TOPlist

Vsetín - Beta

Re: Vsetín - Beta

Příspěvekod Bus-Honza » 03 úno 2018 17:37

OMSI2_20180203_163537.jpg


Nevěděl by někdo, jaké mi chybí fonty?
MOJE REPAINTY: ZDE - NEJNOVĚJŠÍ NÁTĚR: PACK DPMLJ, a. s. - Irisbus Citybus 12 m, Chemstav Litvínov - Irisbus Axer, BusLine, a. s. - Irisbus Axer
Uživatelský avatar
Bus-Honza
Zabydlený člen
Zabydlený člen
 
Příspěvky: 182
Registrován: 28 kvě 2016 21:48

Re: Vsetín - Beta

Příspěvekod vonH » 03 úno 2018 17:50

Žádné. Všechno tam odbočuje doleva.
vonH
Diskutující člen
Diskutující člen
 
Příspěvky: 349
Registrován: 07 úno 2014 21:49

Re: Vsetín - Beta

Příspěvekod Bus-Honza » 03 úno 2018 18:18

Aha. Díky ;)
MOJE REPAINTY: ZDE - NEJNOVĚJŠÍ NÁTĚR: PACK DPMLJ, a. s. - Irisbus Citybus 12 m, Chemstav Litvínov - Irisbus Axer, BusLine, a. s. - Irisbus Axer
Uživatelský avatar
Bus-Honza
Zabydlený člen
Zabydlený člen
 
Příspěvky: 182
Registrován: 28 kvě 2016 21:48

Re: Vsetín - Beta

Příspěvekod vonH » 13 úno 2018 15:37

Jelikož už mě přestalo bavit stavět Valašsko, tak teď stavím Maďarsko. Zde konkrétně Balaton
Nepojmenovaný 1.jpg

Mimochodem, vodní skluzavka v omsi asi není, že?
vonH
Diskutující člen
Diskutující člen
 
Příspěvky: 349
Registrován: 07 úno 2014 21:49

Re: Vsetín - Beta

Příspěvekod Underground » 13 úno 2018 17:16

Balaton v Novém Hrozenkově :) :)
Pěkně to vypadá :D
Uživatelský avatar
Underground
Nový člen
Nový člen
 
Příspěvky: 29
Registrován: 23 led 2015 16:06
Bydliště: Děčín, DÚK 301

Re: Vsetín - Beta

Příspěvekod Filip22 » 13 úno 2018 20:49

Pekné. :D
Robím mapu Fiktívne PE
cesty - 25%
objekty - 20%
terén - 25%
cestovné poriadky,hofko... 0%

Aktuálne staviam zastávku Nemocnica.
Uživatelský avatar
Filip22
Zabydlený člen
Zabydlený člen
 
Příspěvky: 145
Registrován: 20 led 2018 22:47
Bydliště: Slovenskooo! :)

Re: Vsetín - Beta

Příspěvekod vonH » 19 úno 2018 19:18

Jak mám udělat železniční přejezd, aby v Omsi fungoval jako v reálu? Dělá se to jako křižovatka?
vonH
Diskutující člen
Diskutující člen
 
Příspěvky: 349
Registrován: 07 úno 2014 21:49

Re: Vsetín - Beta

Příspěvekod jozef1479 » 20 úno 2018 22:41

Zdravas :D tak som tu zas s tým istým , zas povestné okienko s 3 bodkami že mi načíta mapu, logfile chvalabohu error nepíše avšak ani po 15 minútach čakania refresh nikde , prikladám logfile
Mapa je to veľmi pekná škoda že sa tohto problému s načítaním neviem zbaviť

( mapu som prešiel aj maptoolom nechýba nič ) , len som chcel mapu prejsť metódou F4 ale to okienko si robilo svoje :D

logfile.txt
(109.03 KiB) 2 krát
jozef1479
Rozkoukaný člen
Rozkoukaný člen
 
Příspěvky: 81
Registrován: 03 bře 2014 20:37

Předchozí

Zpět na Mapy a editor

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků