TOPlist

[OMSI2] Pražský Citybus - Linka 143 [REL] a 180 [WIP]

Prezentace map a výtvorů v editoru
Pravidla fóra
Nové téma založte až s prvními obrázky z mapy.
Obrázky musí ukazovat pokročilý stupeň vývoje mapy.

Seznam chybějících objektů nebo splin uzavírejte do tagu CODE.

Re: [WIP] [OMSI2] Pražský Citybus - Linka 143 a 180

Příspěvekod Dawe » 13 úno 2020 03:54

Tak dle maptoolu mám všechny objekty i spliny (nejsou náhodou všechny objekty a spliny přiložené s mapou?). Normálně mi jde mapa načíst. I funguje, jen po chvilce mi hra spadne na 9 FPS, což už není moc hratelný.
Obrázek
Uživatelský avatar
Dawe
Pokročilý člen
Pokročilý člen
 
Příspěvky: 768
Registrován: 20 led 2013 22:18
Bydliště: Fucking, Rakousko

Re: [WIP] [OMSI2] Pražský Citybus - Linka 143 a 180

Příspěvekod BusákCZ » 13 úno 2020 08:53

Aha, to se mi děje velice často. Chybí ti nějaký člověk nebo AI auto. Zkontroluj, zda máš všechny lidi napsané v humans.txt ve složce Humans. ;)

Tohle může být problém:
Kód: Vybrat vše
491 22:10:21 -  -     Warning:       Don't find any files in humans\PID_driver\Texture\man02
Uživatelský avatar
BusákCZ
Člen
Člen
 
Příspěvky: 699
Registrován: 03 srp 2018 12:40
Bydliště: Tam kde jezdí FTL.

Re: [WIP] [OMSI2] Pražský Citybus - Linka 143 a 180

Příspěvekod Dawe » 22 úno 2020 01:32

Mám spíš pocit, že to bude nějak souviset s kolejema. Na Strahově mi to funguje normálně, až když sjedu dolů na Malovanku ke kolejím tak se to zhorší. Navíc když přejedu koleje tak se tváří jakoby tam místo nich je díra.
Podle německýho fóra chyba CHAD - Humans - Calculate vyplývá z špatného AI packu. No... jelikož je AI pack součástí balíku tak mi nezbývá nic jiného než reinstall
EDIT//: Hmm, takže to upozornění s kolejema nemá na chod hry vliv ale AI je nějaké rozbité. Zkusím nahradit ailist z "Butovické" Prahy a uvidím co to provede.
EDIT2//: Je to tramvajema
Obrázek
Uživatelský avatar
Dawe
Pokročilý člen
Pokročilý člen
 
Příspěvky: 768
Registrován: 20 led 2013 22:18
Bydliště: Fucking, Rakousko

Re: [WIP] [OMSI2] Pražský Citybus - Linka 143 a 180

Příspěvekod BusákCZ » 22 úno 2020 09:45

Zkus si úplně vypnout AI autobusy (popř. tramvaje).
Uživatelský avatar
BusákCZ
Člen
Člen
 
Příspěvky: 699
Registrován: 03 srp 2018 12:40
Bydliště: Tam kde jezdí FTL.

Re: [WIP] [OMSI2] Pražský Citybus - Linka 143 a 180

Příspěvekod Kratky » 22 úno 2020 17:34

Přesně tohle se mi s touhle mapou stalo taky.. jela max 10 FPS.. ani to ne.. pomohlo komplet odinstalovat a nainstalovat OMSI, a znova tu mapu přidat.. Potom mi to šlo na 30 FPS.. :)
Image
Uživatelský avatar
Kratky
Nový člen
Nový člen
 
Příspěvky: 28
Registrován: 10 dub 2019 11:18
Bydliště: Praha

Re: [WIP] [OMSI2] Pražský Citybus - Linka 143 a 180

Příspěvekod DavidSen » 25 srp 2020 18:41

Nápady pro další verzi:
  • Prohození vyhrazeného pruhu na značce: Obrázek
  • Vytvoření mimořádnosti: nelze vyjet do kopce na Strahov. Otočení 143 přes: Obrázek
DavidSen
Objevující člen
Objevující člen
 
Příspěvky: 42
Registrován: 11 úno 2015 21:06

Re: [WIP] [OMSI2] Pražský Citybus - Linka 143 a 180

Příspěvekod DodoCZ » 31 srp 2020 20:06

To je celkem dobrej nápad.
DodoCZ
Zabydlený člen
Zabydlený člen
 
Příspěvky: 106
Registrován: 30 zář 2017 11:09

Re: [WIP] [OMSI2] Pražský Citybus - Linka 143 a 180

Příspěvekod Scaild » 29 říj 2020 20:12

Ahoj, prvně bych chtěl poděkovat za tuhle mapu, tahle trasa je pro mne srdcovka a momentálně nejoblíbenější mapa :) [u]Každopádně potřeboval bych poradit s autobusem Solaris Urbino BVG 12. Zaboha se mi do toho nedaří nacpat linku. Stahnul jsem jak HOF annax i krueger, tak jsem zkoušel i ostatní pro tuhle linku, ale route mi to prostě nebere... Nějaká rada? :) prosím...

Stále hlásí Falsche route
[/u]
Obrázek

Tak nějak záhadně to začalo fungovat s kruegerem. Nicméně teď mi to zas přeskakuje zastávky...

Edit2: stačí jednou proskákat celý kolečko zastávek a pak už hlásí správně a nepřeskakuje :D
Scaild
Nový člen
Nový člen
 
Příspěvky: 15
Registrován: 29 říj 2020 20:07

Re: [WIP] [OMSI2] Pražský Citybus - Linka 143 a 180

Příspěvekod Radim12345 » 11 led 2021 10:13

DavidSen píše:Nápady pro další verzi:
  • Prohození vyhrazeného pruhu na značce: https://ibb.co/yX0Hb45
  • Vytvoření mimořádnosti: nelze vyjet do kopce na Strahov. Otočení 143 přes:

a kam bys chtel dat nastupní zastavku u toho odklonu ?
Radim12345
Nový člen
Nový člen
 
Příspěvky: 4
Registrován: 27 úno 2016 20:42

Re: [WIP] [OMSI2] Pražský Citybus - Linka 143 a 180

Příspěvekod BusákCZ » 11 led 2021 10:18

Na konečné by nebyla pauza, čili by byla i konečná, i nástupní. ;)
Uživatelský avatar
BusákCZ
Člen
Člen
 
Příspěvky: 699
Registrován: 03 srp 2018 12:40
Bydliště: Tam kde jezdí FTL.

PředchozíDalší

Zpět na Mapy a editor

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 8 návštevníků