TOPlist

Mapy fungující v OMSI2

Speciální forum sloužící pro témata výhradně o OMSI 2.

Re: Mapy fungující v OMSI2

Příspěvekod luky3004 » 17 črc 2014 09:34

nedáva mi na výber :D vkuse keď otvorím editor, tak mi hneď túto hlášku vyhodí.
luky3004
Rozkoukaný člen
Rozkoukaný člen
 
Příspěvky: 68
Registrován: 23 dub 2011 21:39

Re: Mapy fungující v OMSI2

Příspěvekod LoveKarosa » 03 srp 2014 19:38

Ahoj nevite nekdo jak rozjedu mapu Moges v Omsi 2 hlasi mi to chybu:
'{endif}
' ist kein gultiger Gleitkommaver.
Prosim pomozte mi nekdo.
Obrázek
Uživatelský avatar
LoveKarosa
Zabydlený člen
Zabydlený člen
 
Příspěvky: 132
Registrován: 21 srp 2013 19:57

Re: Mapy fungující v OMSI2

Příspěvekod Didi » 03 srp 2014 20:48

S jakýmkoli busem?
Didi
Diskutující člen
Diskutující člen
 
Příspěvky: 332
Registrován: 26 čer 2013 13:32
Bydliště: Veltrusy

Re: Mapy fungující v OMSI2

Příspěvekod LoveKarosa » 04 srp 2014 19:16

Jak jako s jakýmkoli busem?
Ta chyba mi vyskočí při načítání mapy.
Obrázek
Uživatelský avatar
LoveKarosa
Zabydlený člen
Zabydlený člen
 
Příspěvky: 132
Registrován: 21 srp 2013 19:57

Re: Mapy fungující v OMSI2

Příspěvekod Didi » 04 srp 2014 19:24

Aha. Mě se to stávalo při načítání autobusů, když někde v script souboru přebýval nějakej znam a omsi si myslelo, že je to definice nějaký funkce/proměnný...
Takže to teoreticky může bejt chyba třeba v AI busech, pokud tam nejsou původní z omsi
Didi
Diskutující člen
Diskutující člen
 
Příspěvky: 332
Registrován: 26 čer 2013 13:32
Bydliště: Veltrusy

Re: Mapy fungující v OMSI2

Příspěvekod Opavan99 » 04 srp 2014 19:44

Upgraduj si hru na verzi 2.024,ten by to měl vyřešit.
Návod na podpis.: Potřebujete velké obrázky tak, aby se musely dlouho načítat. K tomu nějaký popis, třeba : Miluju tohle, tamto forever, přijďte se projet, prostě kravinu, která nikoho nezajímá. A ideálně tou nejsvětlejší barvou, ať to každý vidí. Hotovo.
Uživatelský avatar
Opavan99
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 2105
Registrován: 07 srp 2013 14:02
Bydliště: Slezikistán + Praha

Re: Mapy fungující v OMSI2

Příspěvekod LoveKarosa » 05 srp 2014 07:05

A kde sezenu ten upgrade?
Obrázek
Uživatelský avatar
LoveKarosa
Zabydlený člen
Zabydlený člen
 
Příspěvky: 132
Registrován: 21 srp 2013 19:57

Re: Mapy fungující v OMSI2

Příspěvekod Opavan99 » 05 srp 2014 07:07

V počítači se ti sám objeví! :roll: Seženeš ho na Steamu.
Warezáci ho taky umí najít
Návod na podpis.: Potřebujete velké obrázky tak, aby se musely dlouho načítat. K tomu nějaký popis, třeba : Miluju tohle, tamto forever, přijďte se projet, prostě kravinu, která nikoho nezajímá. A ideálně tou nejsvětlejší barvou, ať to každý vidí. Hotovo.
Uživatelský avatar
Opavan99
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 2105
Registrován: 07 srp 2013 14:02
Bydliště: Slezikistán + Praha

Re: Mapy fungující v OMSI2

Příspěvekod LoveKarosa » 05 srp 2014 07:09

Jo dik
Obrázek
Uživatelský avatar
LoveKarosa
Zabydlený člen
Zabydlený člen
 
Příspěvky: 132
Registrován: 21 srp 2013 19:57

Re: Mapy fungující v OMSI2

Příspěvekod LoveKarosa » 05 srp 2014 07:29

Ale nainstaloval jsem patch 2.000.024 a nic porad to haze tu samou chybu.
Prosim pomoc.
dik
Obrázek
Uživatelský avatar
LoveKarosa
Zabydlený člen
Zabydlený člen
 
Příspěvky: 132
Registrován: 21 srp 2013 19:57

PředchozíDalší

Zpět na OMSI 2

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník