TOPlist

Langbach 2.0.0

Pravidla fóra
Nové téma založte až s prvními obrázky z mapy.

Langbach 2.0.0

Příspěvekod bosko1984 » 23 bře 2013 13:34

Docela pěkná mapa projel jsem jsi linku 122 a není to špatný ani na fps nijak náročný ;)

Na žádné problémy jsem nenarazil ;)

Obsahuje 15 linek i noční + hlášení l

Doporučuji vzít C954E a jet s ní linku 602 pěkná linka :)

http://www.omnibussimulator.de/forum/in ... hreadID=85

Obrázek
Obrázek
AMD FX-4300 black edition GIGABYTE 970A-DS3P Ram 8 gb ASUS STRIX GTX950 DC2OC 2GD5 Gaming 2G Western Digital 1TB Logitech G25 Windows 8 64bit
Obrázek
Obrázek
:D Omsi-der Omnibug simulator :D
Uživatelský avatar
bosko1984
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen
 
Příspěvky: 4708
Registrován: 11 dub 2011 23:13
Bydliště: Český Brod

Re: Langbach 2.0.0

Příspěvekod bosko1984 » 23 bře 2013 16:42

Dal jsem jsi linku 700 a podle mě nejlepší příměstská linka do Omsi trva kolem 48 minut ;)
AMD FX-4300 black edition GIGABYTE 970A-DS3P Ram 8 gb ASUS STRIX GTX950 DC2OC 2GD5 Gaming 2G Western Digital 1TB Logitech G25 Windows 8 64bit
Obrázek
Obrázek
:D Omsi-der Omnibug simulator :D
Uživatelský avatar
bosko1984
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen
 
Příspěvky: 4708
Registrován: 11 dub 2011 23:13
Bydliště: Český Brod

Re: Langbach 2.0.0

Příspěvekod Tomas111 » 23 bře 2013 19:08

Všetko som vložil tak ako som mal a vyskočilo na mňa toto : http://www.img.ofpmafia.eu/image.php?di=G198
Neviete čo s tým ? :)
Tomas111
Rozkoukaný člen
Rozkoukaný člen
 
Příspěvky: 81
Registrován: 10 čer 2011 14:09

Re: Langbach 2.0.0

Příspěvekod shitman » 23 bře 2013 19:54

podívat se do logfile a zjistit si, co píše za chyby? :P
Obrázek
Obrázek PROTOŽE ZRZKY VLÁDNOU SVĚTU!!
Uživatelský avatar
shitman
Profík
Profík
 
Příspěvky: 12364
Registrován: 09 dub 2011 18:44
Bydliště: Kladno, to černé Kladno...

Re: Langbach 2.0.0

Příspěvekod Jenda » 23 bře 2013 23:36

Tomas111 píše:Všetko som vložil tak ako som mal a vyskočilo na mňa toto : http://www.img.ofpmafia.eu/image.php?di=G198
Neviete čo s tým ? :)


Tak si změn v souboru ailist tento vlak trains\br275_vollzug.zug za jinej a bude fungovat ;)
Jenda
Diskutující člen
Diskutující člen
 
Příspěvky: 285
Registrován: 16 dub 2011 18:39
Bydliště: Praha-Západ

Re: Langbach 2.0.0

Příspěvekod hstudiocz » 24 bře 2013 12:02

Jenda píše:
Tomas111 píše:Všetko som vložil tak ako som mal a vyskočilo na mňa toto : http://www.img.ofpmafia.eu/image.php?di=G198
Neviete čo s tým ? :)


Tak si změn v souboru ailist tento vlak trains\br275_vollzug.zug za jinej a bude fungovat ;)

Změnu jsem provedl, ale...

Zobrazuje se mi tohle:
Obrázek

Logfile.txt:
Kód: Vybrat vše
http://pastebin.com/SstDc0it
facebook | twitter | instagram
Od 3.3.2019 naleznete všechny moje nové výtvory, pokud nějaké budou, na mé Facebook stránce.
Uživatelský avatar
hstudiocz
Pokročilý člen
Pokročilý člen
 
Příspěvky: 870
Registrován: 04 srp 2012 14:32
Bydliště: Zlín

Re: Langbach 2.0.0

Příspěvekod Tomas111 » 24 bře 2013 12:16

Ja som sa nato vykašlal skúsil som kadečo , ale aj tak tam chýbajú nejaké sceneryobjeky a to som tam dal všetko čo bolo v rarku.
Tomas111
Rozkoukaný člen
Rozkoukaný člen
 
Příspěvky: 81
Registrován: 10 čer 2011 14:09

Re: Langbach 2.0.0

Příspěvekod hstudiocz » 24 bře 2013 13:02

Tomas111 píše:Ja som sa nato vykašlal skúsil som kadečo , ale aj tak tam chýbajú nejaké sceneryobjeky a to som tam dal všetko čo bolo v rarku.

Já už sem to taky vzdal... Autor tam hold něco po*ral
facebook | twitter | instagram
Od 3.3.2019 naleznete všechny moje nové výtvory, pokud nějaké budou, na mé Facebook stránce.
Uživatelský avatar
hstudiocz
Pokročilý člen
Pokročilý člen
 
Příspěvky: 870
Registrován: 04 srp 2012 14:32
Bydliště: Zlín

Re: Langbach 2.0.0

Příspěvekod Božkov » 24 bře 2013 13:14

Nevím, co by tam autor posrával, mně to jde úplně normálně, bez jediné chyby... jestli to není tím, že mám ještě některé objekty ze starší verze..
Win 7 Ultimate x64; Intel Core i5 3,2 GHz (Trubo Boost na 3,6 GHz); RAM Kingston 8GB DDR3; GTX650 1GB DDR5; HDD 1TB; Logitech G27.
Můj YTB Channel | Fórum - Gameplaye
Uživatelský avatar
Božkov
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 2073
Registrován: 28 pro 2011 10:13
Bydliště: Rychnov u Jablonce nad Nisou (SOR BNG 12 #74)

Re: Langbach 2.0.0

Příspěvekod hstudiocz » 24 bře 2013 13:16

Božkov píše:Nevím, co by tam autor posrával, mně to jde úplně normálně, bez jediné chyby... jestli to není tím, že mám ještě některé objekty ze starší verze..

Já jsem starší verzi neměl
facebook | twitter | instagram
Od 3.3.2019 naleznete všechny moje nové výtvory, pokud nějaké budou, na mé Facebook stránce.
Uživatelský avatar
hstudiocz
Pokročilý člen
Pokročilý člen
 
Příspěvky: 870
Registrován: 04 srp 2012 14:32
Bydliště: Zlín

Další

Zpět na Mapy a editor

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků