TOPlist

Mapy fungující v OMSI2

Speciální forum sloužící pro témata výhradně o OMSI 2.

Re: Mapy fungující v OMSI2

Příspěvekod Dave98 » 30 pro 2013 00:55

Funguje tady někomu Freyfurt v4? Ať zapnu Omsi normálně nebo jako správce, tak vždycky se mapa normálně načte, ale když chci vybrat autobus, tak vyskočí "Fehler bei Bereiblablabla"......neví někdo, co s tím?
Mám stáhnutý i ten fix mapy Freyfurt pro Omsi2.
Naposledy upravil Dave98 dne 30 pro 2013 16:05, celkově upraveno 1
Dave98
Diskutující člen
Diskutující člen
 
Příspěvky: 212
Registrován: 01 říj 2013 21:39

Re: Mapy fungující v OMSI2

Příspěvekod filo1227 » 30 pro 2013 12:27

Nie, mne tiež nie. Skoro každá mapa ( či s patchom alebo bez neho ) mi ukáže len oblohu alebo vypíše modulovú chybu alebo ten Fehler bei ... :|
ObrázekObrázek
filo1227
Aktivní člen
Aktivní člen
 
Příspěvky: 419
Registrován: 22 kvě 2011 10:40
Bydliště: TARDIS

Re: Mapy fungující v OMSI2

Příspěvekod stefco » 30 pro 2013 12:42

Mne zvykne načítať oblohu iba v prípade, že chýba nejaký objekt. Po doplnení potom funguje normálne.
Uživatelský avatar
stefco
Zasloužilý scripter
Zasloužilý scripter
 
Příspěvky: 939
Registrován: 12 srp 2011 22:17

Re: Mapy fungující v OMSI2

Příspěvekod honzyf04 » 30 pro 2013 13:26

Dave98 píše:Funguje tady někomu Freyfurt v4? Ať zapnu Omsi normálně nebo jako správce, tak vždycky se mapa normálně načte, ale když chci vybrat autobus, tak vyskočí "Fehler bei Bereiblablabla"......neví někdo, co s tím?
Mám stáhnutý i ten fix pro Omsi2.

Máš stáhnutý všechny addony?
PC: AMD FX-8300 (8x3.3GHz), MSI GTX 650 OC 1GB, RAM 16 GB,Windows Vista, HDD Samsung 1,5 TB

Byl jsem rok a půl ve střílečkový rauši. Co se stalo?
Uživatelský avatar
honzyf04
Pokročilý člen
Pokročilý člen
 
Příspěvky: 879
Registrován: 22 dub 2011 16:22
Bydliště: Plzeň

Re: Mapy fungující v OMSI2

Příspěvekod Dave98 » 30 pro 2013 16:01

Jo, měl bych mít.
EDIT: Tak Freyfurt už fachčí, ani ho nemusím spouštět jako správce. Myslím, že mi to běží od momentu, kdy jsem odstranil Mana NL 202 (verze 0.99 od Frenzymaxe) z vehicles...
Dave98
Diskutující člen
Diskutující člen
 
Příspěvky: 212
Registrován: 01 říj 2013 21:39

Re: Mapy fungující v OMSI2

Příspěvekod xyligan » 30 pro 2013 23:25

Nedávno tu byl vzpomínán Štětín. Instaloval jsem jej z verze 3.10, k tomu jsem dokopíroval fix zveřejněný na první stránce tohoto tématu a žádné potíže s mapou nemám. Zprvu byly problémy s hofkem, kdy se mi pokaždé načetlo Berlínské, ačkoliv jsem vybral Štětín. Hofko jsem kopíroval s Omsi 1 (i po otevření to bylo Štětínské), ale když jsem nakopíroval originální ze staženého raru, tak vše už fungovalo jak má. Cestující mi nastupovali bez problémů (zkoušel jsem jen v rychlosti čtyři nebo pět zastávek).
Mapu jsem projel od zastávek Kollataja přes Plac Rodla na Wisceslavu (100% napsáno špatně :) ) a s žádnou mizející silnicí, chybějícími modely a podobně jsem se nesetkal. Pouze jsem potkal britský autobus Jamese Bonda v maskování:
Obrázek


//Staník: Už jsem si všiml :D
Naposledy upravil xyligan dne 30 pro 2013 23:29, celkově upraveno 2
Uživatelský avatar
xyligan
Nový člen
Nový člen
 
Příspěvky: 24
Registrován: 02 bře 2013 21:40

Re: Mapy fungující v OMSI2

Příspěvekod Staník » 30 pro 2013 23:26

// Přílohy nefungují, budeš ten obrázek muset hodit na nějaký server a pak ho sem dát. ;)
Obrázek
Batman je nejlepší hrdina všech dob!!!
Snažím se pomoci, když vím, a to slušným způsobem.
Nesnáším Prahu.
Uživatelský avatar
Staník
Stálý člen
Stálý člen
 
Příspěvky: 2352
Registrován: 29 črc 2012 12:26
Bydliště: Brno - Maloměřice a OBŘANY

Re: Mapy fungující v OMSI2

Příspěvekod stefco » 01 led 2014 14:25

Hlásim, že sa mi po maličkej úprave podarilo rozchodiť Bowdenham V3 pod OMSI2. Predtým, ako si ju otvoríte v editore, nájdite súbor ..\OMSI\maps\Bowdenham V3\tile_1_4.map kde vymažte nasledujúci odstavec:
Kód: Vybrat vše
[spline]
0
Splines\Jan Kiesewalter\road_work_line.sli
3708464
0
0
0
0
0
0
14.9999997646012
0
0
0
0

Je to nejaká splina vodorovného značenia, ktorá spôsobovala problém "Feher bei beriechuberprufung".

Potom sa už mapka načíta bez problémov. Pridávam aj pár screenov 8-)
Obrázek Obrázek Obrázek
Ticketpack nie je prispôsobený pre deti a po ich pridaní vyhadzuje chybu, takže si ich zatiaľ radšej nepridávajte do humans.txt. Ale ešte sa na to skúsim pozrieť.
Uživatelský avatar
stefco
Zasloužilý scripter
Zasloužilý scripter
 
Příspěvky: 939
Registrován: 12 srp 2011 22:17

Re: Mapy fungující v OMSI2

Příspěvekod NettysFall » 01 led 2014 14:31

Dokázal by jsi nějak rozjet Landkreis Glesien? Hází to ale jiné errory ve hře a v editoru. Ve hře je problém s tily a v editoru s NDBV-Objekte :?
Uživatelský avatar
NettysFall
Sponzor
Sponzor
 
Příspěvky: 2860
Registrován: 30 čer 2013 16:31
Bydliště: V šalině nebo trajfu

Re: Mapy fungující v OMSI2

Příspěvekod TramM » 01 led 2014 15:04

Mě by většina map šla, jen mi u každé začne při načítání nebo vytváření objektů obrazovka blikat a když počkám klidně i 15 minut vždy to stejně vyhodí chybu...
Obrázek
Obrázek
Uživatelský avatar
TramM
Diskutující člen
Diskutující člen
 
Příspěvky: 261
Registrován: 04 říj 2011 15:06

PředchozíDalší

Zpět na OMSI 2

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník