TOPlist

Volant

Pokud máte problém týkající se hraní OMSI, sdělte ho zde.

Volant

Příspěvekod pollastrino » 29 říj 2017 20:02

Dobrý deň. Mám taký problém z volantom že keď si ho zapojím a chcem si ho nastaviť v OMSI 2 tak normálne vyberiem a začnem nastavovať. Volant (Wheel) mi ide ale náhle keď chcem nastaviť pedály tak tie vôbec na to nastavenie nereagujú a už neviem čo s tým nepomohol ani autoseting. Za pomoc ďakujem.
pollastrino
Nový člen
Nový člen
 
Příspěvky: 7
Registrován: 29 říj 2017 19:58

Re: Volant

Příspěvekod MATEJO » 30 říj 2017 16:07

Mne to robí tiež
ObrázekObrázekObrázekObrázek
Uživatelský avatar
MATEJO
Rozkoukaný člen
Rozkoukaný člen
 
Příspěvky: 96
Registrován: 18 zář 2017 18:58
Bydliště: Košice-Terasa

Re: Volant

Příspěvekod pollastrino » 31 říj 2017 13:08

Takže tiež nevieš čo s tým ?
pollastrino
Nový člen
Nový člen
 
Příspěvky: 7
Registrován: 29 říj 2017 19:58

Re: Volant

Příspěvekod Apache2015 » 31 říj 2017 13:20

- Aký maš volant?
- Máš zapojené pedále vo volante?
- Nezapínaju sa pedále nejakým tlačítkom? (na SpeedLink SL6682 - Tlačitko prepína medzi Analógom a Digitálom, v Analógu fungujú pedále iba na 0 a 1, a potom je tam ešte OFF - Pedále nefunguju, volant v digitálnom stave) tak sa pýtam teda či nemáš dokonca tento volant, alebo niečo podobné.

- Pošli mi screen z: OMSI - nastavovanie volantu
- Vyskúšaj funkčnosť pedálov vo Windowse (Kalibrácia volantu)
Obrázek
Wheel: Thrustmaster T150
Uživatelský avatar
Apache2015
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 1650
Registrován: 18 bře 2015 19:07
Bydliště: Slovensko

Re: Volant

Příspěvekod gzucz » 31 říj 2017 15:44

gzucz
Nový člen
Nový člen
 
Příspěvky: 25
Registrován: 30 říj 2017 21:13

Re: Volant

Příspěvekod pollastrino » 31 říj 2017 17:00

Mám volant: Hama PS3/PC Racing Wheel >Thunder V5< a napríklad v ETS 2 mi funguje všetko v poriadku.
pollastrino
Nový člen
Nový člen
 
Příspěvky: 7
Registrován: 29 říj 2017 19:58

Re: Volant

Příspěvekod pollastrino » 31 říj 2017 17:03

a pedály zapájam do volantu.
pollastrino
Nový člen
Nový člen
 
Příspěvky: 7
Registrován: 29 říj 2017 19:58

Re: Volant

Příspěvekod gzucz » 31 říj 2017 17:19

Zapoj pedály do volantu a volant do PC. Poté zapni tvůj volantový software v softwaru nastav preference a zapni omsi. V nastavení omsi najdi ovladače na pedály nastav jak potřebuješ.
gzucz
Nový člen
Nový člen
 
Příspěvky: 25
Registrován: 30 říj 2017 21:13

Re: Volant

Příspěvekod pollastrino » 31 říj 2017 18:19

Takže potom v OMSI mám ísť do game controller a tam Axis ?
pollastrino
Nový člen
Nový člen
 
Příspěvky: 7
Registrován: 29 říj 2017 19:58

Re: Volant

Příspěvekod Apache2015 » 31 říj 2017 18:49

Áno, a podľa toho aké majú tvoje pedále konfiguráciu.

či má Plyn a Brzda spoločnú osu, alebo Plyn a brzda samostatnú Osu, ale to už pravdepodobne zvládneš
Obrázek
Wheel: Thrustmaster T150
Uživatelský avatar
Apache2015
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 1650
Registrován: 18 bře 2015 19:07
Bydliště: Slovensko

Další

Zpět na Poradna

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků