TOPlist

Mapy fungující v OMSI2

Speciální forum sloužící pro témata výhradně o OMSI 2.

Re: Mapy fungující v OMSI2

Příspěvekod stefco » 12 pro 2013 18:41

Môžeš skúsiť napr. toto: http://www.omnibussimulator.de/forum/in ... adID=16736
Či to bude fungovať aj na OMSI2 Ti neviem povedať.
Uživatelský avatar
stefco
Zasloužilý scripter
Zasloužilý scripter
 
Příspěvky: 939
Registrován: 12 srp 2011 22:17

Re: Mapy fungující v OMSI2

Příspěvekod wolda007 » 12 pro 2013 18:42

jj. Otevři pc a povytahuj sloty a pak si ku 2x1GB RAM
Obrázek
Uživatelský avatar
wolda007
Pokročilý člen
Pokročilý člen
 
Příspěvky: 1041
Registrován: 03 srp 2012 21:13
Bydliště: Brno, Československo

Re: Mapy fungující v OMSI2

Příspěvekod 41154 » 12 pro 2013 18:43

Zkoušel jsem trošku experimentovat se spouštěním map a možná jsem našel řešení. Přesunul jsem složku omsi 2 ze složky steamu do C:\m-r-software, přejmenoval Omsi(jedničku) na Omsi 1 a složku OMSI 2 na Omsi. Zapnul jsem mapu Hamburku a žádný error mapa jede perfektně.
Obrázek
Obrázek
Notebook: Asus X555LB Displej : 15,6" HD; Procesor: Intel Core i5 5200U (2,7 GHz); Grafika: Nvidia GeForce 940M; RAM: 8GB; HDD: 1,5TB
Uživatelský avatar
41154
Diskutující člen
Diskutující člen
 
Příspěvky: 275
Registrován: 16 črc 2013 21:31
Bydliště: Hodonín

Re: Mapy fungující v OMSI2

Příspěvekod filo1227 » 12 pro 2013 18:45

Toto som skúsil aj ja a Štetín nejde :? ... napr. Karosa B931 mi nešla ani zapnúť, ale Citaro mi už ide v pohode. Tak ja neviem :D
ObrázekObrázek
filo1227
Aktivní člen
Aktivní člen
 
Příspěvky: 419
Registrován: 22 kvě 2011 10:40
Bydliště: TARDIS

Re: Mapy fungující v OMSI2

Příspěvekod wolda007 » 12 pro 2013 18:46

To jsem zkoušel, nefunguje
Obrázek
Uživatelský avatar
wolda007
Pokročilý člen
Pokročilý člen
 
Příspěvky: 1041
Registrován: 03 srp 2012 21:13
Bydliště: Brno, Československo

Re: Mapy fungující v OMSI2

Příspěvekod OmsiDriver » 12 pro 2013 18:48

Je to divný
OmsiDriver
Objevující člen
Objevující člen
 
Příspěvky: 48
Registrován: 08 bře 2013 12:23

Re: Mapy fungující v OMSI2

Příspěvekod Tomko00 » 12 pro 2013 21:27

Takže, po predbežom skúšaní Dolní Kounice nefungujú, ale Szczecin a Meisendorf funguje, ale na meisendorfe nenastupujú ľudia.
Tomko00
Veterán
Veterán
 
Příspěvky: 8865
Registrován: 22 dub 2011 19:08
Bydliště: Košice

Re: Mapy fungující v OMSI2

Příspěvekod 0martas0 » 12 pro 2013 21:30

Mě zas jde zatím jen Romerberg ale nefungujou entrypointy jaksi.. Zkoušen Štětín,Alheim,Gothenberg,Dolní Kounice.
Uživatelský avatar
0martas0
Pokročilý člen
Pokročilý člen
 
Příspěvky: 704
Registrován: 08 črc 2011 17:00

Re: Mapy fungující v OMSI2

Příspěvekod dejvk » 12 pro 2013 21:42

Štětín mi funguje po stažení fixu z polského fóra :)
Uživatelský avatar
dejvk
Pokročilý člen
Pokročilý člen
 
Příspěvky: 1088
Registrován: 10 pro 2011 20:51

Re: Mapy fungující v OMSI2

Příspěvekod Trolejbusák » 12 pro 2013 21:42

Pošleš mi do PM odkaz pls?
Trolejbusák
Vytrvalý člen
Vytrvalý člen
 
Příspěvky: 5136
Registrován: 23 dub 2011 15:42
Bydliště: Ústí nad Labem

PředchozíDalší

Zpět na OMSI 2

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník