TOPlist

Rádio v autubusu

Pokud máte problém týkající se hraní OMSI, sdělte ho zde.

Rádio v autubusu

Příspěvekod DwX » 15 dub 2011 16:44

cus jak pustim radio v autobuse ?? nekde sem se docetl ze to de URL na radio mam nastavene kiss moravu a nvm jak to pustit jake tlacitko na klavesnici diiky
Obrázek ObrázekObrázek
Obrázek
Uživatelský avatar
DwX
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 1897
Registrován: 15 dub 2011 05:56
Bydliště: OSTRAVA !!!

Re: radio v autobuse

Příspěvekod Skippyzv » 15 dub 2011 16:45

u autobusu SD84 je radio pri okne, a pri tých novších si musíš nastavit tlačitka ale to už neviem jak, ale u tých SD84 je radio v buse.
Skippyzv
Nový člen
Nový člen
 
Příspěvky: 8
Registrován: 12 dub 2011 14:29

Re: radio v autobuse

Příspěvekod DwX » 15 dub 2011 16:46

Skippyzv píše:u autobusu SD84 je radio pri okne, a pri tých novších si musíš nastavit tlačitka ale to už neviem jak, ale u tých SD84 je radio v buse.



jo ok diiky du to hned zkusit
Obrázek ObrázekObrázek
Obrázek
Uživatelský avatar
DwX
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 1897
Registrován: 15 dub 2011 05:56
Bydliště: OSTRAVA !!!

Re: radio v autobuse

Příspěvekod Skippyzv » 15 dub 2011 16:47

no skus ale malo by to byt tak ja to mam
Skippyzv
Nový člen
Nový člen
 
Příspěvky: 8
Registrován: 12 dub 2011 14:29

Re: radio v autobuse

Příspěvekod Deiv » 21 dub 2011 13:41

Čau , do okénka jsem zadal odkaz na evropu2 ale, ve hře mi to nešlo neví někdo co s tím (přitom dřív mi odkaz funfoval).. dík moc za odpověď
"If it´s not Boeing, I´m not going!"
Uživatelský avatar
Deiv
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 2875
Registrován: 13 dub 2011 16:25
Bydliště: Liberec

Re: Rádio v autubusu

Příspěvekod Matej_ZL » 01 led 2018 17:10

Ahoj, já si chci zapnout rádio v sorce c 10,5 tak do options zadám linku rádia a zapnu ho a objeví se chyba scriptu.
Nevíte co stím :?:
Matej_ZL
Objevující člen
Objevující člen
 
Příspěvky: 32
Registrován: 28 pro 2017 13:41


Zpět na Poradna

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník