Stránka 2 z 2

Re: Kojetice hlášení zastávek

PříspěvekNapsal: 06 led 2019 15:19
od TheFloxiCz
Frede, pošli mi prosím hofko, které používáš. Mám pocit, že používáš nějaké staré bez úpravy pro hlášení.

Re: Kojetice hlášení zastávek

PříspěvekNapsal: 10 led 2019 18:13
od FredCZ
Kojetice_ANX_Kplus.hof
(57.94 KiB) 2 krát


TheFloxiCz píše:Frede, pošli mi prosím hofko, které používáš. Mám pocit, že používáš nějaké staré bez úpravy pro hlášení.


Tohle hofko používám.

Re: Kojetice hlášení zastávek

PříspěvekNapsal: 10 led 2019 20:24
od TheFloxiCz
Pokud jsi doopravdy v té hře ohlásil, tak to znamená, že hlášení ti nechybí a hlásit ti to musí. V hof souboru je také zápsi pro hlášení. Takže máš pravděpodobně v nastavení velmi málo povolených zvuků a je potřeba povolit větší počet.

Re: Kojetice hlášení zastávek

PříspěvekNapsal: 11 led 2019 20:14
od FredCZ
TheFloxiCz píše:Pokud jsi doopravdy v té hře ohlásil, tak to znamená, že hlášení ti nechybí a hlásit ti to musí. V hof souboru je také zápsi pro hlášení. Takže máš pravděpodobně v nastavení velmi málo povolených zvuků a je potřeba povolit větší počet.
)

Zvuky jsou na 1000 stále.. a všechno je zaplé.

Re: Kojetice hlášení zastávek

PříspěvekNapsal: 14 led 2019 16:08
od TheFloxiCz
Divné. Soubory pro zvuky máš, zápis v souboru také je. Pokud jsi doopravdy předtím zahlásil, tak tam žádný problém není. Teď doopravdy nevím, kde by mohl být problém, protože všechny řešení už se zdají být vyčerpané. Nicméně víš, že to hofko, které jsi poslal, není určené pro Karosu? Mj. není to náhodou ta modifikovaaná o uživatele centipede?

Re: Kojetice hlášení zastávek

PříspěvekNapsal: 16 led 2019 14:39
od autobusar357
Ani mne nehlási na žiadnom faceliftovanom Mercedese zastávky. A nielen v Kojeticiach, ale aj napr. vo Fiktívnom Štetíne. Takže tam bude nejaký iný problém...