TOPlist

CZ/SK diakritika

Připravované nebo již hotové skiny a textury pro autobusy, objekty, apod...

Re: CZ/SK diakritika

Příspěvekod NettysFall » 01 kvě 2014 09:38

Opavan99 píše:
Morce98 píše:Ono to používá hodně busů: Solaris Alpino 2.0, Mercedes-Benz O405N2,...
Ale ocenil bych ho v Solaris Urbino 10 :)

Nevím,co myslíš,ale Urbino 10 má ANNAX :?

No právě, že bych ho chtěl místo Annaxu :)
Uživatelský avatar
NettysFall
Sponzor
Sponzor
 
Příspěvky: 2862
Registrován: 30 čer 2013 16:31
Bydliště: Šalingrad

Re: CZ/SK diakritika

Příspěvekod pepdol_cz » 05 črc 2014 20:05

Ta diakritika funguje na všech cizích modelu busů?
Uživatelský avatar
pepdol_cz
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen
 
Příspěvky: 4629
Registrován: 20 pro 2011 12:23
Bydliště: Most

Re: CZ/SK diakritika

Příspěvekod Trolejbusák » 05 črc 2014 20:09

na O405N2 snad ne ;)
Trolejbusák
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen
 
Příspěvky: 5196
Registrován: 23 dub 2011 15:42
Bydliště: Ústí nad Labem

Re: CZ/SK diakritika

Příspěvekod pepdol_cz » 05 črc 2014 20:31

No škoda, protože já řeším Pražské hlášení do TD_Mercedes-Benz_O405N2. Takže ty názvy musím přepsat, abych tam nikde neměl háčky a čárky. No bude to vypadat blbě,ale bude to alespoň hlásit zastávky.

//EDIT/:

Aha tak nic, já jsem, ale vůl, já jsem zapomněl to hlášení nakopírovat do MAN_SD92. tAK SE VÁM OMLOUVÁM. Ale ty texty stejně asi předělám, protože na displeje v buse mi to píše samé AAA když je tam čárka nebo háček.
Uživatelský avatar
pepdol_cz
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen
 
Příspěvky: 4629
Registrován: 20 pro 2011 12:23
Bydliště: Most

Re: CZ/SK diakritika

Příspěvekod Orbit09 » 28 pro 2014 16:16

Ahoj, nechtěl bys udělat diakritiku i pro Bustec? Využívá font IBIS-fellype_5x7
Jezdím Omsi 2, SIMT a TS 2020
Windows 7 Professional x64; AMD Athlon™ II X4 640 4 CPUs 3 GHz; RAM 16GB DDR3; NVIDIA GeForce GTX460; HDD 1TB; Základní deska Asus M5A88-M EVO
Uživatelský avatar
Orbit09
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 1831
Registrován: 10 srp 2013 13:16
Bydliště: Praha

Re: CZ/SK diakritika

Příspěvekod mhdfm » 28 pro 2014 17:07

Nezkoušel jsem SORku v OMSI 1, ale myslím, že tam to bude fungovat v pohodě. :)
Uživatelský avatar
mhdfm
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen
 
Příspěvky: 5748
Registrován: 09 pro 2012 08:09

Re: CZ/SK diakritika

Příspěvekod pepdol_cz » 03 úno 2015 20:21

Já hledám, jak hledám, tak nikde nemůžu najít diakritika pro omsi 2

Prosím pomůžete mi ně kdo? Prosím
Uživatelský avatar
pepdol_cz
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen
 
Příspěvky: 4629
Registrován: 20 pro 2011 12:23
Bydliště: Most

Re: CZ/SK diakritika

Příspěvekod Dawe » 03 úno 2015 20:43

Ta diakritika funguje jak na omsi 1 tak i 2, myslim...
Obrázek
Uživatelský avatar
Dawe
Pokročilý člen
Pokročilý člen
 
Příspěvky: 768
Registrován: 20 led 2013 22:18
Bydliště: Fucking, Rakousko

Re: CZ/SK diakritika

Příspěvekod amerikas » 09 črc 2015 20:49

ahoj šlo by počeštit vnitřní buse u solarisů od aiterra?U hybrida eatona,ten vnitřní
amerikas
Diskutující člen
Diskutující člen
 
Příspěvky: 222
Registrován: 02 kvě 2011 15:59

Re: CZ/SK diakritika

Příspěvekod hstudiocz » 15 črc 2015 17:31

Solaris nemá BUSE.
Uživatelský avatar
hstudiocz
Pokročilý člen
Pokročilý člen
 
Příspěvky: 876
Registrován: 04 srp 2012 14:32
Bydliště: okr. Uherské Hradiště

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a textury

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron