TOPlist

Problém s mapou Fiktivní PID

Pokud máte problém týkající se hraní OMSI, sdělte ho zde.

Problém s mapou Fiktivní PID

Příspěvekod martinczech » 10 úno 2018 14:42

Ahoj, stáhl jsem si mapu Fiktivní PID i se všemi potřebnými objekty, ale asi mi stále nějaké objekty chybí :( ... Maptools jako obvykle žádný chybějící objekt nevypisuje, takže vám posílám svoje logfile a prosím o pomoc :) Předem díky https://hastebin.com/oyonomiyep.tex
Obrázek
Obrázek Obrázek
Uživatelský avatar
martinczech
Diskutující člen
Diskutující člen
 
Příspěvky: 309
Registrován: 09 říj 2017 21:37
Bydliště: Doma!

Re: Problém s mapou Fiktivní PID

Příspěvekod autobusák22 » 10 úno 2018 15:07

Asi ti chybí Setra 415NF ale nechci kecat.
SOR NBG 12 #7105 BRNO
Ich wohne in Brünn
HC KOMETA BRNO
autobusák22
Diskutující člen
Diskutující člen
 
Příspěvky: 333
Registrován: 18 zář 2017 12:30
Bydliště: Brno samozřejmě

Re: Problém s mapou Fiktivní PID

Příspěvekod TheFloxiCz » 10 úno 2018 15:16

Chybí to objekty. Konkrétně tyto - Sceneryobjects\Brno\Zastavky\Oznacniky\.
Poté ti chybí ještě Karosa C954E.
TheFloxiCz
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 1530
Registrován: 25 kvě 2014 22:21

Re: Problém s mapou Fiktivní PID

Příspěvekod martinczech » 10 úno 2018 15:34

Děkuju za pomoc :)
// Tou Karosou myslíš tuto? http://forum.omsi.cz/viewtopic.php?f=38&t=6919
Obrázek
Obrázek Obrázek
Uživatelský avatar
martinczech
Diskutující člen
Diskutující člen
 
Příspěvky: 309
Registrován: 09 říj 2017 21:37
Bydliště: Doma!

Re: Problém s mapou Fiktivní PID

Příspěvekod Petr99 » 10 úno 2018 15:41

Myslí tím model, ne objekt ;)
Petr99
Zabydlený člen
Zabydlený člen
 
Příspěvky: 188
Registrován: 03 dub 2016 16:39

Re: Problém s mapou Fiktivní PID

Příspěvekod martinczech » 10 úno 2018 15:44

Aha, díky ;)
Obrázek
Obrázek Obrázek
Uživatelský avatar
martinczech
Diskutující člen
Diskutující člen
 
Příspěvky: 309
Registrován: 09 říj 2017 21:37
Bydliště: Doma!


Zpět na Poradna

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 3 návštevníků