TOPlist

Mapy fungující v OMSI2

Speciální forum sloužící pro témata výhradně o OMSI 2.

Re: Mapy fungující v OMSI2

Příspěvekod Minebusák » 04 pro 2014 21:51

Musíš si nainstalovat doplnující soubory od Trolejbusáka
Je to tu na foru, tak hledej.
Berme život s humorem - Stejně ho nepřežijeme...
Uživatelský avatar
Minebusák
Diskutující člen
Diskutující člen
 
Příspěvky: 355
Registrován: 18 pro 2013 18:26
Bydliště: Tam, kde SORky dávaj dobrou noc...

Re: Mapy fungující v OMSI2

Příspěvekod tramvaj3 » 04 pro 2014 21:58

Uživatelský avatar
tramvaj3
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen
 
Příspěvky: 3469
Registrován: 07 kvě 2012 14:53
Bydliště: V Budějovicích, samozřejmě v Českých

Re: Mapy fungující v OMSI2

Příspěvekod Krepi » 09 pro 2014 21:32

Chci se zepta,jsou verze map Pepdolf a All In One pro Omsi 2?Tyto 2 mapy bych chtěl v O2,v jedničce jsem je jezdil dost často,hlavně Pepdolfovo.
Krepi
Diskutující člen
Diskutující člen
 
Příspěvky: 391
Registrován: 05 srp 2014 20:11

Re: Mapy fungující v OMSI2

Příspěvekod Jaškin » 09 pro 2014 21:48

Pepdolfovo? What?? :lol:

Landkreis Wehlen (All in One Map) myslím funguje v OMSI 2, nedávno jsem to na starém noťasu zkoušel. ;)
"Money can buy many things, even power..."
Jaškin
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen
 
Příspěvky: 4736
Registrován: 08 bře 2013 13:02
Bydliště: In da pub

Re: Mapy fungující v OMSI2

Příspěvekod Krepi » 09 pro 2014 21:55

Pepdol Berlín mapa
Krepi
Diskutující člen
Diskutující člen
 
Příspěvky: 391
Registrován: 05 srp 2014 20:11

Re: Mapy fungující v OMSI2

Příspěvekod Jaškin » 09 pro 2014 21:57

No, to nevím, ta mapa byla stavěna v editoru map pro OMSI 1, tedy je určena pro OMSI 1 :)
"Money can buy many things, even power..."
Jaškin
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen
 
Příspěvky: 4736
Registrován: 08 bře 2013 13:02
Bydliště: In da pub

Re: Mapy fungující v OMSI2

Příspěvekod Trolejbusák » 09 pro 2014 21:59

V OMSI2 jsem se to snažil zprovoznit, ale nějak se mi to nepodařilo :/
Trolejbusák
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen
 
Příspěvky: 5133
Registrován: 23 dub 2011 15:42
Bydliště: Ústí nad Labem

Re: Mapy fungující v OMSI2

Příspěvekod Krepi » 09 pro 2014 22:06

Tak to je škoda,All InOne bych i oželel,ale Pepdol Berlín byla fakt super mapa.
Krepi
Diskutující člen
Diskutující člen
 
Příspěvky: 391
Registrován: 05 srp 2014 20:11

Re: Mapy fungující v OMSI2

Příspěvekod karosa04 » 18 úno 2015 10:11

Bocko777 píše:Taky mi Stettin nefachá ..

Asi to bude tím že je verze 4.00 pro OMSI 2.ŽE :?: :lol: :lol:
karosa04
Objevující člen
Objevující člen
 
Příspěvky: 56
Registrován: 03 srp 2014 13:14

Re: Mapy fungující v OMSI2

Příspěvekod Jakub » 18 úno 2015 17:09

Fakt ? :o Nehovor! :roll:
Uživatelský avatar
Jakub
Aktivní člen
Aktivní člen
 
Příspěvky: 434
Registrován: 08 lis 2013 19:40
Bydliště: Hainburg an der Donau

PředchozíDalší

Zpět na OMSI 2

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník