Stránka 1 z 2

Kojetice hlášení zastávek

PříspěvekNapsal: 01 led 2019 20:01
od FredCZ
Dobrý den,

takový detailní problém ohledně Kojetic, hlášení zastávek v Karosa B961E v sound/ansagen, mám..
Ve hře to hlásit nechce, zkoušel jsem i jiné autobusy a nehlásí to ani ony, zkoušel jsem i mrknou na různé fora, jestli mapa potřebuje tamto a tamto a všechno k tomu mám, tak se chci zeptat proč mi hlášení zastávek nefunguje. Soubory wav jsou, tudíš netuším kde by mohl být problém. :)

Děkuji za každou odpověd.

Re: Kojetice hlášení zastávek

PříspěvekNapsal: 01 led 2019 20:20
od Solaris7777
U B961E máš mít hlášení Vehicles/Annoucements, odtama si to bere hlášení.

Re: Kojetice hlášení zastávek

PříspěvekNapsal: 01 led 2019 20:43
od FredCZ
Hlášení tam mám. Mapa a v tom wav soubory.. zastávky..

Re: Kojetice hlášení zastávek

PříspěvekNapsal: 01 led 2019 21:01
od FredCZ
Solaris7777 píše:U B961E máš mít hlášení Vehicles/Annoucements, odtama si to bere hlášení.

Hlášení tam mám.. takže fakt netuším co by mohlo bejt za chybu..

Re: Kojetice hlášení zastávek

PříspěvekNapsal: 01 led 2019 21:09
od TheFloxiCz
Jestli jsi druhou verzi mapy nainstaloval správně, tak by ti hlášení mělo bez problémů jít. Je pod Vehicles/Annoucements/Kojetice/.

Re: Kojetice hlášení zastávek

PříspěvekNapsal: 01 led 2019 21:11
od FredCZ
TheFloxiCz píše:Jestli jsi druhou verzi mapy nainstaloval správně, tak by ti hlášení mělo bez problémů jít. Je pod Vehicles/Annoucements/Kojetice/.

Automaticky to nezahlásí ani zvuk, v manualním hlášení to zapípe..

Re: Kojetice hlášení zastávek

PříspěvekNapsal: 05 led 2019 17:03
od TheFloxiCz
Odhlaš ve hře pár zástavek (i přestože to nic hlásit nebude) a pošli logfile. Snad na chybu přijdeme.

Re: Kojetice hlášení zastávek

PříspěvekNapsal: 05 led 2019 20:49
od FredCZ
TheFloxiCz píše:Odhlaš ve hře pár zástavek (i přestože to nic hlásit nebude) a pošli logfile. Snad na chybu přijdeme.

Dobře, zahlásím, ale chci vědět jak pošlu filelog, kam a jak. Díky.

Re: Kojetice hlášení zastávek

PříspěvekNapsal: 05 led 2019 21:25
od FredCZ
TheFloxiCz píše:Odhlaš ve hře pár zástavek (i přestože to nic hlásit nebude) a pošli logfile. Snad na chybu přijdeme.


tady je logfile nebo jak se to píše :D
logfile.txt
(312.63 KiB) 24 krát

Re: Kojetice hlášení zastávek

PříspěvekNapsal: 06 led 2019 10:24
od BusákCZ
Reinstaluj Mercedes Benz O530 Facelift a Citybus.
Citybus: http://omsi.luky-pat.cz/usti.html