TOPlist

Chyby Mapa Bad Kinzau V3

Pokud máte problém týkající se hraní OMSI, sdělte ho zde.

Chyby Mapa Bad Kinzau V3

Příspěvekod SORkař CZ » 16 zář 2018 13:13

Ahoja, nevíte někdo prosím, co znamená tato chyba v logfile:
Error: O3D Mesh: Create - Direct9 Error: D3DERR_INVALIDCALL (-2005530516)
WAREZ NEMÁM!
SOR NBG 12 DPMB #7004
SOR NB 12 DPP #3641
Fiktvní CZ mapa v. 1: hotová na 35 (beru to celkově) %
Uživatelský avatar
SORkař CZ
Aktivní člen
Aktivní člen
 
Příspěvky: 679
Registrován: 27 zář 2017 21:14
Bydliště: Tam někde v ČR...

Re: Chyby Mapa Bad Kinzau V3

Příspěvekod TheFloxiCz » 16 zář 2018 16:09

A logfile si máme domyslet? :D
Moje projekty: Modifikace map
Ostatní: [NÁVOD] Tvorba chron | Multiplayer (Bus Company Simulator) | Větší kapacita pro různé autobusy
TheFloxiCz
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 1781
Registrován: 25 kvě 2014 22:21

Re: Chyby Mapa Bad Kinzau V3

Příspěvekod autobusák22 » 16 zář 2018 18:13

Stačí nám přece že nemá Warez :D
SOR NBG 12 #7105 BRNO
Ich wohne in Brünn
HC KOMETA BRNO
autobusák22
Diskutující člen
Diskutující člen
 
Příspěvky: 350
Registrován: 18 zář 2017 12:30
Bydliště: Brno samozřejmě

Re: Chyby Mapa Bad Kinzau V3

Příspěvekod SORkař CZ » 16 zář 2018 19:19

Bude až o víkendu, dřív se k tomu druhému počítači, u kterého je ten problém nedostanu. :(
SOR NBG 12 DPMB #7004
SOR NB 12 DPP #3641
Fiktvní CZ mapa v. 1: hotová na 35 (beru to celkově) %
Uživatelský avatar
SORkař CZ
Aktivní člen
Aktivní člen
 
Příspěvky: 679
Registrován: 27 zář 2017 21:14
Bydliště: Tam někde v ČR...

Re: Chyby Mapa Bad Kinzau V3

Příspěvekod BusákCZ » 19 zář 2018 16:58

Vypadá to na nějaký problém s DirectemX ;)
Snažim se všem pomáhat! Ovšem někdy se zmýlím tak mě prosím omluvte!
BusákCZ
Diskutující člen
Diskutující člen
 
Příspěvky: 377
Registrován: 03 srp 2018 12:40
Bydliště: V MHD BRNO

Re: Chyby Mapa Bad Kinzau V3

Příspěvekod SORkař CZ » 19 zář 2018 19:17

Já vím, ale co s tím? :?
SOR NBG 12 DPMB #7004
SOR NB 12 DPP #3641
Fiktvní CZ mapa v. 1: hotová na 35 (beru to celkově) %
Uživatelský avatar
SORkař CZ
Aktivní člen
Aktivní člen
 
Příspěvky: 679
Registrován: 27 zář 2017 21:14
Bydliště: Tam někde v ČR...

Re: Chyby Mapa Bad Kinzau V3

Příspěvekod TheFloxiCz » 19 zář 2018 19:34

Až budeš doma, tak pošli logfile. :)

BusákCZ píše:Vypadá to na nějaký problém s DirectemX ;)


No, a proto si bude reinstalovat DirectX, když má problém s OMSI souborama? Tomu říkám rada. :D
Moje projekty: Modifikace map
Ostatní: [NÁVOD] Tvorba chron | Multiplayer (Bus Company Simulator) | Větší kapacita pro různé autobusy
TheFloxiCz
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 1781
Registrován: 25 kvě 2014 22:21

Re: Chyby Mapa Bad Kinzau V3

Příspěvekod BusákCZ » 20 zář 2018 17:20

Okay tak tedy počkám na logfile a potom můžeme něco řešit ;) Už po třetí
Snažim se všem pomáhat! Ovšem někdy se zmýlím tak mě prosím omluvte!
BusákCZ
Diskutující člen
Diskutující člen
 
Příspěvky: 377
Registrován: 03 srp 2018 12:40
Bydliště: V MHD BRNO

Re: Chyby Mapa Bad Kinzau V3

Příspěvekod SORkař CZ » 21 zář 2018 21:06

SOR NBG 12 DPMB #7004
SOR NB 12 DPP #3641
Fiktvní CZ mapa v. 1: hotová na 35 (beru to celkově) %
Uživatelský avatar
SORkař CZ
Aktivní člen
Aktivní člen
 
Příspěvky: 679
Registrován: 27 zář 2017 21:14
Bydliště: Tam někde v ČR...

Re: Chyby Mapa Bad Kinzau V3

Příspěvekod Snoowwalker » 25 zář 2018 22:06

Dej ten logfile prosím do kódu. ;)
Snoowwalker
Zabydlený člen
Zabydlený člen
 
Příspěvky: 101
Registrován: 18 črc 2017 19:41

Další

Zpět na Poradna

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků