TOPlist

Nízké FPS na průměrné sestavě

Pokud máte problém týkající se hraní OMSI, sdělte ho zde.

Nízké FPS na průměrné sestavě

Příspěvekod Blakkpechy36 » 11 úno 2018 12:19

Ahoj, mám celkem slušný PC
CPU Intel Core i3 540 (dvě jádra, čtyři vlákna)
8GB RAM DDR3 1333MHz
GPU Sapphire Radeon R7 250 1GB DDR5 128bit
500GB HDD
Potřeboval bych poradit jak se dá ještě upravit nastavení abych neměl nízké FPS podle sestavy, dříve jsem měl Omsi 2 na Core 2 Duo, GPU HD4670 1GB a snad 3GB RAM a i Praha mi jela celkem plynule. Děkuji za každou radu :-)
Blakkpechy36
Nový člen
Nový člen
 
Příspěvky: 5
Registrován: 11 úno 2018 12:11
Bydliště: Ústí nad Labem

Re: Nízké FPS na průměrné sestavě

Příspěvekod Tomikovec » 11 úno 2018 14:53

Zkus Jaškinův návod. ;)
ImageImage
Uživatelský avatar
Tomikovec
Aktivní člen
Aktivní člen
 
Příspěvky: 650
Registrován: 31 bře 2016 19:12
Bydliště: Zapadákov na Jižní Moravě...

Re: Nízké FPS na průměrné sestavě

Příspěvekod Blakkpechy36 » 11 úno 2018 15:17

Já to mám nastavené podle něho ale ještě to je celkem nic moc :/
Blakkpechy36
Nový člen
Nový člen
 
Příspěvky: 5
Registrován: 11 úno 2018 12:11
Bydliště: Ústí nad Labem

Re: Nízké FPS na průměrné sestavě

Příspěvekod Tomikovec » 11 úno 2018 15:52

4GB Patch máš?
ImageImage
Uživatelský avatar
Tomikovec
Aktivní člen
Aktivní člen
 
Příspěvky: 650
Registrován: 31 bře 2016 19:12
Bydliště: Zapadákov na Jižní Moravě...

Re: Nízké FPS na průměrné sestavě

Příspěvekod SORkař CZ » 11 úno 2018 15:54

Zkus ještě tento návod od TMABUS 3700 viewtopic.php?f=39&t=6047 , já to podle něho mám to nastavení a funguje to dobře. ;)

EDIT// Fakt ten návod od TAMBUS 3700 doporučuju. ;)
Naposledy upravil SORkař CZ dne 11 úno 2018 15:59, celkově upraveno 1
Nejradši mám Autobusy SOR typu NB.
(WIP) Polofiktivní Velké Popovice-Praha, Opatov - projekt pozastaven na dobu neurčitou
Aktuálně hotovo: Velké Popovice, Petříkov a pracuje se na Popovičky, Nebřenice
Autor mapy: SORkař CZ (já)
Uživatelský avatar
SORkař CZ
Aktivní člen
Aktivní člen
 
Příspěvky: 501
Registrován: 27 zář 2017 21:14
Bydliště: Tam někde v ČR...

Re: Nízké FPS na průměrné sestavě

Příspěvekod Blakkpechy36 » 11 úno 2018 15:56

4GB patch mám a zkusím ještě ten návod
Blakkpechy36
Nový člen
Nový člen
 
Příspěvky: 5
Registrován: 11 úno 2018 12:11
Bydliště: Ústí nad Labem


Zpět na Poradna

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků