TOPlist

OMSI 2 editor

Pokud máte problém týkající se hraní OMSI, sdělte ho zde.

Re: OMSI 2 editor

Příspěvekod shitman » 15 úno 2015 20:43

ne.

jaká spline?
jaká chyba?
verze OMSI2?
Obrázek
Obrázek PROTOŽE ZRZKY VLÁDNOU SVĚTU!!
Uživatelský avatar
shitman
Profík
Profík
 
Příspěvky: 12364
Registrován: 09 dub 2011 18:44
Bydliště: Kladno, to černé Kladno...

Re: OMSI 2 editor

Příspěvekod pitrsak642 » 15 úno 2015 21:24

jakakoliv spline v OMSI 2,napise to eror a nejaky chyby (německy)
Uživatelský avatar
pitrsak642
Diskutující člen
Diskutující člen
 
Příspěvky: 347
Registrován: 22 pro 2012 14:00

Re: OMSI 2 editor

Příspěvekod peternr79 » 16 úno 2015 12:41

Keď to napíše chyby, tak ukonči editor a daj sem logfile.
AMD Phenom(tm) II X4 955 Processor 3.20 GHz
GeForce GTX 460 SE
6,00 GB RAM
Windows 7 Ultimate 64-bit
Uživatelský avatar
peternr79
Pokročilý člen
Pokročilý člen
 
Příspěvky: 957
Registrován: 08 úno 2012 01:11
Bydliště: Nitra City

Re: OMSI 2 editor

Příspěvekod pitrsak642 » 16 úno 2015 12:42

Uz jsem to vyresil jinak :D Nasel jsem na internetu jednu hodne malinkou mapu,na ktere veci smazu a budu delat na nové.Dal jsem tam i spline a funguje to
Uživatelský avatar
pitrsak642
Diskutující člen
Diskutující člen
 
Příspěvky: 347
Registrován: 22 pro 2012 14:00

Re: OMSI 2 editor

Příspěvekod pitrsak642 » 17 úno 2015 12:06

nevíte,proc kdyz jsem vymodeloval objekt pres warehouse, vsechno udelal dle navodu tak se mi ve hre neukazaly textury ?

P.S : kam že se píše např. surface atd. ? :D Díky předem
Uživatelský avatar
pitrsak642
Diskutující člen
Diskutující člen
 
Příspěvky: 347
Registrován: 22 pro 2012 14:00

Re: OMSI 2 editor

Příspěvekod GIMI » 19 úno 2015 22:21

Někdy se mi to taky nepovede :D
OMSI/2: Ještě jsem se nikdy tak nepobavil při odklikávání errorú.
Uživatelský avatar
GIMI
Diskutující člen
Diskutující člen
 
Příspěvky: 365
Registrován: 05 bře 2014 19:37

Re: OMSI 2 editor

Příspěvekod pitrsak642 » 20 úno 2015 17:34

No ja zatim hledam navody a ptam se jak se treba modeluje v sketchupu,uz jsem to i zkousel ale nejak mi to nejde,doufam ze do mapy,budu co nejmene modelovat :D
Uživatelský avatar
pitrsak642
Diskutující člen
Diskutující člen
 
Příspěvky: 347
Registrován: 22 pro 2012 14:00

Re: OMSI 2 editor

Příspěvekod Solaris 28Tr » 17 bře 2015 15:20

Zdravím, mám OMSI 2 a chci si ve Stetině udělat novou linku, ale jakmile se posunu buď na tile s Benzinkou na Boguminske, nebo na tile s křižovatkou, kde se odbočuje na Wiszeslawa, tak mi zmizí okolní krajina, zůstane jen silnice a stromy, zmizí BUS STOP kostky, prostě prakticky vše a mapa pak nejde ani uložit, hází Fehler. Nikde jinde to nedělá, než na tomhle jednom úseku.
Předem děkuji, kdo by věděl poradit :)
Uživatelský avatar
Solaris 28Tr
Aktivní člen
Aktivní člen
 
Příspěvky: 464
Registrován: 20 dub 2014 08:39

Re: OMSI 2 editor

Příspěvekod pitrsak642 » 21 črc 2015 09:31

Potřebuju radu.
přeinstaloval jsem si pc a chci dělat v editoru,jenže zkouším to dle návodu a furt mi to píše,že je cesta neplatná.
Kde dělám chybu ??
Uživatelský avatar
pitrsak642
Diskutující člen
Diskutující člen
 
Příspěvky: 347
Registrován: 22 pro 2012 14:00

Re: OMSI 2 editor

Příspěvekod mhdfm » 21 črc 2015 10:11

V cíli.
Obrázek
mhdfm
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen
 
Příspěvky: 5623
Registrován: 09 pro 2012 08:09
Bydliště: ODIS 52-66

PředchozíDalší

Zpět na Poradna

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků