TOPlist

Tropical City

Pravidla fóra
Nové téma založte až s prvními obrázky z mapy.

Tropical City

Příspěvekod DIMI » 16 kvě 2011 19:37

Za nedlouho přidám na stránky další výtečnou mapu, nápaditou, originální... Bohužel se vyskytují časté problémy při jejím spouštění či hraní, takže tento topic se bude asi hodit... Všichni usilovně pracují na zjištění příčin problémů.
DIMI
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 4354
Registrován: 06 bře 2011 18:23
Bydliště: Praha

Re: Tropical City

Příspěvekod POLDA » 16 kvě 2011 19:43

Uz se na ní tesim jednou jsem na to videl fotky a video
ObrázekObrázekObrázek
Uživatelský avatar
POLDA
Diskutující člen
Diskutující člen
 
Příspěvky: 378
Registrován: 23 dub 2011 20:51

Re: Tropical City

Příspěvekod DIMI » 16 kvě 2011 21:51

Vyzkoušel jste to někdo? Jde vám to bez problémů?
DIMI
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 4354
Registrován: 06 bře 2011 18:23
Bydliště: Praha

Re: Tropical City

Příspěvekod pekac94 » 16 kvě 2011 22:14

Mne nefunguje... nainstaloval som si vsetky potrebne balicky + mapu a pise mi tento error: Zugruffsverletzung bei Adresse 005606E5 in modul "omsi.exe". Lesen von adresse 00000000
pekac94
Nový člen
Nový člen
 
Příspěvky: 13
Registrován: 12 kvě 2011 18:48

Re: Tropical City

Příspěvekod Bocko777 » 16 kvě 2011 23:12

Pane boze,co je to za mapa...?...No abych zbytecne nechodil kolem horke kase,tak ty,co trosku znaj moje nazory na tvorbu do OMSI,urcite vedi,ze jsem spis nadseny z kazde "vecicky" co se udela....ale tohle je takova prace,ze autor si radsi mohl usetrit kupu vypocene krve...
Linka "99" ,kterou jsem si projel ... ze zacatku moooc hezky,po peti minutach hezke projizdky vchazim do mesta a zastavuju KAZDYCH 20-30 METRU na zastavkach... :? ...pokracuju a vidim,ze se dostavam ke stoupani,ktere mi prislo mimochodem jako pekne spestreni,protoze me boli prava noha,od neustaleho akcelerovani a nasledneho brzdeni...ale co se nestane ...?...autobus se mi zabori cumakem do silnice,lidi "piskojou" a ja to samozrejme nevyjedu... :lol: ,takze repete s par naborenymi ucastniky silnicniho provozu a uspesne...a na zaver,ale to upozornuju,ze to nemusi byt i u Vas,jak dojedu na "konecnou" a vypoustim 2 lidi,ktery mi nastoupili na predposledni zastavce,protoze vse ostatni co se cestou na me nalepilo,uz davno vystoupilo,se mi vubec neukaze "vypis" (mise ukoncena) ,jestli jsem odjel jizdu dle "radu"...kouknu tedy sam a oops,na pulce zastavek jsem vubec nebyl,ikdyz jsem jel 33 min. coz mela jizda trvat...
Ja sam si priznam,ze jsem neschopny neco udelat do jakekoli hry,proto obdivuji ty,co na to maji trpelivost,ale tenhle "Kraken" si to fakt mohl odpustit...po tolika kvalitnich mapach,co si myslim,ze zatim se dalo vybrat,tak todle je prace 8 leteho...a s ocni vadou,si myslim...
Fakt sorry,jestli jsem byl sprosty,ale tohle jsem jeste nezral...musel jsem to napsat,skladam klobouk...
Ted me napadlo,kdyby se v novinkach nektere veci ospevovali az po jejich "odskouseni" ,mozna bych ted nebyl tak na***ny...a mozna ani tak sklamany...
Mimochodem,urcite nebudu sam... :D ...
Lidi se nemnění, mnění se okolnosti kolem nás, dej lháři příležitost lhát a on bude lhát, dej zrádci pŕíležitost zradit a on zradí ..
Uživatelský avatar
Bocko777
Pokročilý člen
Pokročilý člen
 
Příspěvky: 1137
Registrován: 12 dub 2011 08:04
Bydliště: Podmostova 999,treti krabice na levo

Re: Tropical City

Příspěvekod Deiv » 17 kvě 2011 06:56

Mám stejný problém jako pekac94
"If it´s not Boeing, I´m not going!"
Uživatelský avatar
Deiv
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 2879
Registrován: 13 dub 2011 16:25
Bydliště: Liberec

Re: Tropical City

Příspěvekod DIMI » 17 kvě 2011 10:52

Víš, ale ono to u něj funguje všechno správně... Není to nic nedokončenýho, jen jsou tam záhadný BUGy a nikdo neví a on se velice ochotně snaží zjistit, co je způsobuje... Např. mě funguje vše správně, ale mám problém, že mi to vyhodí chybu vždy když se začnou lidi pohybovat.
DIMI
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 4354
Registrován: 06 bře 2011 18:23
Bydliště: Praha

Re: Tropical City

Příspěvekod Intouro » 17 kvě 2011 12:05

Asi jsem jeden z mála šťastlivců, ale mě mapa funguje jak má.

A dám vám malý tip. Pokud řídíte autobus na klávesnici, může se zcela snadno stát, že autobus (nejčastěji D 202, zřejmě mají slabší motory) kopeček prostě nevyjede. Je to způspbeno tím, že na šipkách, i když držíte vehementně plyn, nedají autobusu úplně napapat, tzn. nejedete na plný výkon. V tomto případě doporučuji zapnout řízení pomocí myši - tlačítko O. Když přesunete myš do úplného vršku obrazovky, autobus jede seč mu síly stačí, zařve si, ale kopeček vyjede. A mám vyzkoušeno, opravdu funguje. Ovšem kdo nikdy autobus pomocí myši neřídil, bude mu tento druh řízení dělat za začátku problémy.

Snad jsem aspoň trošku pomohl ;)
Uživatelský avatar
Intouro
Nový člen
Nový člen
 
Příspěvky: 22
Registrován: 12 dub 2011 19:00
Bydliště: Vysočina

Re: Tropical City

Příspěvekod puma19944 » 17 kvě 2011 12:20

Mapa ma nebavi kedze kazde 20 metrov musim zastavit :)
puma19944
Zabydlený člen
Zabydlený člen
 
Příspěvky: 139
Registrován: 12 dub 2011 18:01

Re: Tropical City

Příspěvekod Kuba J. » 17 kvě 2011 12:42

Mně ta mapa jde bez problémů. Zatím jsem jel kolo a půl na lince 99E a akorát mě štvalo, že jsou na některých místech zastávky moc blízko. Odjezdil jsem to s upraveným SD 202 a kopce jsem vyjel. A z toho velkého kopce jsem to rozjel na cca 115 km/h :) (ikdyž má maximálku cca 70km/h) a ani si lidé nestěžovali. Ale zpoždění se tam dohnat nedá, narozdíl od jiných map.

Obrázek
Uživatelský avatar
Kuba J.
Diskutující člen
Diskutující člen
 
Příspěvky: 335
Registrován: 26 dub 2011 19:52
Bydliště: Hradubice

Další

Zpět na Mapy a editor

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron