TOPlist

Nowe Piekary Bus & Tram

Pravidla fóra
Nové téma založte až s prvními obrázky z mapy.

Re: Nowe Piekary Bus & Tram

Příspěvekod Solaris7777 » 23 srp 2018 17:02

Omlouvám se za double post, ale problém je již vyřešen. Hledal jsem dneska a našel jsem důvod na polském foru-je potřeba mapu spustit s "load whole map at start", tedy je třeba načíst mapu celou. :)
Solaris7777
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 1451
Registrován: 05 črc 2015 00:17
Bydliště: Ostrava

Re: Nowe Piekary Bus & Tram

Příspěvekod motorak28 » 21 úno 2019 08:09

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda by si někdo nevěděl rady s touto chybou na mapě Piekary tramwajowo-autobusowe 2.0. Zde obrázek:https://ctrlv.cz/fQ9h
Uživatelský avatar
motorak28
Diskutující člen
Diskutující člen
 
Příspěvky: 202
Registrován: 12 srp 2016 13:27
Bydliště: Kdesi u Blanska ;-)

Re: Nowe Piekary Bus & Tram

Příspěvekod Jakub_Driver » 21 úno 2019 09:39

Nejspíš to chybí nějaké objekty / spliny, projeď mapu maptoolem a pošli sem co ti chybí. Pokud ti to nic nenajde, pošli log.
Uživatelský avatar
Jakub_Driver
Diskutující člen
Diskutující člen
 
Příspěvky: 256
Registrován: 06 srp 2016 20:20
Bydliště: Praha

Re: Nowe Piekary Bus & Tram

Příspěvekod motorak28 » 21 úno 2019 10:55

Nic mi nechybí. Zde je logfile:
Přílohy
logfile.txt
Logfile
(30.09 KiB) 21 krát
Uživatelský avatar
motorak28
Diskutující člen
Diskutující člen
 
Příspěvky: 202
Registrován: 12 srp 2016 13:27
Bydliště: Kdesi u Blanska ;-)

Re: Nowe Piekary Bus & Tram

Příspěvekod BusákCZ » 21 úno 2019 14:58

Zkus ji reinstalovat! ;)
Snažim se všem pomáhat! Ovšem někdy se zmýlím tak mě prosím omluvte!
BusákCZ
Diskutující člen
Diskutující člen
 
Příspěvky: 364
Registrován: 03 srp 2018 12:40
Bydliště: V MHD BRNO

Re: Nowe Piekary Bus & Tram

Příspěvekod motorak28 » 21 úno 2019 15:33

To už jsem dělal... :(
Uživatelský avatar
motorak28
Diskutující člen
Diskutující člen
 
Příspěvky: 202
Registrován: 12 srp 2016 13:27
Bydliště: Kdesi u Blanska ;-)

Re: Nowe Piekary Bus & Tram

Příspěvekod TheFloxiCz » 21 úno 2019 18:39

Máš tam několik chyb s objekty. Pravděpodobně špatná instalace. Rád bych je upřesnil, ale píšu z mobilu.
Moje projekty: Modifikace map
Ostatní: [NÁVOD] Tvorba chron | Multiplayer (Bus Company Simulator) | Větší kapacita pro různé autobusy
TheFloxiCz
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 1771
Registrován: 25 kvě 2014 22:21

Re: Nowe Piekary Bus & Tram

Příspěvekod motorak28 » 22 úno 2019 07:15

No, několik objektů jsem neměl, ale když jsem si to dal vyhledat v Scenery objects, tak mi to našlo a já jsem ho přesunul tam, kde ho hra chce. Tak příkladně ADDON_PL znaki drogowe. To mi pořád chybělo a nakonec jsem to všechno (mělo to i odpovídající názvy) zkopíroval z ADDON_PLSigns. Podle mě znamená Signs značky a Znaki drogowe taky značky a už mi nic nechybělo.
Uživatelský avatar
motorak28
Diskutující člen
Diskutující člen
 
Příspěvky: 202
Registrován: 12 srp 2016 13:27
Bydliště: Kdesi u Blanska ;-)

Předchozí

Zpět na Mapy a editor

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků

cron