TOPlist

Kojetice hlášení zastávek

Pokud máte problém týkající se hraní OMSI, sdělte ho zde.

Kojetice hlášení zastávek

Příspěvekod FredCZ » 01 led 2019 20:01

Dobrý den,

takový detailní problém ohledně Kojetic, hlášení zastávek v Karosa B961E v sound/ansagen, mám..
Ve hře to hlásit nechce, zkoušel jsem i jiné autobusy a nehlásí to ani ony, zkoušel jsem i mrknou na různé fora, jestli mapa potřebuje tamto a tamto a všechno k tomu mám, tak se chci zeptat proč mi hlášení zastávek nefunguje. Soubory wav jsou, tudíš netuším kde by mohl být problém. :)

Děkuji za každou odpověd.
FredCZ
Nový člen
Nový člen
 
Příspěvky: 9
Registrován: 23 srp 2018 16:04

Re: Kojetice hlášení zastávek

Příspěvekod Solaris7777 » 01 led 2019 20:20

U B961E máš mít hlášení Vehicles/Annoucements, odtama si to bere hlášení.
Solaris7777
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 1395
Registrován: 05 črc 2015 00:17
Bydliště: Ostrava

Re: Kojetice hlášení zastávek

Příspěvekod FredCZ » 01 led 2019 20:43

Hlášení tam mám. Mapa a v tom wav soubory.. zastávky..
FredCZ
Nový člen
Nový člen
 
Příspěvky: 9
Registrován: 23 srp 2018 16:04

Re: Kojetice hlášení zastávek

Příspěvekod FredCZ » 01 led 2019 21:01

Solaris7777 píše:U B961E máš mít hlášení Vehicles/Annoucements, odtama si to bere hlášení.

Hlášení tam mám.. takže fakt netuším co by mohlo bejt za chybu..
FredCZ
Nový člen
Nový člen
 
Příspěvky: 9
Registrován: 23 srp 2018 16:04

Re: Kojetice hlášení zastávek

Příspěvekod TheFloxiCz » 01 led 2019 21:09

Jestli jsi druhou verzi mapy nainstaloval správně, tak by ti hlášení mělo bez problémů jít. Je pod Vehicles/Annoucements/Kojetice/.
TheFloxiCz
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 1669
Registrován: 25 kvě 2014 22:21

Re: Kojetice hlášení zastávek

Příspěvekod FredCZ » 01 led 2019 21:11

TheFloxiCz píše:Jestli jsi druhou verzi mapy nainstaloval správně, tak by ti hlášení mělo bez problémů jít. Je pod Vehicles/Annoucements/Kojetice/.

Automaticky to nezahlásí ani zvuk, v manualním hlášení to zapípe..
FredCZ
Nový člen
Nový člen
 
Příspěvky: 9
Registrován: 23 srp 2018 16:04

Re: Kojetice hlášení zastávek

Příspěvekod TheFloxiCz » 05 led 2019 17:03

Odhlaš ve hře pár zástavek (i přestože to nic hlásit nebude) a pošli logfile. Snad na chybu přijdeme.
TheFloxiCz
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 1669
Registrován: 25 kvě 2014 22:21

Re: Kojetice hlášení zastávek

Příspěvekod FredCZ » 05 led 2019 20:49

TheFloxiCz píše:Odhlaš ve hře pár zástavek (i přestože to nic hlásit nebude) a pošli logfile. Snad na chybu přijdeme.

Dobře, zahlásím, ale chci vědět jak pošlu filelog, kam a jak. Díky.
FredCZ
Nový člen
Nový člen
 
Příspěvky: 9
Registrován: 23 srp 2018 16:04

Re: Kojetice hlášení zastávek

Příspěvekod FredCZ » 05 led 2019 21:25

TheFloxiCz píše:Odhlaš ve hře pár zástavek (i přestože to nic hlásit nebude) a pošli logfile. Snad na chybu přijdeme.


tady je logfile nebo jak se to píše :D
logfile.txt
(312.63 KiB) 17 krát
FredCZ
Nový člen
Nový člen
 
Příspěvky: 9
Registrován: 23 srp 2018 16:04

Re: Kojetice hlášení zastávek

Příspěvekod BusákCZ » 06 led 2019 10:24

Reinstaluj Mercedes Benz O530 Facelift a Citybus.
Citybus: http://omsi.luky-pat.cz/usti.html
BusákCZ
Zabydlený člen
Zabydlený člen
 
Příspěvky: 138
Registrován: 03 srp 2018 12:40
Bydliště: V MHD BRNO

Další

Zpět na Poradna

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků