TOPlist

OMSI 2 editor

Pokud máte problém týkající se hraní OMSI, sdělte ho zde.

OMSI 2 editor

Příspěvekod RProky » 14 pro 2013 19:54

Zdravím, měl bych dotaz jak v omsi 2 spustím editor map. Když to dělám podle návodu na OMSI 1 tak mi to píše že zadaný cíl není správný.
RProky
Objevující člen
Objevující člen
 
Příspěvky: 40
Registrován: 15 říj 2013 21:02

Re: OMSI 2 editor

Příspěvekod Jaškin » 14 pro 2013 19:55

Tady to máš ;) :

Spuštění editoru OMSI2
- vytvořte si zástupce OMSI2 na ploše
- klepněte pravým tlačítkem na zástupce a zvolte vlastnosti
- pole Cíl musí vypadat takto:

cesta k adresáři OMSI2\Omsi.exe" -editor
"Money can buy many things, even power..."
Jaškin
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen
 
Příspěvky: 4580
Registrován: 08 bře 2013 13:02
Bydliště: In da pub

Re: OMSI 2 editor

Příspěvekod RProky » 18 pro 2013 19:37

díky za radu, ale pořád mi to nefunguje :(
Naposledy upravil RProky dne 18 pro 2013 19:38, celkově upraveno 1
RProky
Objevující člen
Objevující člen
 
Příspěvky: 40
Registrován: 15 říj 2013 21:02

Re: OMSI 2 editor

Příspěvekod Jaškin » 18 pro 2013 19:37

Zkus to spouštět jako správce :)
"Money can buy many things, even power..."
Jaškin
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen
 
Příspěvky: 4580
Registrován: 08 bře 2013 13:02
Bydliště: In da pub

Re: OMSI 2 editor

Příspěvekod stefek200 » 02 úno 2015 18:21

Chci se zeptat,u mapy Bowdenham se potřebuju podívat na rok 2015 a třeba zastávka Park and Ride ještě neexistovala,a chci ten čas v editoru nějak přesunout.
[WIP] Poloreálná mapa Liberec linka 18 Fügnerova-Bedřichov

Silnice: 69%
Objekty: 27%
Terén: 52%

Hotový úsek Fügnerova-Kateřinky učiliště. (jen silnice)
Nyní se pracuje na krajině v centru a Kateřinkách.
stefek200
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 1468
Registrován: 20 říj 2013 16:27
Bydliště: Frýdek-Místek

Re: OMSI 2 editor

Příspěvekod Trolejbusák » 02 úno 2015 18:28

Záložka Chrono, a vyber které chceš ;)
Trolejbusák
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen
 
Příspěvky: 4963
Registrován: 23 dub 2011 15:42
Bydliště: Ústí nad Labem

Re: OMSI 2 editor

Příspěvekod stefek200 » 02 úno 2015 19:18

Jo dík.
[WIP] Poloreálná mapa Liberec linka 18 Fügnerova-Bedřichov

Silnice: 69%
Objekty: 27%
Terén: 52%

Hotový úsek Fügnerova-Kateřinky učiliště. (jen silnice)
Nyní se pracuje na krajině v centru a Kateřinkách.
stefek200
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 1468
Registrován: 20 říj 2013 16:27
Bydliště: Frýdek-Místek

Re: OMSI 2 editor

Příspěvekod GIMI » 05 úno 2015 16:43

Jaškin píše:Tady to máš ;) :

Spuštění editoru OMSI2
- vytvořte si zástupce OMSI2 na ploše
- klepněte pravým tlačítkem na zástupce a zvolte vlastnosti
- pole Cíl musí vypadat takto:

cesta k adresáři OMSI2\Omsi.exe" -editor


Upravuji... "..\OMSI.exe" "-editor"

místo .. bude pochopitelně cesta k složce s OMSI.

Omlouvám se, jestli už ti editor jede.
OMSI/2: Ještě jsem se nikdy tak nepobavil při odklikávání errorú.
Uživatelský avatar
GIMI
Diskutující člen
Diskutující člen
 
Příspěvky: 365
Registrován: 05 bře 2014 19:37

Re: OMSI 2 editor

Příspěvekod 68324 » 12 úno 2015 21:15

Porandi mi niekto kde v editore pod akou zlozkou sa da zmenit nazvy vstupnych bodov a nazvy zastavok v GPS ?
Obrázek
Uživatelský avatar
68324
Diskutující člen
Diskutující člen
 
Příspěvky: 230
Registrován: 01 kvě 2014 20:03
Bydliště: Bs As

Re: OMSI 2 editor

Příspěvekod pitrsak642 » 15 úno 2015 20:41

Pri spusteni editoru,kdyz si vyberu spline,tak mi spline nacte ale jakmile ji chci umistit tak to hodi chybu.Nevíte někdo proč ?
Uživatelský avatar
pitrsak642
Diskutující člen
Diskutující člen
 
Příspěvky: 347
Registrován: 22 pro 2012 14:00

Další

Zpět na Poradna

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků