TOPlist

Praha Jih - 328,363,385

Re: Praha - Čestlice - Velké Popovice 328,363

Příspěvekod robo1p » 26 zář 2018 17:31

Nová verze vyšla, můžete stahovat :D
Uživatelský avatar
robo1p
Objevující člen
Objevující člen
 
Příspěvky: 57
Registrován: 09 srp 2017 20:51
Bydliště: Garáž Kačerov :)

Re: Praha - Čestlice - Velké Popovice 328,363

Příspěvekod Vítek03 » 26 zář 2018 19:04

Plánuješ udělat linku 385 až do Mukařova?
[WIP] Projekt Černokostelecko, verze 0.5
[W.I.P.] MHD Klatovy linka č.2 s BusMasterem a VokynemCZ - priorita
Vítek03
Aktivní člen
Aktivní člen
 
Příspěvky: 473
Registrován: 16 bře 2016 21:16
Bydliště: Nučice

Re: Praha - Čestlice - Velké Popovice 328,363

Příspěvekod robo1p » 27 zář 2018 08:15

Vítek03 píše:Plánuješ udělat linku 385 až do Mukařova?


Linku 385 až do Mukařova? Když to půjde tak, bych to chtěl udělat až do Louňovic, ke hrázi :)
Teď je pro mně však nejdůležitější udělat 385 do Čestlic, abych pak mohl pokračovat na Dobřejovice a Modletice ;)
Uživatelský avatar
robo1p
Objevující člen
Objevující člen
 
Příspěvky: 57
Registrován: 09 srp 2017 20:51
Bydliště: Garáž Kačerov :)

Re: Praha - Čestlice - Velké Popovice 328,363

Příspěvekod Menticek887 » 27 zář 2018 16:08

Ahoj robo1p (Autobuse 3714) chci se zeptat nevím proč ale chybí mi tohle :
Kód: Vybrat vše
Sceneryobjects\Autobus3714\Poulicni Objekty\odpadkovy_kos_zeleny.sco
Sceneryobjects\Autobus3714\Statické Autobusy\KAROSA_B741_Skolni_Autobus\Karosa_B741.sco
Sceneryobjects\Autobus3714\Statické Autobusy\KAROSA_B941_PID\karosa_b941_PID.sco
Sceneryobjects\Autobus3714\Zastavky_Praha\2_linkyMHDNZ_1linkaMHD_nocni.sco
Sceneryobjects\ole_2805\Stationsmonitor.sco

Splines\Autobus3714\Silnice_bez_pathe\Kachlované\Kachle_10m_nove.sli
Splines\Autobus3714\Silnice_bez_pathe\Kostkované\Kostky_2m_Stare.sli
Splines\Autobus3714\Silnice_bez_pathe\Kostkované\Kostky_5m_Stare.sli


ani nikde v archívě jsem je neviděl (verze 0.4.0)
Muj Discord: wRCUr8t
Mám rád omsi když mi nejde zpustit :)
Menticek887
Spammer
Spammer
 
Příspěvky: 78
Registrován: 25 črc 2018 18:27

Re: Praha - Čestlice - Velké Popovice 328,363

Příspěvekod robo1p » 28 zář 2018 07:38

Zdravím, Menticek887, o problémů již vím, a již je odstraněn, včera to všechno opravil a vytvořil archiv, kde jsou všechny potřebné složky.
Ale nechci po tobě, aby jsi stahoval archiv velikosti (7,5 GB), tak jsem pro tebe udělal nový archiv obsahující objekty a vozovky, které jsi psal že ti
chybí ;) Odkaz je zde --> https://bit.ly/2NPVwhr
Děkuji za stažení :)
Uživatelský avatar
robo1p
Objevující člen
Objevující člen
 
Příspěvky: 57
Registrován: 09 srp 2017 20:51
Bydliště: Garáž Kačerov :)

Re: Praha - Čestlice - Velké Popovice 328,363

Příspěvekod Menticek887 » 28 zář 2018 12:31

díky robo1p a hezká mapa hezky povedená :) jinak když chci být na 363_Praha_Opatov tak tohle se stane: Obrázek
Muj Discord: wRCUr8t
Mám rád omsi když mi nejde zpustit :)
Menticek887
Spammer
Spammer
 
Příspěvky: 78
Registrován: 25 črc 2018 18:27

Re: Praha - Čestlice - Velké Popovice 328,363

Příspěvekod robo1p » 29 zář 2018 11:44

Mně pomohlo spawnout vozidlo buď na entrypointu 328_Praha_Opatov/385_Praha_Opatov, pokud to dělá pořád, tak jsem jednou zkoušel spustit OMSI 2 jako správce a moc mi to s OMSI 2 pomohlo :D
Doufám, že ti půjde ;)
Uživatelský avatar
robo1p
Objevující člen
Objevující člen
 
Příspěvky: 57
Registrován: 09 srp 2017 20:51
Bydliště: Garáž Kačerov :)

Re: Praha Jih - 328,363,385

Příspěvekod Menticek887 » 29 zář 2018 17:24

to spoustím ale i tam :) (jestě vyzkouším jenom musím vyřesit tkz. Fix Audio Static Crackling Popping with Realtek Sound Card. :( )
Muj Discord: wRCUr8t
Mám rád omsi když mi nejde zpustit :)
Menticek887
Spammer
Spammer
 
Příspěvky: 78
Registrován: 25 črc 2018 18:27

Re: Praha Jih - 328,363,385

Příspěvekod wooderCZ » 30 zář 2018 09:02

V prvé řadě si aktualizuj hru.
ObrázekImage
Discord | občas streamuju z tvorby na Twitch.tv
Uživatelský avatar
wooderCZ
Zasloužilý tvůrce addonů
Zasloužilý tvůrce addonů
 
Příspěvky: 3935
Registrován: 17 zář 2011 22:02
Bydliště: Opava

Re: Praha Jih - 328,363,385

Příspěvekod SORkař CZ » 30 zář 2018 10:47

Mě to dělá taky i na těch dalších dvou Enterpointech, co tu byly zmiňovány robo1p. :cry:

wooderCZ: Jak mám aktualizovat OMSI 2? Myslíš reinstal?
Nejradši mám Autobusy SOR typu NB.
Karosa B941E DPP Ev. č. 6285
SOR NBG 12 DPMB Ev. č. 7004 - nice bus
Uživatelský avatar
SORkař CZ
Aktivní člen
Aktivní člen
 
Příspěvky: 588
Registrován: 27 zář 2017 21:14
Bydliště: Tam někde v ČR...

PředchozíDalší

Zpět na Mapy a editor

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků