TOPlist

Automatická převodovka u MB O520,O530,O530G

Pokud máte problém týkající se hraní OMSI, sdělte ho zde.

Automatická převodovka u MB O520,O530,O530G

Příspěvekod Marty48 » 30 srp 2018 21:17

Ahoj, chtěl bych se zeptat proč mě u MB O520 O530 a O530G nefunguje řazení do D a do R. U jiných autobusů to funguje ale u těchto tří to nefunguje. Zmáčknu brzdu chci zařadit do D a furt je to zařazené do N. Neví někdo prosím co s tím?

Děkuji za odpověď.
Marty48
Nový člen
Nový člen
 
Příspěvky: 29
Registrován: 13 dub 2018 20:17
Bydliště: Vsetín

Re: Automatická převodovka u MB O520,O530,O530G

Příspěvekod Ikarus_435 » 30 srp 2018 21:19

Skús zašlapnúť brzdu na maximum.
Môj Setup|Procesor: Intel Core i7 4790S 3,2GHz|Grafika: Nvidia Geforce GTX 745 4GB|RAM: 8GB|HDD: 2,5TB|Monitor: 18,5" ASUS VS197DE
Obrázek
Uživatelský avatar
Ikarus_435
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 1326
Registrován: 03 dub 2013 18:29
Bydliště: Bratislava - Slovakia

Re: Automatická převodovka u MB O520,O530,O530G

Příspěvekod Marty48 » 30 srp 2018 21:21

Ikarus_435 píše:Skús zašlapnúť brzdu na maximum.

Tohle ale celou dobu dělám...
Marty48
Nový člen
Nový člen
 
Příspěvky: 29
Registrován: 13 dub 2018 20:17
Bydliště: Vsetín

Re: Automatická převodovka u MB O520,O530,O530G

Příspěvekod Ikarus_435 » 30 srp 2018 22:12

Tak potom skús nakopírovať autobusy znova.
Môj Setup|Procesor: Intel Core i7 4790S 3,2GHz|Grafika: Nvidia Geforce GTX 745 4GB|RAM: 8GB|HDD: 2,5TB|Monitor: 18,5" ASUS VS197DE
Obrázek
Uživatelský avatar
Ikarus_435
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 1326
Registrován: 03 dub 2013 18:29
Bydliště: Bratislava - Slovakia

Re: Automatická převodovka u MB O520,O530,O530G

Příspěvekod Marty48 » 31 srp 2018 20:46

Ikarus_435 píše:Tak potom skús nakopírovať autobusy znova.

To jsem taky zkoušel :D
Marty48
Nový člen
Nový člen
 
Příspěvky: 29
Registrován: 13 dub 2018 20:17
Bydliště: Vsetín

Re: Automatická převodovka u MB O520,O530,O530G

Příspěvekod TheFloxiCz » 31 srp 2018 21:34

Zajímavé. S takovým problémem jsem se ještě nesetkal. Můžeš nějak popsat, co konkrétně děláš za kroky? Protože na nějakou chybu u busu to zrovna nevidím.
TheFloxiCz
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 1568
Registrován: 25 kvě 2014 22:21

Re: Automatická převodovka u MB O520,O530,O530G

Příspěvekod Marty48 » 01 zář 2018 19:57

TheFloxiCz píše:Zajímavé. S takovým problémem jsem se ještě nesetkal. Můžeš nějak popsat, co konkrétně děláš za kroky? Protože na nějakou chybu u busu to zrovna nevidím.

Normálně zapnu elektroniku a nastartuji motor a sešlápnu brzdu chci zařadit D a nejde to.
Marty48
Nový člen
Nový člen
 
Příspěvky: 29
Registrován: 13 dub 2018 20:17
Bydliště: Vsetín

Re: Automatická převodovka u MB O520,O530,O530G

Příspěvekod Marty48 » 08 zář 2018 19:46

To fakt nikdo neví co s tím? :cry:
Marty48
Nový člen
Nový člen
 
Příspěvky: 29
Registrován: 13 dub 2018 20:17
Bydliště: Vsetín

Re: Automatická převodovka u MB O520,O530,O530G

Příspěvekod BusákCZ » 08 zář 2018 19:53

Zkus zařadit z N (neutrálu) na tzv. D1 tak, že stiskneš Tabulátor a zároveň číslo ale né na numerické klávesnici ale tam jak jsou háčky tak to funguje v omsi jako řadící páka ;)

Tohle nemusí fungovat na 100% protože MB 0530(G) měl mít Automatickou převodovku :D
BusákCZ
Nový člen
Nový člen
 
Příspěvky: 18
Registrován: 03 srp 2018 12:40
Bydliště: V MHD BRNO

Re: Automatická převodovka u MB O520,O530,O530G

Příspěvekod Marty48 » 10 zář 2018 21:15

BusákCZ píše:Zkus zařadit z N (neutrálu) na tzv. D1 tak, že stiskneš Tabulátor a zároveň číslo ale né na numerické klávesnici ale tam jak jsou háčky tak to funguje v omsi jako řadící páka ;)

Tohle nemusí fungovat na 100% protože MB 0530(G) měl mít Automatickou převodovku :D

Ok zkusím ale já to mam stejně dané na numerickou klávesnici protože nemám na volantu řadící páku :D
Marty48
Nový člen
Nový člen
 
Příspěvky: 29
Registrován: 13 dub 2018 20:17
Bydliště: Vsetín


Zpět na Poradna

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 1 návštěvník