TOPlist

[WIP] Krummenaab (dříve Freyfurt)

Re: [WIP] Krummenaab (dříve Freyfurt)

Příspěvekod šmudlaviťas » 03 pro 2017 13:11

Tak ten archiv nezabral....Ty fonty naženu kde? :)
šmudlaviťas
Zabydlený člen
Zabydlený člen
 
Příspěvky: 134
Registrován: 18 bře 2013 14:30

Re: [WIP] Krummenaab (dříve Freyfurt)

Příspěvekod Polkost » 14 led 2018 08:39

Ahoj mám takový menší problém nevíte někdo kde vzít tento objekt Sceneryobjects\Static_Vehicles_N2\N2_VGF.sco
Polkost
Rozkoukaný člen
Rozkoukaný člen
 
Příspěvky: 96
Registrován: 06 led 2018 14:29
Bydliště: Jevany

Re: [WIP] Krummenaab (dříve Freyfurt)

Příspěvekod smoli11 » 14 led 2018 11:17

Obrázek
Uživatelský avatar
smoli11
Pokročilý člen
Pokročilý člen
 
Příspěvky: 1196
Registrován: 04 srp 2013 16:04
Bydliště: Ústí nad Labem

Re: [WIP] Krummenaab (dříve Freyfurt)

Příspěvekod Polkost » 14 led 2018 11:35

Mockrát děkuji za radu funguje.
Polkost
Rozkoukaný člen
Rozkoukaný člen
 
Příspěvky: 96
Registrován: 06 led 2018 14:29
Bydliště: Jevany

Re: [WIP] Krummenaab (dříve Freyfurt)

Příspěvekod Jakolev44 » 13 kvě 2018 14:15

Zdravim,

neviete, prosim, co by mohlo sposobovat, ze mapa mi ide na 5FPS? Z objektov mi nic nechyba, z AI listu taktiez, logfile nepise ziadnu chybu. PC s I7 a GTX 1080 na to mam (Kojetice na 50 FPS). Skusal som rozne miesta na mape, cez 10 FPS som sa nedostal. Nejake rady? :)

Dakujem
Jakolev44
Nový člen
Nový člen
 
Příspěvky: 2
Registrován: 11 kvě 2018 17:33

Re: [WIP] Krummenaab (dříve Freyfurt)

Příspěvekod TAMBUS 3700 » 13 kvě 2018 14:29

Ja mám i7 a GTX960 a tiež mám okolo 20 FPS na Krummenaab Hbf. Skús pozrieť nastavenia AI a grafiky a pošli sem, ako to máš a poradím ti. ;)
Môj PC:

Počítač |Intel Core i7-6700|16GB RAM|nVidia GTX960|1TB HDD|Bang&Olufsen audio
Uživatelský avatar
TAMBUS 3700
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen
 
Příspěvky: 3014
Registrován: 15 dub 2013 16:00
Bydliště: Pressburg

Předchozí

Zpět na Mapy a editor

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků