Tak minulý týden jsem dodělal zbytek úseků, které nebyly dostavěny. Nyní chybí už jen udělat křižovatky, AI, pár repaintů, doplnit detaily a opravit stávající chyby Dále také jako novinka byla přidána linka 390 (z důvodu využití hotových úseků ). Trasa se schématem v 1. příspěvku
Opět jsem tady a přináším opět skvělou novinku v podobě nové již dodělané linky a to 338 ze Štěchovic do Pikovic Z důvodu přidání této linky se ruší linka 748, která by byla vlastně zbytečná.
Hradištko,Zámek Hradištko,Osada Mezi Hradištkem a Pikovicemi Hradištko,Pikovice,Pod Medníkem Pikovice Hradištko,Pikovice,Obec Pikovice samotná točna Hradištko,Pikovice,Most, která je dosti postavená podle reality (avšak není úplně reálná)
Dále se také můžete kouknout na nové video z mapy od MartFana
Stihl jsem vytvořit celkem 27 repaintů (ČSAD Benešov, ICOM a ARRIVA) Předělat celý Brunšov a Rajchardov, aby to bylo reálnější (z 10 stupňového stoupání je už jen maximálně 4,5 stupňové) Vytvořit v Brunšově nové autobusové stanoviště Předělat úsek mezi Rajchardovem a Hradištkem a mezi Třebsínem a Krňany
Pak už jsou tu jen menší úpravy: mírná úprava lesa v Měříně mírná změna .hof a hlášení
Tak snad se líbí, a možná jsem nezmiňoval změnu textury trávy a překopání textury silnic a chodníků.