TOPlist

Bronsmeer [V 1.0.2]

Pravidla fóra
Nové téma založte až s prvními obrázky z mapy.

Bronsmeer [V 1.0.2]

Příspěvekod Jenda » 04 srp 2012 15:48

Naposledy upravil Jenda dne 04 srp 2012 23:59, celkově upraveno 2
Jenda
Diskutující člen
Diskutující člen
 
Příspěvky: 285
Registrován: 16 dub 2011 18:39
Bydliště: Praha-Západ

Re: Bronsmeer [V 1.00]

Příspěvekod chrys » 04 srp 2012 17:07

Vypadá dobře, ale po stažení objektů mi toho stejně hodně chybí :-(

Obrázek
ČÍST TOTO FORUM JE LEPŠÍ NEŽ TELEVIZE :D
chrys
Aktivní člen
Aktivní člen
 
Příspěvky: 400
Registrován: 26 pro 2011 17:37
Bydliště: Brno Bystrc

Re: Bronsmeer [V 1.00]

Příspěvekod Jenda » 04 srp 2012 17:38

http://omsi.bartjk.nl/2/post/2012/08/map-bronsmeer.html
a stahnout download objects a pak to bue fungovat ;)
Jenda
Diskutující člen
Diskutující člen
 
Příspěvky: 285
Registrován: 16 dub 2011 18:39
Bydliště: Praha-Západ

Re: Bronsmeer [V 1.00]

Příspěvekod chrys » 04 srp 2012 17:41

Aha, díky já myslel, že to odkáže na ty první :D
ČÍST TOTO FORUM JE LEPŠÍ NEŽ TELEVIZE :D
chrys
Aktivní člen
Aktivní člen
 
Příspěvky: 400
Registrován: 26 pro 2011 17:37
Bydliště: Brno Bystrc

Re: Bronsmeer [V 1.00]

Příspěvekod chrys » 04 srp 2012 18:44

Stále něco chybí, alespoň už jede :) a doporučuji stáhnout. Je to velmi dobrá mapa, ale teda mám 5 minut zpoždění a potom jsem dojel sem a rozesmálo mě to.

/// ale štvou mě pravoúhlé zatáčky a křižovatky :x jiné tam snad nejsou
ČÍST TOTO FORUM JE LEPŠÍ NEŽ TELEVIZE :D
chrys
Aktivní člen
Aktivní člen
 
Příspěvky: 400
Registrován: 26 pro 2011 17:37
Bydliště: Brno Bystrc

Re: Bronsmeer [V 1.0.1]

Příspěvekod peternr79 » 04 srp 2012 20:51

mne to nejde stiahnut, vzdy mi to presmeruje na nejaku stranku s mnoho znakmi a spadne mi opera. Skusal som aj IE a to iste. Ako sa vam to podarilo stiahnut?
Aspire GX-781:
-7th GEN Intel Core i5 processor 7400
-8Gb DDR4
-NVIDIA GeForce GTX 1050Ti 4GB
-Windows 10 Home 64-bit
Uživatelský avatar
peternr79
Pokročilý člen
Pokročilý člen
 
Příspěvky: 955
Registrován: 08 úno 2012 01:11
Bydliště: Nitra City

Re: Bronsmeer [V 1.0.1]

Příspěvekod chrys » 04 srp 2012 21:37

Normál přes Google Chrom. Bez menšího problému. Tady si byl?
ČÍST TOTO FORUM JE LEPŠÍ NEŽ TELEVIZE :D
chrys
Aktivní člen
Aktivní člen
 
Příspěvky: 400
Registrován: 26 pro 2011 17:37
Bydliště: Brno Bystrc

Re: Bronsmeer [V 1.0.1]

Příspěvekod peternr79 » 04 srp 2012 21:46

samozrejme, bol, idem si teda stiahnut Chroma. :)
Aspire GX-781:
-7th GEN Intel Core i5 processor 7400
-8Gb DDR4
-NVIDIA GeForce GTX 1050Ti 4GB
-Windows 10 Home 64-bit
Uživatelský avatar
peternr79
Pokročilý člen
Pokročilý člen
 
Příspěvky: 955
Registrován: 08 úno 2012 01:11
Bydliště: Nitra City

Re: Bronsmeer [V 1.0.1]

Příspěvekod Jenda » 04 srp 2012 21:48

za chvilku sem hodím link ke z stažení ;)
Jenda
Diskutující člen
Diskutující člen
 
Příspěvky: 285
Registrován: 16 dub 2011 18:39
Bydliště: Praha-Západ

Re: Bronsmeer [V 1.0.1]

Příspěvekod bosko1984 » 04 srp 2012 21:56

http://omsi.bartjk.nl/2/post/2012/08/map-bronsmeer.html Stáhnul jsem to tady přes chrome žádný problém :) Mapa je fajnová ale nic pro busy 12M :mrgreen: jěšte že máme Solaris Urbino 10 III s tím se to jede parádně :) líbí se mi jízdy mimo město třeba linka 131 ;)
AMD FX-4300 black edition GIGABYTE 970A-DS3P Ram 8 gb ASUS STRIX GTX950 DC2OC 2GD5 Gaming 2G Western Digital 1TB Logitech G25 Windows 8 64bit
Obrázek
Obrázek
:D Omsi-der Omnibug simulator :D
Uživatelský avatar
bosko1984
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen
 
Příspěvky: 4708
Registrován: 11 dub 2011 23:13
Bydliště: Český Brod

Další

Zpět na Mapy a editor

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků

cron