TOPlist

Tannenberg Gothen

Pravidla fóra
Nové téma založte až s prvními obrázky z mapy.

Tannenberg Gothen

Příspěvekod martin8211 » 20 srp 2013 02:09

Nějaká nová, překrásná mapka z Německa, zatím ve verzi 0.99
http://www.omnibussimulator.de/forum/in ... adID=16299
Čím víc dveří to má, tím je to lepší...
martin8211
Aktivní člen
Aktivní člen
 
Příspěvky: 483
Registrován: 11 dub 2011 21:50

Re: Tannenberg Gothen

Příspěvekod Staník » 20 srp 2013 07:32

Obrázek
Batman je nejlepší hrdina všech dob!!!
Snažím se pomoci, když vím, a to slušným způsobem.
Nesnáším Prahu.
Uživatelský avatar
Staník
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 2352
Registrován: 29 črc 2012 12:26
Bydliště: Brno - Maloměřice a OBŘANY

Re: Tannenberg Gothen

Příspěvekod fantomas9 » 21 srp 2013 11:43

Rád bych mapku vyzkoušel, ale při načítání mi OMSI vyhodí hlášku "zu wenig arbeitsspeicher", podle googlu příliš málo RAM. Jiné mapy ale jedou v pohodě, nevíte někdo v čem může být problém? Reinstal mapy nepomohl.
fantomas9
Objevující člen
Objevující člen
 
Příspěvky: 32
Registrován: 09 kvě 2013 17:13
Bydliště: Brno

Re: Tannenberg Gothen

Příspěvekod LukasTT » 21 srp 2013 12:16

Povypínej na svém PC všechny běžící a v tu chvíli nepotřebné aplikace. Např. prohlížeč, skype, icq, ...
Maximální minimalista...
Nic není pravda. Všechno je povoleno.
Uživatelský avatar
LukasTT
Zabydlený člen
Zabydlený člen
 
Příspěvky: 178
Registrován: 04 kvě 2013 10:59
Bydliště: Most, Plzeň

Re: Tannenberg Gothen

Příspěvekod bosko1984 » 21 srp 2013 15:37

Má někdo tohle Spline type "Splines\NahverkehrFan Splines\7,5m Kopfstein ohne GW.sli" could not be loaded! jestli ano tak někam uploadnout dík ;)
AMD FX-4300 black edition GIGABYTE 970A-DS3P Ram 8 gb ASUS STRIX GTX950 DC2OC 2GD5 Gaming 2G Western Digital 1TB Logitech G25 Windows 8 64bit
Obrázek
Obrázek
:D Omsi-der Omnibug simulator :D
Uživatelský avatar
bosko1984
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen
 
Příspěvky: 4708
Registrován: 11 dub 2011 23:13
Bydliště: Český Brod

Re: Tannenberg Gothen

Příspěvekod LukasTT » 21 srp 2013 15:51

Maximální minimalista...
Nic není pravda. Všechno je povoleno.
Uživatelský avatar
LukasTT
Zabydlený člen
Zabydlený člen
 
Příspěvky: 178
Registrován: 04 kvě 2013 10:59
Bydliště: Most, Plzeň

Re: Tannenberg Gothen

Příspěvekod bosko1984 » 21 srp 2013 16:08

Dík ale spíš bych potřeboval celou složku NahverkehrFan Splines ;)
AMD FX-4300 black edition GIGABYTE 970A-DS3P Ram 8 gb ASUS STRIX GTX950 DC2OC 2GD5 Gaming 2G Western Digital 1TB Logitech G25 Windows 8 64bit
Obrázek
Obrázek
:D Omsi-der Omnibug simulator :D
Uživatelský avatar
bosko1984
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen
 
Příspěvky: 4708
Registrován: 11 dub 2011 23:13
Bydliště: Český Brod

Re: Tannenberg Gothen

Příspěvekod bouvier » 21 srp 2013 16:17

bouvier
Pokročilý člen
Pokročilý člen
 
Příspěvky: 869
Registrován: 29 pro 2011 11:20

Re: Tannenberg Gothen

Příspěvekod LukasTT » 21 srp 2013 16:21

Kdybys to řek hned, tak jsem Ti to nasdílel celý. Nevím, proč jsi tedy uváděl celou cestu.
Teď jsem to o 30 vteřin nestihnul a zas to můžu z toho uložto smazat, protože je nás snaživých tady víc :?
Naposledy upravil LukasTT dne 22 srp 2013 22:19, celkově upraveno 1
Maximální minimalista...
Nic není pravda. Všechno je povoleno.
Uživatelský avatar
LukasTT
Zabydlený člen
Zabydlený člen
 
Příspěvky: 178
Registrován: 04 kvě 2013 10:59
Bydliště: Most, Plzeň

Re: Tannenberg Gothen

Příspěvekod Johny12388 » 21 srp 2013 16:39

Mohl by prosím někdo udělat buse.hof soubor pro tuto mapu?
Johny12388
Rozkoukaný člen
Rozkoukaný člen
 
Příspěvky: 92
Registrován: 17 lis 2012 23:36

Další

Zpět na Mapy a editor

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků