jakoby zapříčí, prostě jako by byl moc vysoký přitom se pod most vejde v pohodě).
Omlouvám se, že otravuji a předem děkuji za odpověď.
Marek
Přílohy
lemmental.png
Uživatelský avatar
MAREK87
Objevující člen
Objevující člen
 
Příspěvky: 59
Registrován: 02 srp 2016 12:50
Bydliště: PRAHA

Re: Lemmental V3

Příspěvekod maxJake » 10 srp 2016 19:50

Prý je tam neviditelná zeď nebo objekt, tohle prý dělá i Karosa C954E od martyho, dle toho co jsem čel pár diskuzí zpátky....

Nejjednodušší řešení je si vypnout kolize
maxJake
Zabydlený člen
Zabydlený člen
 
Příspěvky: 132
Registrován: 10 bře 2012 13:39

PředchozíDalší

Zpět na Mapy a editor

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník