TOPlist

Bowdenham V4

Pravidla fóra
Nové téma založte až s prvními obrázky z mapy.

Re: Bowdenham V3.1

Příspěvekod Gryzly65 » 01 črc 2013 09:08

Koľko liniek je v pôvodnom Berlíne a koľko je tu ? Koľko tilov je v pôvodnom Berlíne a koľko je tu ? Koľko objektov bolo použitých v základnom Berlíne a koľko je tu ? Zamysli sa prv, než klikneš na "odoslať" ;)
Obrázek
Uživatelský avatar
Gryzly65
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen
 
Příspěvky: 6162
Registrován: 12 dub 2011 21:36
Bydliště: Boratislava

Re: Bowdenham V3.1

Příspěvekod shitman » 01 črc 2013 12:15

nech ho, každý víme, že omzí se chová na každém compu jinak. :) např. nedávno uveřejněná novinka od Rilliana o "skvěle optimalizované mapě Landkreis Glesien", na které mám 8FPS bez busu, mě taky celkem pobavila :) u mě jede nový Bowdenham zhruba na 16FPS s Cheesburgerem, s přihlédnutím na rozlohu mapy a její náročnost je to pro mě výborná optimalizace. :)
Obrázek
Obrázek PROTOŽE ZRZKY VLÁDNOU SVĚTU!!
Uživatelský avatar
shitman
Profík
Profík
 
Příspěvky: 12364
Registrován: 09 dub 2011 18:44
Bydliště: Kladno, to černé Kladno...

Re: Bowdenham V3.1

Příspěvekod bosko1984 » 01 črc 2013 16:22

7-9 Fps permanentně všude to se mi nikdy nestalo ani když zapnu nahrávání to bude chtít se pohrabat v nastavení a mělo by to být lepší teda taky nevím co má pc ;) Mě mapa jede mezi 20-30 fps mimo město i 35. A tuhle křižovatku mám v pohodě ale vím že u předešlé verze jsem měl něco podobného ale zajímavý bylo že jednou jsem to tam měl ale po druhý už ne :D
AMD FX-4300 black edition GIGABYTE 970A-DS3P Ram 8 gb ASUS STRIX GTX950 DC2OC 2GD5 Gaming 2G Western Digital 1TB Logitech G25 Windows 8 64bit
Obrázek
Obrázek
:D Omsi-der Omnibug simulator :D
Uživatelský avatar
bosko1984
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen
 
Příspěvky: 4708
Registrován: 11 dub 2011 23:13
Bydliště: Český Brod

Re: Bowdenham V3.1

Příspěvekod Tomko00 » 01 črc 2013 16:45

Zaujímavé, celkovo v podstate ani neverím, že máš 35 mimo mesto, a 20 v meste. Ja som z nej ešte nevytiahol viac ako 14.
Tomko00
Veterán
Veterán
 
Příspěvky: 8865
Registrován: 22 dub 2011 19:08
Bydliště: Košice

Re: Bowdenham V3.1

Příspěvekod Gryzly65 » 01 črc 2013 17:00

No strašné, chlapci... ja mám 5 FPS permanentne a bez busu... :lol: Ešte na verzií 2.1
Obrázek
Uživatelský avatar
Gryzly65
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen
 
Příspěvky: 6162
Registrován: 12 dub 2011 21:36
Bydliště: Boratislava

Re: Bowdenham V3.1

Příspěvekod bosko1984 » 01 črc 2013 21:49

Tomko00 Zitra udelam par screenu ;) Mam vypnute stiny i ai busy tak mi to prida par fps k dobru
AMD FX-4300 black edition GIGABYTE 970A-DS3P Ram 8 gb ASUS STRIX GTX950 DC2OC 2GD5 Gaming 2G Western Digital 1TB Logitech G25 Windows 8 64bit
Obrázek
Obrázek
:D Omsi-der Omnibug simulator :D
Uživatelský avatar
bosko1984
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen
 
Příspěvky: 4708
Registrován: 11 dub 2011 23:13
Bydliště: Český Brod

Re: Bowdenham V3.1

Příspěvekod Tomko00 » 02 črc 2013 08:36

Vypnuté AI busy? No tak to sa ani nedivím..
Tomko00
Veterán
Veterán
 
Příspěvky: 8865
Registrován: 22 dub 2011 19:08
Bydliště: Košice

Re: Bowdenham V3.1

Příspěvekod bosko1984 » 02 črc 2013 08:57

Tomko00 Přesně tak vypnuté berou fps :)
AMD FX-4300 black edition GIGABYTE 970A-DS3P Ram 8 gb ASUS STRIX GTX950 DC2OC 2GD5 Gaming 2G Western Digital 1TB Logitech G25 Windows 8 64bit
Obrázek
Obrázek
:D Omsi-der Omnibug simulator :D
Uživatelský avatar
bosko1984
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen
 
Příspěvky: 4708
Registrován: 11 dub 2011 23:13
Bydliště: Český Brod

Re: Bowdenham V3.1

Příspěvekod dusakovacik » 02 črc 2013 13:34

Vypnutí berou? Spíš neberou ne?
dusakovacik
Pokročilý člen
Pokročilý člen
 
Příspěvky: 1048
Registrován: 04 bře 2013 19:06
Bydliště: Praha 4-Kamýk

Re: Bowdenham V3.1

Příspěvekod Didi » 02 črc 2013 16:21

Bosko nepíše čárky ;)
Didi
Diskutující člen
Diskutující člen
 
Příspěvky: 332
Registrován: 26 čer 2013 13:32
Bydliště: Veltrusy

PředchozíDalší

Zpět na Mapy a editor

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků