TOPlist

Bowdenham

Re: Bowdenham

Příspěvekod Luky22MI » 31 črc 2012 20:37

bosko1984 píše:Luky22MI Jeden sceneryobject mi to vyhodí taky ale mapa naběhne a běží v pohodě


Tak neviem potom ta hlaska co vyskakuje tak znamena neplatny nazov suboru takze neviem...
Luky22MI
Nový člen
Nový člen
 
Příspěvky: 7
Registrován: 12 črc 2012 19:44

Re: Bowdenham

Příspěvekod bosko1984 » 01 srp 2012 14:58

Vyšel patch Version 2.0 to 2.1 patch
http://aussiex.org/forum/index.php?/fil ... bowdenham/
AMD FX-4300 black edition GIGABYTE 970A-DS3P Ram 8 gb ASUS STRIX GTX950 DC2OC 2GD5 Gaming 2G Western Digital 1TB Logitech G25 Windows 8 64bit
Obrázek
Obrázek
:D Omsi-der Omnibug simulator :D
Uživatelský avatar
bosko1984
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen
 
Příspěvky: 4708
Registrován: 11 dub 2011 23:13
Bydliště: Český Brod

Re: Bowdenham

Příspěvekod Deiv » 01 srp 2012 15:09

Vyzkoušel jsem a místo chyby co jsem tu psal před tím teď vyskakuje chyba s modulem ;)
"If it´s not Boeing, I´m not going!"
Uživatelský avatar
Deiv
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 2878
Registrován: 13 dub 2011 16:25
Bydliště: Liberec

Re: Bowdenham

Příspěvekod Kubcho » 01 srp 2012 16:28

A nechal si tam povodnu verziu mapy?
Kubcho
Pokročilý člen
Pokročilý člen
 
Příspěvky: 1185
Registrován: 16 dub 2011 13:44
Bydliště: Bratislava

Re: Bowdenham

Příspěvekod Tomko00 » 01 srp 2012 17:06

Mne píše ten istý error, a písalo to aj keď som vymazal starú, ale aj keď som nechal starú.. ;)
Naposledy upravil Tomko00 dne 01 srp 2012 19:35, celkově upraveno 1
Tomko00
Veterán
Veterán
 
Příspěvky: 8865
Registrován: 22 dub 2011 19:08
Bydliště: Košice

Re: Bowdenham

Příspěvekod akiak » 01 srp 2012 20:35

a není to některými repainty? pro některé repainty (z těch, co je potřeba stáhnout k té mapě) u modelů se musí upravovat konfigurační soubor...tak jestli to nemůže způsobovat ono, páč mě to nedělá (jen to vyhodí ten jeden chybějící objekt, ten odkliknu a jede mi to v pohodě (přestože jsem starou verzi nedal pryč)
akiak
Zabydlený člen
Zabydlený člen
 
Příspěvky: 113
Registrován: 10 úno 2012 16:15

Re: Bowdenham

Příspěvekod Dominik736 » 01 srp 2012 22:33

Já je nechapu, čemu to dělají take složite ... jako by nestačilo udělat to obvyklym zpusobem a ne ještě se ku*va hrabat v conf souborech jednt. busů. Jak to nebude fungovat, tak asi budu hodně zlý :evil:, bo se s tím dupu asi půl hodiny a to jsem tak akorat v půlce :!:
Metal se musí poslouchat kurva nahlas!!!
ObrázekObrázek
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Uživatelský avatar
Dominik736
Sponzor
Sponzor
 
Příspěvky: 1064
Registrován: 25 čer 2011 22:25
Bydliště: Šenov

Re: Bowdenham

Příspěvekod akiak » 15 srp 2012 01:40

Čistě náhodou jsem se dostal k jedné menší chybičce v JŘ u nejnovější verze...dopravce SYT, turnus 122, linka 91A (odjezd 18:35). Je tam omylem nastavený špatný směr - tedy je tam uvedena trasa Rothford Hall - Apsley Bus Station místo Apsley Bus Station - Rothford Hall.

Pro opravení této chyby (pakliže ji máte také) je možné využít následující postup v omsi editoru:

1. načíst global od Bowdenhamu
2. po načtení mapy v editoru pak kliknout na záložku Tracks & Trips (ve sloupci, který se nachází v pravé části obrazovky)
3. po načtení této záložky ve sloupci kliknout na Edit Timetable... (vyskočí nové "okno", další body jsou uváděny pro to "nové okno")
4. vlevo nahoře je na výběr položka Line, tam vyberte SYT
5. Následně nás bude zajímat položka Tour, tam je potřeba vybrat 122 (mělo by to být páté číslo od spodu)
6. Poté klikneme do Trip No. 2, kde je pousovátko...posouvátko posouváme doprava až do té doby, než v Dep. Time se ukáže 18:35 (je nutno dodržet posuvání posuvníkem, jelikož vepsáním času výše uvedeného se to správně neposune a upravovali byste jiný spoj).
7. ve výběru v položce Trip máte aktuálně 91A RH to AYBSTN (uvidíte to možná zkráceně jako AYBS), takže si otevřete nabídku a změníte to na 91A AYBSTN to RH
8. poté zmáčknete enter a Time Table editor zavřete, dostanete se zpátky do základního editoru, tam si nahoře vyberete menu s názvem Map, vyberete si položku Save a nyní v klidu zavřete editor.

A chybička menší je už opravena...

P.S. Je mi jasné, že většina si to opravila, co se vyznají v editoru...ale radši jsem to tu napsal pro ty, co by nevěděli, jak si mají opravit tuto menší nepříjemnost...

P.P.S. Děkuji za pozornost...
Naposledy upravil akiak dne 15 srp 2012 23:29, celkově upraveno 2
akiak
Zabydlený člen
Zabydlený člen
 
Příspěvky: 113
Registrován: 10 úno 2012 16:15

Re: Bowdenham

Příspěvekod shitman » 15 srp 2012 12:11

parádní návod :)
Obrázek
Obrázek PROTOŽE ZRZKY VLÁDNOU SVĚTU!!
Uživatelský avatar
shitman
Profík
Profík
 
Příspěvky: 12363
Registrován: 09 dub 2011 18:44
Bydliště: Kladno, to černé Kladno...

Re: Bowdenham

Příspěvekod TramM » 15 srp 2012 21:55

Trochu nechápu proč Do It!, protože to Vám zopakuje poslední 2 jízdy...
Stačí nastavit správný směr a stisknout Enter...poté Close 8-)
Obrázek
Obrázek
Uživatelský avatar
TramM
Diskutující člen
Diskutující člen
 
Příspěvky: 261
Registrován: 04 říj 2011 15:06

PředchozíDalší

Zpět na Mapy a editor

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Rilian a 8 návštevníků