TOPlist

Praha Jih - 328,363,385

Praha Jih - 328,363,385

Příspěvekod robo1p » 26 bře 2018 15:59

Zdravím :D , rozhodl jsem se vytvořit polofiktivní mapu, která znázorňuje Jižní část Prahy (Háje,Opatov a časem i Chodov).
Na mapě si můžete zajezdit s dvěmi mimopražskými linkami (328 a 363), obě linky vyjíždí z Prahy Opatov a končí v Čestlicích,
některé spoje 363 však zajíždějí přes Dobřejovice, Herink, Modletice, Popovičky, Petříkov až do Velkých Popovic.
Linka má v reálu okolo 60 minut. Ve hře je to okolo 28-30 minut, s tím že zatím končí v Čestlicích.
Později by měla končit v Modleticích a postupem času i ve Velkých Popovicích. Jako Ai Bus je nastavena Karosa B951 a B951E.
===========[Verze 0.2.8]==========================================
Ke stažení zde -> https://velke-popovice-omsi2.webnode.cz/
Opravný patch 0.2.8.1 (Není nutný) :) - Ke stažení zde -> https://bit.ly/2E6GoT7
-Přidává na některá místa chybějící dopravní značení a lampy.
Opravný patch 0.2.8.2 (Nutný) :lol: - Ke stažení zde -> https://bit.ly/2GGiYJm
-Z kruhového objezdu, nově sjíždějí auta směrem do Čestlic, přidání pouličních objektů, a oprava menších chyb.
===========[Verze 0.2.9]==========================================
Ke stažení zde -> http://bit.ly/2wnNVhy - (Rozšířeno do Čestlic k AquaParku, přidána nová Al-Vozidla, oprava větších chyb)
Pokud chceš pouze složku s mapou a vozidly, stáhneš to zde -> http://bit.ly/2jKnJop
===========[Verze 0.3.0]==========================================
Ke stažení zde -> https://bit.ly/2yAd9dL - (Rozšířeno a doděláno do Čestlic, přidána navigace, nová reálná linka 328)
Linka 328 má stejné obě dvě konečné zastávky, ale na rozdíl od 363 jezdí přes Dálnici, a okolo Kika - Aquapalace.
===========[Verze 0.3.1]==========================================
Ke stažení zde -> https://bit.ly/2yWz7rx
Opravuje pouze chybu týkajících se textur, všechny textury, by teď již měli v pořádku fungovat ;)
===========[Verze 0.4.0]==========================================
Ke stažení zde -> https://bit.ly/2zQS7WW
V této verzi archivu, jsou kompletně všechny soubory, nutné pro chod mapy :!:
===========[Verze 0.5.0]==========================================
[W.I.P] - Work in Progress (Pravděpodobný datům vydání je 1X.10.2018)
Kompletně hotový úsek linky 385 ( Opatov <-> Hrnčíře <-> Čestlice )
=====================================================================================

Novinky:
Příprava nové linky 385, Opatov -> Hrnčíře -> Průhonice -> Čestlice
Přidány zastávky Litochlebské Náměstí a Bachova
Přidání objektů okolo dálnice, zejména billboardy a nějaké rostlinstvo.
Celý předělaný kruhový objezd (Litochlebské Náměstí)
Příprava Al - Vozidel mezi Opatovem a Hájemi
Vylepšený čas mezi zastávkami pro 328, zkráceny intervaly, a upraven čas příjezdu na zastávky
================================================================
Pokud by někdo z Vás, chtěl přispět k vývoji mapy, bylo by potřeba vytvořit objekt Chodova,
v pohodě stačí velká šedá krychle na níž je reklama a nápis CHODOV, samozřejmě s podjezdem pro autobusy.

Aktuálně mi se soubory .HOF BUSE pomáhá: citybus3200
================================================================
Kody pro Mypol: :P

3630101 - (Čestlice) - Doba jízdy cca.23 min
3630201 - (Opatov <M>) - Doba jízdy cca. 24-26 min

3280101 - (Čestlice) - Doba jízdy cca. 10-12 min
3280201 - (Opatov <M>) - Doba jízdy 8-10 min

3850101 - Ve verzi 0.5.0
3850201 - Ve verzi 0.5.0

Potřebné Objetky a Silnice: :idea:

Afg_Prague_Citybus
251_Velke_Opatovice_Kninice
Kojetice 2.2 Final
Pedpol_Modřany
D016_Objekty_značky_Semafory
Dolni_Kounice
Etrusan
Expres 91.06
Tomashek_18_Budovy
Waldheini12
Osiky
Autobahnmap
Addon_gcw
a Pack vozidel -> http://forum.omsi.cz/viewtopic.php?f=8&t=4983

Obrázky: :roll:

Omsi 2018-07-20 14-33-06-73.jpg
Přílohy
Omsi 2018-08-08 10-42-52-50.jpg
Omsi 2018-07-20 09-41-14-87.jpg
Omsi 2018-07-20 10-03-39-06.jpg
Omsi 2018-07-19 14-25-13-32.jpg
Naposledy upravil robo1p dne 12 říj 2018 15:22, celkově upraveno 46
Uživatelský avatar
robo1p
Objevující člen
Objevující člen
 
Příspěvky: 41
Registrován: 09 srp 2017 20:51
Bydliště: Garáž Kačerov :)

Re: Velké Popovice - 363 - Beta

Příspěvekod Polkost » 26 bře 2018 18:17

No zatím to vypadá výborně, těším se až si budu moct mapu project.
Polkost
Zabydlený člen
Zabydlený člen
 
Příspěvky: 126
Registrován: 06 led 2018 14:29
Bydliště: Praha-východ

Re: Velké Popovice - 363 - Beta

Příspěvekod Vítek03 » 26 bře 2018 18:36

Vypadá to docela dobře, akorát na 363 jezdí vyhradně Karosy B951/e anebo SORky, jelikož jí vlastní DPP. A nelíbí se mi ty označníky zapuštěné v zemi.
[WIP] Projekt Černokostelecko, verze 0.5
Odkaz na vlákno o mapě : http://forum.omsi.cz/viewtopic.php?f=37&t=11741
[W.I.P.] MHD Klatovy linka č.2 s BusMasterem a VokynemCZ
Vítek03
Aktivní člen
Aktivní člen
 
Příspěvky: 454
Registrován: 16 bře 2016 21:16
Bydliště: Nučice

Re: Velké Popovice - 363 - Beta

Příspěvekod daniel-k » 26 dub 2018 17:01

Ahoj, mapa je úžasná mohl bych ti pomoc s Buséčkovým hofkem
daniel-k
Nový člen
Nový člen
 
Příspěvky: 4
Registrován: 25 črc 2017 12:35

Re: Velké Popovice - 363 - Beta

Příspěvekod Vítek03 » 13 kvě 2018 10:52

Mohu ti pomoct s hofkem, jestli by si měl zájem. A 363 přece nejede do zastávky Čestlice, Kika-Aquapalace, ne? Jinak mapa zatím pěkná.
[WIP] Projekt Černokostelecko, verze 0.5
Odkaz na vlákno o mapě : http://forum.omsi.cz/viewtopic.php?f=37&t=11741
[W.I.P.] MHD Klatovy linka č.2 s BusMasterem a VokynemCZ
Vítek03
Aktivní člen
Aktivní člen
 
Příspěvky: 454
Registrován: 16 bře 2016 21:16
Bydliště: Nučice

Re: Velké Popovice - 363 - Beta

Příspěvekod Omsák102 » 16 kvě 2018 21:07

Ahoj, tak jsem si stáhl nejnovější verzi 0.2.9 se všemi objekty a přesto mi map tools vyhledal že mi chybý dva Spliny:

Splines\ADDON_NF6D\4mTerrain_Spline.sli
Splines\ADDON_NF6D\Terrain Spline_Other textures\Terrain-Spline_Asphalt3\4mTerrain_Spline_Asphalt3.sli

Má je někdo? Asi díky tomu se mi v Opatově načítá jen obloha. :D Díky za pomoc.

PS: mapa vypadá moc pěkně na to že je to beta :D tak hodně zdaru do další práce
Omsák102
Nový člen
Nový člen
 
Příspěvky: 1
Registrován: 16 kvě 2018 20:57

Re: Velké Popovice - 363 - Beta

Příspěvekod dejvk » 17 kvě 2018 09:50

Jak název splín napovídá, ke spuštění je potřeba si koupit placený addon NF6D.
Uživatelský avatar
dejvk
Pokročilý člen
Pokročilý člen
 
Příspěvky: 1054
Registrován: 10 pro 2011 20:51

Re: Velké Popovice - 363 - Beta

Příspěvekod Vítek03 » 17 kvě 2018 10:30

Zajímavý je, že autor tvrdil, že v nejnovější verzi nebude mít potřeba tento addon.
[WIP] Projekt Černokostelecko, verze 0.5
Odkaz na vlákno o mapě : http://forum.omsi.cz/viewtopic.php?f=37&t=11741
[W.I.P.] MHD Klatovy linka č.2 s BusMasterem a VokynemCZ
Vítek03
Aktivní člen
Aktivní člen
 
Příspěvky: 454
Registrován: 16 bře 2016 21:16
Bydliště: Nučice

Re: Velké Popovice - 363 - Beta

Příspěvekod robo1p » 18 kvě 2018 15:44

Omsák102 píše:Ahoj, tak jsem si stáhl nejnovější verzi 0.2.9 se všemi objekty a přesto mi map tools vyhledal že mi chybý dva Spliny:

Splines\ADDON_NF6D\4mTerrain_Spline.sli
Splines\ADDON_NF6D\Terrain Spline_Other textures\Terrain-Spline_Asphalt3\4mTerrain_Spline_Asphalt3.sli

Má je někdo? Asi díky tomu se mi v Opatově načítá jen obloha. :D Díky za pomoc.

PS: mapa vypadá moc pěkně na to že je to beta :D tak hodně zdaru do další práce


Ahoj, problém jsem vyřešil jen z 50% chybí již pouze Splines\ADDON_NF6D\Terrain Spline_Other textures\Terrain-Spline_Asphalt3\4mTerrain_Spline_Asphalt3.sli

Můžeš to jednoduše oblbnout tím, že jsi vezmeš nějaký jiný splines, vytvoříš novou složku a přejmenuješ jako chybějící spline ;)
Uživatelský avatar
robo1p
Objevující člen
Objevující člen
 
Příspěvky: 41
Registrován: 09 srp 2017 20:51
Bydliště: Garáž Kačerov :)

Re: Velké Popovice - 363 - Beta

Příspěvekod Honza4 » 24 čer 2018 14:34

Zdravím, mám problém s texturami, vypadají, jakoby byly pruhované, nevíte jak tento problém vyřešit
Obrázek
Honza4
Nový člen
Nový člen
 
Příspěvky: 27
Registrován: 10 lis 2017 22:40
Bydliště: Praha

Další

Zpět na Mapy a editor

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků