TOPlist

Editor map

Editor map

Příspěvekod patrik » 13 dub 2011 14:53

Zdravím chtěl jsem se zeptat jakto že jak si udělám mapu a jak ji uložím a chci ji spustit tak mi to vyhodí někou kravinu.
Uživatelský avatar
patrik
Objevující člen
Objevující člen
 
Příspěvky: 55
Registrován: 12 dub 2011 12:32
Bydliště: třinec

Re: Editor map

Příspěvekod kosak » 13 dub 2011 15:26

víš ono by nebylo na škodu, kdybys sem napsal jakou kravinu ti to vyhodí... těch kravin může být docela velký počet a pochybuju že tu má někdo schopnosti na to aby věděl co zrovna tobě to píše
http://www.usti.omsi.cz -> web o mapě Ústí nad Labem
Uživatelský avatar
kosak
Zasloužilý tvůrce addonů
Zasloužilý tvůrce addonů
 
Příspěvky: 1480
Registrován: 30 bře 2011 20:20

Re: Editor map

Příspěvekod patrik » 13 dub 2011 16:35

Tohle mi napíše

Zugriffsverletzung bei adresse 004063D8 in Modul ´Omsi.exe´,Lesen von Adresse 34306E5D.
Uživatelský avatar
patrik
Objevující člen
Objevující člen
 
Příspěvky: 55
Registrován: 12 dub 2011 12:32
Bydliště: třinec

Re: Editor map

Příspěvekod DINOCZ » 13 dub 2011 17:00

Na něměckém foru se píše že byl problém v provozu AI. Zkus hledat příště než napíšeš sem

EDIT.:http://omnibussimulator.forumieren.com/t3897-wieder-ein-zugriffsverletzungsproblem tady to máš
Obrázek

Obrázek [/url]
Uživatelský avatar
DINOCZ
Zabydlený člen
Zabydlený člen
 
Příspěvky: 170
Registrován: 12 dub 2011 23:34
Bydliště: Praha

Re: Editor map

Příspěvekod patrik » 13 dub 2011 17:15

To mi nepomohlo
Uživatelský avatar
patrik
Objevující člen
Objevující člen
 
Příspěvky: 55
Registrován: 12 dub 2011 12:32
Bydliště: třinec

Re: Editor map

Příspěvekod DINOCZ » 13 dub 2011 17:18

Jediný článek či chyba která se na netu píše takže ti nezbývá než zkoušet nebo počkat dokud někdo nepříjde na řešení :-) GL
Obrázek

Obrázek [/url]
Uživatelský avatar
DINOCZ
Zabydlený člen
Zabydlený člen
 
Příspěvky: 170
Registrován: 12 dub 2011 23:34
Bydliště: Praha

Re: Editor map

Příspěvekod patrik » 13 dub 2011 17:58

A jakto že to někomu jde a někomu nejde
Uživatelský avatar
patrik
Objevující člen
Objevující člen
 
Příspěvky: 55
Registrován: 12 dub 2011 12:32
Bydliště: třinec

Re: Editor map

Příspěvekod casperado » 14 dub 2011 06:42

Ahojte mam otazku ako mam pridat v editore dalsiu ploch kde mozem stavat .
dik za pomoc
casperado
Zabydlený člen
Zabydlený člen
 
Příspěvky: 188
Registrován: 12 dub 2011 01:03


Zpět na Mapy a editor

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků