TOPlist

[WIP] CZ map: Kladno

Jak hodnotíte mapu v jejím současném stavu?

Výborná
169
73%
Velmi dobrá
36
16%
Jde to, ale chce to zlepšit
15
7%
Nic moc
2
1%
Hrůza
8
3%
 
Celkem hlasů : 230

[WIP] CZ map: Kladno

Příspěvekod shitman » 28 črc 2012 14:45

Tím topicem se nechci opičit po kosakovi, ovšem jedno vlákno Kladno už tu je, a to je tak odporné, že se štítím do něj cokoliv přidávat. :)

Jak už jste možná někteří z náznaků poznali, pustil jsem se do tvorby reálné mapy mého černého města - Kladna.
V plánu je zatím "nákupní" linka 3 Oaza - V. Lanny (Hřbitovy) a možná i linka 1 Okrsek "0" - Nám. Svobody (Nám. J. Masaryka, případně v dalších verzích Rozdělov)

Mám v úmyslu napravit našemu městu pověst po příšerném pokusu od medvídka Pů, který na své "mapě" vytvořil dvě silnice, které mu neseděly, a říkal tomu Rozdělov. Narozdíl od něj začínám z opačného konce, a to z konečné Oaza. Práce postupují pomalu, ale jistě, a první oblast je už téměř hotová (chybí už jen pár objektů a na některých místech vodorovné značení), které se pokusím přes víkend dodělat.

Tímto bych také rád dodal, že mapa Košíčkov se odsouvá z důvodu nedostatku času a inspirace na vedlejší kolej, a mám v plánu se k ní vrátit po vydání Kladna. Nasbíral jsem si na ní zkušenosti, které použiju v téhle mapě, plus k tomu budu ještě dělat bokovky, takže doufám, že se mi Kladno povede tak moc, jak jen to bude možné. :) Níže máte pár screenů. Datum vydání není známé a mapa bude obsahovat všechny AI linky MHD a část AI linek SID. Na mapě se podílejí přední čeští a slovenští modeláři (wooder a tomosko), kterým bych chtěl tímto poděkovat za spolupráci. :) Hof soubory budou jak pro ANAX, tak pro BUSE, hlášení zastávek není jisté (stejně u nás skoro nikdo nehlásí).

Omsi 2012-06-23 15-44-55-10.jpg
Okrsek "4" směr Praha, Slaný s budoucí AI linkou A24 (Kladno, Energie - Praha, Zličín). Budovy v pozadí jsou nyní již autentické.

Omsi 2012-07-06 12-44-11-53.jpg
Zastávka Oaza nástupní s budoucí AI linkou 6 (Oaza - Energie). V pozadí si můžete všimnout prozatím chybějícího objektu NC Oaza.

Omsi 2012-07-07 11-52-24-97.jpg
Zastávka Okrsek "4" směr centrum s budoucí AI linkou 6 (Oaza - Energie)


Stav mapy:
* cesty 59%
* objekty 38%
* jízdní řády 0%

Datum vydání: Neznámé
Naposledy upravil shitman dne 26 říj 2016 22:42, celkově upraveno 3
Obrázek
Obrázek PROTOŽE ZRZKY VLÁDNOU SVĚTU!!
Uživatelský avatar
shitman
Profík
Profík
 
Příspěvky: 12363
Registrován: 09 dub 2011 18:44
Bydliště: Kladno, to černé Kladno...

Re: CZ map: Kladno

Příspěvekod VencaCZ » 28 črc 2012 15:06

Hezký :) Vypadá to na další povedenou mapu, těším se
Uživatelský avatar
VencaCZ
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 1758
Registrován: 22 dub 2011 11:50
Bydliště: Ústí nad Labem

Re: CZ map: Kladno

Příspěvekod Rohatej » 28 črc 2012 15:09

Čeče, mě se ty screeny líbí víc, než z Ústí.
Uživatelský avatar
Rohatej
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen
 
Příspěvky: 3880
Registrován: 11 dub 2011 22:08
Bydliště: Pardubice

Re: CZ map: Kladno

Příspěvekod bosko1984 » 28 črc 2012 17:24

Tak to je pěkná práce hlavně ten prvni screen :) je vidět že si dáš záležet a že se máme na co těšit a ta Karosa tuším C954 pěkná to bude k mapě ? nebo je to wip ? Snad to klapne s hlášením i když jak jsi psal nikdo nehlásí :D
Nebylo by špatný udělat v budoucnu linku z Kladna do Prahy Zličín 8-)
AMD FX-4300 black edition GIGABYTE 970A-DS3P Ram 8 gb ASUS STRIX GTX950 DC2OC 2GD5 Gaming 2G Western Digital 1TB Logitech G25 Windows 8 64bit
Obrázek
Obrázek
:D Omsi-der Omnibug simulator :D
Uživatelský avatar
bosko1984
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen
 
Příspěvky: 4708
Registrován: 11 dub 2011 23:13
Bydliště: Český Brod

Re: CZ map: Kladno

Příspěvekod shitman » 28 črc 2012 17:38

v budoucnu... možná se toho dočkáme no.. :) A24 je moje oblíbená linka, tak možná jo.. druhá věc je čas a HW.. jinak, ta karosa... ta je tam omylem :D ale když už to tu je, tak to tam nechám, je to fuk :)
Obrázek
Obrázek PROTOŽE ZRZKY VLÁDNOU SVĚTU!!
Uživatelský avatar
shitman
Profík
Profík
 
Příspěvky: 12363
Registrován: 09 dub 2011 18:44
Bydliště: Kladno, to černé Kladno...

Re: CZ map: Kladno

Příspěvekod bosko1984 » 28 črc 2012 17:42

Aha omylem :D ale pěkná to je komplet model nebo jen AI ? :) Jestli to je tvoje oblíbená trasa tak to věřím že v budoucnu bude a HW ten v budoucnu bude taky lepší :) myslím že pro některé mapy se to vyplatí lepší hw i pro Kladno :) Kladno moc neznám ale co noční linky budou ? edajestli jezdí na těch trasách co plánuješ ;)
AMD FX-4300 black edition GIGABYTE 970A-DS3P Ram 8 gb ASUS STRIX GTX950 DC2OC 2GD5 Gaming 2G Western Digital 1TB Logitech G25 Windows 8 64bit
Obrázek
Obrázek
:D Omsi-der Omnibug simulator :D
Uživatelský avatar
bosko1984
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen
 
Příspěvky: 4708
Registrován: 11 dub 2011 23:13
Bydliště: Český Brod

Re: CZ map: Kladno

Příspěvekod shitman » 28 črc 2012 17:44

jedinou noční linku, kterou jsme tu měli, zrušili (holt město, no..:D), ale z nostalgie plánuju její obnovení alespoň v OMSI, z počátku jako AI, časem třeba i řiditelnou ;)
Obrázek
Obrázek PROTOŽE ZRZKY VLÁDNOU SVĚTU!!
Uživatelský avatar
shitman
Profík
Profík
 
Příspěvky: 12363
Registrován: 09 dub 2011 18:44
Bydliště: Kladno, to černé Kladno...

Re: CZ map: Kladno

Příspěvekod bosko1984 » 28 črc 2012 17:51

A to jsem žil v domění že Kladno má noční linky :D Uvidíšjak se bude chtít bud bude nebo nebude :)
AMD FX-4300 black edition GIGABYTE 970A-DS3P Ram 8 gb ASUS STRIX GTX950 DC2OC 2GD5 Gaming 2G Western Digital 1TB Logitech G25 Windows 8 64bit
Obrázek
Obrázek
:D Omsi-der Omnibug simulator :D
Uživatelský avatar
bosko1984
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen
 
Příspěvky: 4708
Registrován: 11 dub 2011 23:13
Bydliště: Český Brod

Re: CZ map: Kladno

Příspěvekod jakebrake » 29 črc 2012 15:48

Tak to je paráda. Jsem hodně zvědavej, jestli poznám svoje sídliště u kruháku na růžovém poli :D . Už teď to podle screenů poznávám. Zajímavá linka by byla černá 4 a 13.
jakebrake
Objevující člen
Objevující člen
 
Příspěvky: 57
Registrován: 22 kvě 2011 19:47
Bydliště: Kladno

Re: CZ map: Kladno

Příspěvekod shitman » 29 črc 2012 18:31

13 si ted přesně nevybavuju kam zajíždí, jestli pořád na Vysoké, tak možná ve druhé nebo třetí verzi se jí dočkáš. :) 4ku udělám spolu s linkou 6, která bude možná už ve druhé verzi.
Obrázek
Obrázek PROTOŽE ZRZKY VLÁDNOU SVĚTU!!
Uživatelský avatar
shitman
Profík
Profík
 
Příspěvky: 12363
Registrován: 09 dub 2011 18:44
Bydliště: Kladno, to černé Kladno...

Další

Zpět na Mapy a editor

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků