TOPlist

Hamburg

Re: Hamburg

Příspěvekod Peterson » 23 říj 2017 21:45

Ono je to aj na ľahký plyn celkom svižné vozidlo, aspoň do 35km/h, potom už sa to vlečie, a ani kickdown nepomôže. Vlastne ani necítim rozdiel medzi kickdownom a normálnym plynom, ak ma už ale otravuje ten olej, tak sa rozbieham na kickdown, a dlhej červenej dám neutrál, vtedy zopne motor.
Rule 292 - There are no real rules about moderation — enjoy your ban.

Rule 200 - Pictures or it didn't happen.

Rule 1 - Get more from your life. Never be satisfied.
Uživatelský avatar
Peterson
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen
 
Příspěvky: 5344
Registrován: 08 led 2013 16:35
Bydliště: Bratislava/Prešporok/Pressburg/Pozsony/Bratysława/Братисла́ва

Re: Hamburg

Příspěvekod Jaškin » 06 lis 2017 14:40

Kluci, je potřeba při koupi Hafen City mít nainstalované i Innovationslinie (Tag und Nacht)? ;)
"Money can buy many things, even power..."
Jaškin
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen
 
Příspěvky: 4622
Registrován: 08 bře 2013 13:02
Bydliště: In da pub

Re: Hamburg

Příspěvekod TheFloxiCz » 06 lis 2017 15:11

Je i není potřeba. Pokud ho nemáš, nevadí, nic se neděje, můžeš jezdit linky 6 a 111 (to jsou ty nové). Pokud ale máš i předchozí Hamburg, tak můžeš na jedné mapě jezdit všechny linky, tj. 6, 109, 111 a 688. ;)
TheFloxiCz
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 1512
Registrován: 25 kvě 2014 22:21

Re: Hamburg

Příspěvekod Jaškin » 06 lis 2017 16:50

Super, díky Floxi. :)
"Money can buy many things, even power..."
Jaškin
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen
 
Příspěvky: 4622
Registrován: 08 bře 2013 13:02
Bydliště: In da pub

Re: Hamburg

Příspěvekod Jarda.f » 13 led 2018 11:14

Ahoj, lze nějak dobýt baterie na jiné mapě než je Hamburg?
Uživatelský avatar
Jarda.f
Zabydlený člen
Zabydlený člen
 
Příspěvky: 140
Registrován: 25 pro 2015 15:47
Bydliště: Karlovarský kraj

Re: Hamburg

Příspěvekod XiZy132 » 13 led 2018 13:48

Baterie se dobíjí rekuperací (a nebo s nastartovaným dieselem)na jakékoliv jiné mapě. Když se rozjedeš, stačí lehce zašlápnout brzdu a baterka se bude pomalu dobíjet.
i5-6500 3.20GHz, 16GB RAM, Geforce GTX 1060 6GB
XiZy132
Pokročilý člen
Pokročilý člen
 
Příspěvky: 921
Registrován: 31 črc 2013 15:08
Bydliště: Praha

Re: Hamburg

Příspěvekod David_Ikarus » 21 led 2018 01:32

Neexistuje na ty Volva nějaký "mod" který by přidal např. loga VOLVO na přední masku, volant, atd...
(něco jako u SNU :) )
IKARUS, Solaris, Karosa, Škoda! SUPER

SOR...ideálně zničit!
Uživatelský avatar
David_Ikarus
Nový člen
Nový člen
 
Příspěvky: 20
Registrován: 05 lis 2017 19:46
Bydliště: Štatl (pro pražáky BRNO)

Re: Hamburg

Příspěvekod theVP » 21 led 2018 11:51

Existuje. Na ofiko fóru je texturová úprava, která ti na volant přidá logo VOLVO. V archivu je i HiRes varianta interiérových textur. Plus je přibalený jeden upravený repaint s logem na dvanáctimetrovou verzi.. ;)
Uživatelský avatar
theVP
Diskutující člen
Diskutující člen
 
Příspěvky: 317
Registrován: 13 srp 2015 00:17

Re: Hamburg

Příspěvekod David_Ikarus » 21 led 2018 13:48

Jo supr přesně to jsem hledal :) Díky!
IKARUS, Solaris, Karosa, Škoda! SUPER

SOR...ideálně zničit!
Uživatelský avatar
David_Ikarus
Nový člen
Nový člen
 
Příspěvky: 20
Registrován: 05 lis 2017 19:46
Bydliště: Štatl (pro pražáky BRNO)

Re: Hamburg

Příspěvekod davidk2517 » 20 kvě 2018 12:08

Zdravím koupil sem si hamburg modern ale nemam tam všechny objekty a tak ? musím si ještě něco dokoupit?
davidk2517
Zabydlený člen
Zabydlený člen
 
Příspěvky: 117
Registrován: 21 kvě 2015 14:05

Předchozí

Zpět na Mapy a editor

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků