TOPlist

Mapy fungující v OMSI2

Speciální forum sloužící pro témata výhradně o OMSI 2.

Re: Mapy fungující v OMSI2

Příspěvekod stefco » 02 led 2014 12:38

Podarilo sa mi rozbehnúť už aj Landkreis Glesien. Problém je v dvoch súboroch spline a to:
Splines\CZmod\sidewalk_grass2.sli
Splines\CZmod\sidewalk_ostrov.sli


U oboch treba vymazať nasledujúci text:
Kód: Vybrat vše
[profile]
0


Potom sa už mapa rozbehne, a nemal by byť ani problém s vlakom, keďže tam sú zapísané presné cesty k vozidlám.
Obrázek

Začínam mať čoraz silnejší pocit, že nekompatibilitu máp z OMSI1 z väčšej časti spôsobuje menšia tolerancia OMSI2 k chybným zápisom v definíciách než samotné bugy. :idea:
Uživatelský avatar
stefco
Zasloužilý scripter
Zasloužilý scripter
 
Příspěvky: 937
Registrován: 12 srp 2011 22:17

Re: Mapy fungující v OMSI2

Příspěvekod Orbit09 » 02 led 2014 12:48

Stefco, ty jsi fakt borec :)
Jezdím Omsi 2 a TS 2018
Windows 7 Professional x64; AMD Athlon™ II X4 640 4 CPUs 3 GHz; RAM 16GB DDR3; NVIDIA GeForce GTX460; HDD 1TB; Základní deska Asus M5A88-M EVO
Uživatelský avatar
Orbit09
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 1831
Registrován: 10 srp 2013 13:16
Bydliště: Praha

Re: Mapy fungující v OMSI2

Příspěvekod Staník » 02 led 2014 13:11

Ano, je borec, ale to už všichni dávno víme, ale je fajn, že nás o tom stále přesvědčuje! :) Ano, potvrzuji, že po návodu od stefca mapka funguje bez problémů (žádný problém s vlaky ani nic podobného). ;)
EDIT. Tak jsem to asi zakřikl, jakmile si vyberu autobus a dám OK, vyhodí mi to zase tuhle chybku...
Obrázek
Obrázek
Batman je nejlepší hrdina všech dob!!!
Snažím se pomoci, když vím, a to slušným způsobem.
Nesnáším Prahu.
Uživatelský avatar
Staník
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 2352
Registrován: 29 črc 2012 12:26
Bydliště: Brno - Maloměřice a OBŘANY

Re: Mapy fungující v OMSI2

Příspěvekod Tomko00 » 02 led 2014 13:44

To robí na všetkých mapách. Na to treba hodiť bobek, odkliknúť, zase OK, a premiestniť autobus tam kde treba. :)
Tomko00
Veterán
Veterán
 
Příspěvky: 8865
Registrován: 22 dub 2011 19:08
Bydliště: Košice

Re: Mapy fungující v OMSI2

Příspěvekod Viliam6666 » 02 led 2014 13:44

Ide niekomu v omsi 2 mapa Borszony Fiktiv ? Pretože ma udivuje že ešte aj na oficiálnej stránke omsi2.com je mapa v downloadoch pre omsi 2 tak nech tam netrepú mapy ktoré je problém spustiť v omsi 2. A ta optimalizácia omsi 2 je u mňa trikrát horšia ako omsi 1 a pritom mám celkom dobré herné delo.
Viliam6666
Objevující člen
Objevující člen
 
Příspěvky: 50
Registrován: 27 říj 2012 17:57
Bydliště: Košice

Re: Mapy fungující v OMSI2

Příspěvekod Mari » 02 led 2014 14:56

Já udělal vše podstatné(to co radil Stefco) ohledně vymazání tohodle a tamtoho,ale mapa se mi načítá hodně dlouho a nechce přeběhnout(při načítání) z načítání objektů dál,furt to tam skáče a nechce to přeskočit dál,jak dlouho se Vám tato mapa načíná?(LANDKREIS GLESIEN)
Mari
Aktivní člen
Aktivní člen
 
Příspěvky: 677
Registrován: 23 zář 2012 13:30

Re: Mapy fungující v OMSI2

Příspěvekod cerva » 02 led 2014 15:08

dělá to i mě u stejné mapy All in One - Landkreis Wehlen při načítání objektů mi to jenom přeskakuje při načítání a nic :( a to i když to zkoušim spustit v editoru - jenom to načítá dokola mapu a nic
cerva
Zabydlený člen
Zabydlený člen
 
Příspěvky: 103
Registrován: 11 dub 2011 23:58

Re: Mapy fungující v OMSI2

Příspěvekod Tomko00 » 02 led 2014 16:14

To znamená že vám chýbajú objekty.
Tak, Bowdenham sa načíta, naskočí menu vpravo dole, ale čierna obrazovka, a píše error D3D Device lost.
Naposledy upravil Rilian dne 02 led 2014 21:09, celkově upraveno 1
Důvod: EDIT.
Tomko00
Veterán
Veterán
 
Příspěvky: 8865
Registrován: 22 dub 2011 19:08
Bydliště: Košice

Re: Mapy fungující v OMSI2

Příspěvekod Trolejbusák » 02 led 2014 18:11

Tak po dlouhém hledání chyby se mi podařilo rozjet Ústí :) Problém byl se spliny CZmod a jedním objektem ;)
Trolejbusák
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen
 
Příspěvky: 5130
Registrován: 23 dub 2011 15:42
Bydliště: Ústí nad Labem

Re: Mapy fungující v OMSI2

Příspěvekod Mari » 02 led 2014 18:15

Návod!!!!!
Mari
Aktivní člen
Aktivní člen
 
Příspěvky: 677
Registrován: 23 zář 2012 13:30

PředchozíDalší

Zpět na OMSI 2

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník